Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tunnistatko natriumglutamaatin maun?

Vierailija
12.08.2011 |

Jos olisi samaa ruokaa sekä kanssa että ilman, niin maistaako sen?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska kaikissa hyvissä valmisruuissa on sitä... Nimim. Makuaistinsa jo nuorena huonoon suuntaan kouluttanut.

Vierailija
2/4 |
12.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on sama lihaisa umami-maku, jota esim. thaikeittiössä korostetaan lisäämällä ruokiin "aromaa", joka on pelkkää natriumglutamaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja viimeksi raskaana pystyin haistamaankin sen jo kaukaa (ja se etosi).

Vierailija
4/4 |
12.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mm. tomaatista ja juustosta, jolloin se on miellyttävä.



Sen sijaan esim. grillimausteissa sitä on yleensä liikaa ja silloin tökkii. :-(



Tero

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yhdeksän