Miten seurakunnasta voi löytää uskovan puolison kun naisia on siellä paljon enemmän kuin miehiä?

Vierailija

Raamatussa kuitenkin sanotaan, ettei saisi ottaa puolisoa joka ei usko. Ajatuksia tämän asian tiimoilta?

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Lainaus:

kunhan siellä niitä on? ja voihan joku kiinnostava vaikka erota tms.
mutta siis kun ei vain ole miehiä. jokaisessa ikäluokassa seurakunnassa on paljon enemmän naisia kuin miehiä. Miehiä ei yksinkertaisesti riitä kaikille.

Vierailija

Meidän seurakunnassamme oli se tilanne, että nuorista aikuisista naisia oli 2/3 ja miehiä 1/3. Lisäksi näyttii siltä, ettei kenelläkään natsaa seurustelumielessä. Pyörimme yhdessä, mutta sinkkuina.Nyt 15 vuotta myöhemmin kun katson noin 20 parasta nuoruduuenystävääni, niin yhtä miestä ja yhtä naista lukuunottamatta kaikki ovat naimisissa. Mutta porukasta tosiaan ketkään eivät pariutuneet keskenään. Kumppanit löytyivät muilta paikkakunnilta tai ydinporukan ulkopuolelta.Ja kyllä vain muutamat naiset ovat menneet naimisiin eronneiden miesten kanssa, eli eipä tuo mikään mahdoton kuvio seurakunnassa ole. :)

Vierailija

On nuorta, keski-ikäistä ja vanhaa, lapsellisia ja lapsettomia aviopareja ja sinkkuja. Vapaita, raittiita ja varmasti hyviä uskovia miehiä on siis paljonkin.Ehkä on niin, että uskovat miehet eivät halua osallistua kansankirkon toimintaan, kun se on "mummojen kerho".

Vierailija

Lainaus:

Kai netistäkin voi etsiä uskovaa miestä? Vai?
silloin kun minä miestä etsin, ei nettiä vielä ollutkaan. Lehtien palstoilta miehen etsiminen oli aika epätoivoista, ainakin sillä oli semmoinen leima. Nykyään on ihan sosiaalisesti hyväksyttyä löytää mies tai vaimo netistä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat