Anaaliseksin riskit?

Vierailija

Anaaliseksin riskit ovat suuret, tässä muutamia.-Perseen repeäminen

-Persesyöpä

-Pidätyskyky menee nopeasti = vaipat käyttöön

-ProRectum raskaus

-Homoutuminen

-Peniksen värjäytyminen ruskeaksi

-Penis-syöpä

-Peräsuolen ulosluiskahdus

-jatkuva ripuli ja ilmavaivat

-Henkinen taantuma

-Perse remissio

Sivut

Kommentit (578)

Vierailija

suun kautta, jos fellaatio olisi luonnollista.Lainaus:

Totta, lapsetkin syntyisi peräaukon kautta jos se olisi tarkoitettu yhdyntään.


Vierailija

No ainakin miehesi on 100% varmuudella homoseksuaali, kun sinua kakkareikään työstää.Terve heteromies ei moista tee.

Vierailija

Usein syynä on se, että emätin on venynyt muodottomaksi synnytyksessä.Lainaus:

No ainakin miehesi on 100% varmuudella homoseksuaali, kun sinua kakkareikään työstää. Terve heteromies ei moista tee.


Vierailija

Kaverillani repesi perse juuri anaaliseksin seurauksena. Tapahtuneesta on kulunut jo vuosi, mutta vieläkin joutuu kulkemaan vaipoissa.Lääkärien mukaan pidätyskyky ei ehkä palaudu koskaan :(

Vierailija

Klassinen perseenrepeämä on hoidettavissa polyuretaanivaahdolla ja aidosta lateksikumista tehdyllä kondomilla. Toimenpiteen vaiheet ovat seuraavat:-Anus ja rectum valmistetaan liukastevoiteella, paitsi jos alue on jo liukas.-taipuisa, ulkohalkaisijaltaan 30-40 millimetrin muoviputki työnnetään kondomiin.-Putken ja kondomin yhdistelmä työnnetään anuksen kautta rectumiin. Parhaan tuloksen saamiseksi kondomin suu jätetään anuksen ulkopuolelle, mutta se ei ole välttämätöntä. Tämä ratkaisu kuitenkin estää kaiken muun työntämisen anuksen kautta sittemmin.-Polyuretaanivaahdoksi valitaan kaksikomponenttinen valmiste, joka laajenee mahdollisimman voimakkaasti. PU-komponentin sekoitetaan toisiinsa valmistajan ohjeita huolella nuodattaen. Syntyvä liuos kaadetaan putkesta kondomiin Putkea on syytä varautua pitämään auki sen sisään sopivalla astalolla. Lisäksi putkea on hyvä vetää ulos sitä mukaan kun PU-komponentit reagoivat ja vaahto pursuaa. Erityisesti on kuitenkin huolehdittava, ettei putki jää anukseen. Anuksen on syytä täyttyä PU-vaahdolla, mikä kondomin suu jätettiin anuksen ulkopuolelle.Vaahdon kovetuttua potilas lähetetään kotiin. Hänen mahdollista puolisoaan ja muita perheenjäseniä on syytä varoittaa piakkoin lisääntyvistä paskapuheista.

Vierailija

Aloittajan viestille. Siitä lähtien olen joutunut työntämään persettäni kottikärryillä. Toivottavasti tältä palstalta löytyy eheyttävä lääkitys kun kerran täällä on pelkkiä kirurgeja, gynekologeja ja kaiken nähneitä sairaanhoitajia, vai mitä aloittaja? Vai mennäänkö takaisin Suoli24-palstalle?

Vierailija

Lähes aina perseseksin riskejä vähätellään. Kuitenkin noin 96% perseseksin harrastajista on vähintään kerran revennyt anusaukko.Ne, joilla se repeää, eivät siitä kehtaa paljon huudella, vaan salaavat asian. Näin syntyy illuusio siitä, että perseseksi olisi vaaratonta.

Vierailija

olen työntänyt peppuuni 30 vuoden ajan melko usein teko peniksiä,kurkkuja yms.isojakin noin 5 senttiä paksujakin.ei minun peppuni ole revennyt,hieman se on löystynyt,ilmavaivat vähän kiusaavat,en tarvi vaippoja kuin ripulin aikana.jatkan yhä peppurunkkaamista,nautin siitä vaikka olen mies

Vierailija

Lainaus:

Kaverillani repesi perse juuri anaaliseksin seurauksena. Tapahtuneesta on kulunut jo vuosi, mutta vieläkin joutuu kulkemaan vaipoissa.Lääkärien mukaan pidätyskyky ei ehkä palaudu koskaan :(
Ja lisää kaupunki legendoja....

Supistaja lihas on LIHAS, joka venyy samanlailla kuin kaikki muutkin lihakset.

Eihän voimistelijoillakaan, jotka venyttävät lihaksensa äärimmilleen ole mitään ongelmaa voimantuoton, ketteryyden tai lihasten täsmällisen toiminnan kanssa. Voimistelijoiden lihakset eivät myös roiku muodottomina, vaikka lihakset onkin venytetty äärimmilleen.

Vai onko täälä joku, jonka mielestä Kiira Korven lihakset roikkuvat muodottomina?Sulkijalihas on lihas jot voidaan venyttää ja joka palautuu aivan samanlailla kuin muutkin lihakset.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat