Tilanneviesti

Keskustelu Seksi-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

neuvoja?stondis ei pysy.

Vierailija

Ollaan 39v pariskunta ja miehelläni on ongelma; stondis ei pysy.

Olemme urheilullisia, emme tupakoi.

Ongelma on ollut kai hänellä lähes aina.

Joskus se ei haittaa, mutta toisinaan - nykyään näin käy koko ajan - että panemisesta ei tule mitään.Ennen lapsia ongelma oli ajoittaisempi, mutta nyt, kun seksin harrastamisen mahdollisuus on paljon harvemmin, niin paineet onnistumiselle ovat myös kovemmat ja se varmasti myös häiritsee herkkää miestäni.Tämän asian vuoksi meille on käynyt niin, että minä en enää halua seksiä; en pysty kiihottumaan, koska tiedän jo etukäteen, ettei tyydytystä tule. Haaveilen kunnon nussimisesta, mutta taitaa jäädä haaveksi vain.Pyysin miestäni hakemaan potenssilääkkeitä, mutta ilmeisesti hän ei ole niitä hakenut. Meillä on mennyt muutenkin välit huonoksi, riitelemme jatkuvasti jostain, toisen naama vituttaa jne.. ja uskon, että suurin syy siihen on nimenomaa seksin puute, eroottisen elämän kuolleisuus.

Se näkyy naamasta, kun lakkaa saamasta.Mieheni pelkää, että jätän hänet ( - tosin täysin turhaan ).

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Minulla on ollut sama ongelma. Olen 37-vuotias mies. Minun ja vaimoni seksielämä on mitä sattuu. Joudun masturboimaan usein ja seksiä saan harvoin. Masturboidessa minulle ei ole mitään ongelmaa. Stondis pysyy loppuun asti. Mutta seksin yhdteydessä stondis heikkenee.Uskon että ongelma on se, että vaimoni ei oikeasti halua seksiä ja vaistoan sen. Hän ei halua koskea penikseeni ja muutenkin homma tuntuu väkinäiseltä. Kiihotun alussa ja saan todella vahvan erektion.Lopputuloksena on turhautumista ja hävettää. Jää vain kauhea halu ja on pakko masturboida kun toinen ei halua, yrittää edes uudestaan. Yleensä päädyn vessaan, jossa saan taas kaluni kivikovaksi.Veikkaan, että jos annat enemmän huomiota miehellesi. Hyväilisit häntä ja keskittyisit häneen, saisit stondiksenkin pysymään.Vierailija

Karppaus auttaa.

Runsas luonnonrasva ja minimihiilarit aiheuttavat hormonitoiminnassa sellaiset positiiviset muutokset, että ainakin minulla kikkeli seisoo kivikovana aina aamuisin. Jos vain yhteistä aikaa olisi riittävästi vaimon kanssa, niin kahdesti päivässä varmaan painittaisiin. Halut ovat hurjat. Pienet lapset rajoittavat tätä tosin tehokkaasti.

Ennen kuin hylkäät potaskana, ota selvää tutkimuksista ja muiden kokemuksista. Kokeilemalla tiedät.Aikaisemmin normiruokavaliolla ei näin kiimaisia oltu.

Vierailija

Käytä tarpeeksi tiukkaa erektiorengasta, vaikka se ensialkuun tuntuu hieman nololta ajatukselta on toissijaista että saa homman toimimaan. Itse sain avun, halpa ja toimii.

Vierailija

on netin syöpä. saatanan pellet!tunkekaa se karppaaminen nyt perseeseenne, sillä ei todellakaan ratkaista erektio-ongelmia, eikä muitakaan lääketieteellisiä ongelmia.

Vierailija

toinen rengas laitetaan peniksen ympärille ja toinen kivesten. Välissä oli vielä pikkuinen vibra, mutta se oli jo liikaa. Vehje oli kova kuin kivi. ;o)

Vierailija

Todennäköisesti et jollakin tasolla kiihota häntä tarpeeksi, joko tietoisen- tai alitajunnan tasolla. Syy voi olla joko fyysinen tai psyykkinen esim. joko tunnut huonolta tai sitten ajatusmaailmasi ei ole miehesi omien arvojenmukainen.Itsellä auttoi naisen vaihto ja nyt seisoo kuin kanki, aina.

Vierailija

Minusta sun itse kannattaa skarpata ja olla kiinnostunu. Jos säkin oot lannistava ennen seksiä, ei se onnistu.Yksi keino on että menette seksiasentoon ja hinkkaatte alapäitänne yhteen sillä asenteella, että "naidaan jos stondaa". Kun hinkkaatte alapäitänne yhteen ilman kortsua, ja ehkä vielä viilentävän voiteen kera, joka tuo erilaisuutta, kalun kovettuessa vähän se on helppo työntää sisään.

Vierailija

Palasin katsomaa, onko kuaan vastannut - kiitos teille kaikille.Olen ajatellutkin, että minusta tämä kaikki johtuu; minussa on vikaa; liian väljä, epäkiinostunut hänestä, ikääkin alkaa jo olemaan, kiukkuinen ja kestoväynyt kun olen.Jos me ei rakastettais toisiamme, niin meidän varmaan kannattais heti erota.No, kyllä se rakkaus tästä hiipuu, pikkuhiljaa.

Vierailija

Asia on helppo korjata. Mies varaa ajan lääkäriin, joko terveyskeskukseen tai yksityiselle. Lääkärikeskuksen nettisivuilta pääsee katsomaan ketä urologeja siellä on, aikaa varatessa voi esittää haluaako mies vai naislääkärin. Hinta jäänee reilusti alle satasen.

Lääkkeissä on valinnan varaa. Yksi tabu maksaa n.13€ ja siitä puolikas kerralla riittää, perjantaina illalla kun ottaa niin vaikuttaa vielä maanantai aamunakin. Onnistumisen paineet kun helpottaa niin onnistuu paremmin ilmankin.

Suhteen ei todellakaan kannata antaa näivettyä stondis ongelmaan.

Koita nyt vaan saada miehes lekurille.

Ei muutakuin kiihkeitä panosessioita teille.

Vierailija

Lääkkeillä stondis paranee, mutta herkkyys menee. Ainakin minulla todella vaikeaa saada orgasmi - stondis kyllä erittäin kovana tuntikausia. Toinen ongelma, että tahtoo veltostua - tietty meidän sessiot kyllä tahtoo venya moneksi tunniksi, joten ehkä tämä johtuu fyysisestä rasituksestakin. Stondis palautuu kyllä melkeinheti. Erektiorengasta olen ajatellut kokeilla. Kokemuksia kun niitä on niin monenlaisia ...

Vierailija

Jos miehesi on herkkä niin ei ihme ettei seiso jos et ole täysillä mukana. Intohimoinen ja kiihottunut nainen pistää seisokin päälle melkein väkisin vaikka itse mies ei olisi niin innostunut. Mikäli siis päänupissa muuten kaikki ok. Stressi vaikuttaa paljon ja miten osaa heittäytyä siihen hetkeen eikä miettiä muita asioita.Kokeile vaikka että käyt intohimoisena päälle ja lämmität itsesi valmiiksi siten että mies voi tulla samantien sisään, ns. pikaiset. Siitä kun onnistumiset lähtee niin nupissakin helpottaa. On meinaan kova paikka miehelle ajatella että nainen lähtee jos ei pysty tätä tyydyttämään. Herkällä lopahtaa väkisinkin. Toinen että ota yllättäen suihin loppuun asti, ei tule jännitystä yhdynnän onnistumisesta. Kolmas että teette kumpikin vain suulla tai kädellä/sormella tai miten vain että saatte molemmat tyydytyksen. Pääasia että teette yhdessä, älkää ihmeessä vaan ruvetko hoitamaan hommia omilla tahoillanne, se johtaa pitemmän päälle varmaan eroon.Pari taisi mainitakin jo ruokavalion ja yksi tyrmäsi moisen, en ota kantaa trendeihin mutta on erittäin selvä että ravinto vaikuttaa todella paljon haluihin ja itsellä on keskimääräistä enemmän kokemusta tuolta puolelta. Hieman googlailemalla löytyy hurja määrä ihan perusruokaa sekä yrttejä mitkä vaikuttavat hormoonallisesti ja siten myös halujen määrään. Täytyy muistaa ettei ravinto toimi samalla lailla kuin siniset pillerit että on kanki kovana puolessa tunnissa vaan puhutaan lähinnä pysyvistä muutoksista ja myös huomattavasti terveellisempää kuin napsia lääkkeitä joista monet saavat päänsärkyjä yms. sivuoireita.Jos ei mikään auta, edes perheterapia niin voihan ero olla se edistys askel elämässä jos seksi on niin tärkeää.Itse en voisi jäädä suhteeseen ilman toimivaa seksiä, on sen verran tärkeää läheisyydenkin kannalta pitemmän päälle.

Vierailija

joulukuusen kasteluveteen antamaan kuuselle ytyä.

Lisäksi neulasille suihkutetaan hiuskiinnettä, niin kuusi on taatusti vihreä vielä juhannuksenakin.

Niin, isännälle viagra ei siis auttanut stondikseen

Vierailija

Lainaus:

karppaajat on netin syöpä. saatanan pellet!tunkekaa se karppaaminen nyt perseeseenne, sillä ei todellakaan ratkaista erektio-ongelmia, eikä muitakaan lääketieteellisiä ongelmia.


niitä ratkaista runsashiilarisella ruokavaliollakaan, että voit painua sinäkin vittuun siitä vinkumasta!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat