Suomalaisia Pärnussa?

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Hei! Löytyykö suomalaisia lapsiperheitä Pärnusta? Miten arki siellä sujuu? Onko Pärnussa esim. suomenkielistä päiväkotia tai jonkinlaista suomenkielistä kerhotoimintaa alle kouluikäisille, jotka eivät ole kokopäivähoidossa?

Kommentit (5)

Vierailija

Hei! Olemme asuneet Pärnussa nyt kaksi kuukautta. En ole löytänyt vielä suomenkielistä toimintaa. Olen ylipäätään yrittänyt löytää edes jotain suomalaisten (tai kansainvälistä) toimintaa. Kaupunki on täynnä suomalaisia turisteja, mutta siellä asuvia ei tahdo löytää.Arki sujuu ihan hyvin, on paljon leikkipuistoja, kylpylöitä ja sisäleikkipaikkoja lapsille. Paljon riippuu myös asunnosta, sen sijainnista ja varustelusta. Kaupoista saa kaikkea mitä Suomestakin (lähes). Hyla-tuotteita on vähemmän, nestemäistä äidinmaidon korviketta ei juuri saa.Otin juuri yhteyttä SEKE:en (yrittäjien klubi Virossa), johon voivat liittyä muutkin jotka asuvat siellä. Toivottavasti saan sitä kautta jotain infoa. Olisi kiva löytää muita suomalaisia lapsiperheitä Pärnusta.Asutteko vielä siellä?

Vierailija

Hei!Luettekohan vielä tätä ketjua?

Olemme miehen työkomennuksen vuoksi muuttamassa reiluksi vuodeksi Pärnuun nyt elokuussa 2011.Olisi kiva kuulla kokemuksia Pärnussa asumisesta. Meillä lapsi tulee olemaan nelikuukautinen kun sinne muutetaan. Erityisesti kiinnostaa aktiviteetit mitä vauvan kanssa siellä voisi tehdä, ja jos on tietoja jostain kerhoista yms. ja muutenkin kaikista tiedoista olisin kiitollinen.Uusimmat

Suosituimmat