Kun nainen pettää.

Vierailija

Miten muut miehet olette saaneet itsetuntonne takaisin? Vaimoni on pettänyt minua kerran, ei ollut mikään kännisen hairahdus vaan huonon itsetuntonsa ja hiljaisemman seksikauden takia petti. Oli ollut haltioissaan seksistä toisen miehen kanssa. Miten tästä eteenpäin? Miten saan itsetuntoni takaisin ja varmuuden siitä, että olen tarpeeksi hyvä enkä vain kompromissi?

Onko vaimo kanssani vain lapsen takia? Meillä on 11 yhteistä vuotta takana. Haluaako vaimo unohtaa panoviikonloppunsa vain siksi, että ei pystyisi jatkamaan kanssani, jos koko ajan ajattelisi miten hyvää seksiä sai?

Sivut

Kommentit (132)

Vierailija

kohdella naistasi naisena ja kohtele hyvin. Älä pidä itsestään selvänä!

Niin moni mies tekee virheen kun unohtaa naisen NAISENA ja kohtelee kuin ilmaa.....

Vierailija

Lainaus:

...Oli ollut haltioissaan seksistä toisen miehen kanssa. Miten tästä eteenpäin?
Se, että vaimosi on sinulle kertonut tällaista merkitsee kyllä että teidän suhde on ohi. Paluuta ei tuon jälkeen enää ole.JSSAP

Vierailija

En tiedä teidän tilanteestanne, mutta omalta kohdaltani voin tapauksen kertoa.Petin miestäni vuosia sitten ja se oli pahinta mitä olen koskaan tehnyt. Itsesyytökset ja kamala morkkis. Kerroin miehelleni syrjähypystä. En olisi voinut jättää kertomatta virheestäni, sillä hän oli minulle järkyttävän tärkeä ja rakas. Itkimme ja halailimme koko yön. Kerroin miehelleni, että hän saa päättää suhteemme jatkosta, ja että itse pyrin tulevaisuudessa tekemään kaikkeni meidän eteen.Jatkoimme onneksi yhteistä elämää. Menimme naimisiin ja nyt odotamme esikoistamme. Asia kuuluu nyt historiaan eikä sillä piikitellä huonompina hetkinäkään. Jos ihan totta puhutaan niin se vahvisti suhdettamme ja sai meidät kummatkin pitämään toisistamme tiukasti kiinni.Olen oppinut kantapään kautta, mikä on tärkeintä ja tuo hirveä moka johtui ehkä silloisesta epävarmuudesta ja nuoruudesta - tätäkö tämä elämä nyt sitten on??Sinun täytyy nyt itse päättää mitä haluat. Pystytkö katsomaan vielä vaimoasi silmiin katkeroitumatta ja rakastaa häntä edelleen? Entä pystyykö vaimosi siihen? Suhde on ehkä parasta lopettaa jos arki muuttuu piikittelyksi ja kaunan kantamiseksi. Tähän auttaa rehellinen ja avoin keskustelu.Toivon sinulle kaikkea hyvää, mitä ikinä päätätkin :)

Vierailija

Olen lukenut kaiken sähköposteista.

Oli kuulemma miehen mieliksi kirjoitellut, että ei ole kokenut ikinä sellaista intohimoa ketään kohtaan. Samaten kyseisen viikonlopun jälkeen oli kirjoitellut miehelle, että häntä "ei paneta, tai panettaa, mutta ei sen(minun) kanssa". Tämä on vaivannut siitä asti, en varmaan ikinä saa selville millaista vaimo on oikeasti kokenut ja mikä siinä oli niin mahtavaa. varmaankin se, että joku haluaa ja himoitsee todella, ja se näkyy.

Vaimo kyllä välittää mnusta ja rakastaakin, niin luulen. Ainakin pelkää menettävänsä minut. Itselleni kyseinen tapaus aiheuttaa helvetinmoista stressiä kaiken muun stressin lisäksi. Se alkaa jo vaikuttamaan terveyteenkin.

Silti olen välillä varsin toiveikas suhteemme jatkoa ajatellen. Kaikki tuntuu olevan niinkuin vanhoina hyvinä aikoina, mutta välillä totuus lyö vasten kasvoja. Enää en voi ihmetellä onnekkuuttamme, kun ympärillä suhteet kariutuvat pikkuhiljaa. Jotenkin en voi edelleenkään edes uskoa, että meille on käynyt näin.

Mitä tehdä, kun vaimon kanssa rakastellessa tunnelma hiipuu siksi, kun näen mielessäni toisen miehen panevan paljaalla vaimoani. Tai näen elävästi, miten vaimo ottaa suihin toiselta mieheltä? Tai näen kuinka vaimo saa orgasmin toisen miehen kanssa yhtyessään. Kaikki tuo oli kuulemma huonompaa kuin meillä. Miten uskon, miten saan itsetuntoni takaisin?Lainaus:

Se, että vaimosi on sinulle kertonut tällaista merkitsee kyllä että teidän suhde on ohi. Paluuta ei tuon jälkeen enää ole. JSSAP


Vierailija

kun pystyit pettämään "järkyttävän tärkeää ja rakasta" miestäsi? Meillä oli selkesäti vikaa suhteessamme. Parisuhteemme oli todellakin jämähtänyt paikoilleen. En huomioinut vaimoa, koska en arvostanut häntä enkä himoinnut häntä.

Ei huvittanut huomioida. En voinut sille mitään. En tehnyt sitä ilkeyttäni. Jotenkin tuo syrjähyppy herätti minut karmeasti siihen, että vaimo ei ollutkaan sellainen hiirulainen kuin olin kuvitellut, vaan pettävä, valehteleva huora.

Sitä kun sinisilmäisesti päästää toisen reissunpäälle vastavuoroisesti, niin totuuden paljastuttua petos ja siihen liittyvät yksityiskohdat(muutkin kuin itse aktin) puistattavat.

Ei meidän arki ole piikittelyä. Silti tuntuu kornilta jutella vaimon kanssa vaikkapa muiden suhteista ja uskottomuudesta.

Yhteisen kodin ja lapsen merkitystä ei voi väheksyä päätöksessäni yrittää jatkaa vielä.

Tuntuu käsittämättömältä, että toinen voi horjuttaa kaikkea yhteistä. Ikäänkuin vetää viemäristä alas kaiken, kun elämässä tulee ajanjakso jolloin ei menekään niin hyvin ja täydellisesti parisuhteessa. Onkohan tällainen hyvin yleistä, että apua parisuhdeongelmiin haetaan seksistä vieraan miehen kanssa? Vasta tämän jälkeen pureudutaan suhteeseen, nostetaan kissa pöydälle ja aletaan harkita avioeroa?

Tai sitten jatketaan työ- yms. "matkoja" ellei kukaan ala mitään epäilemään ja narauta. Niinkuin minä tein.

Vaikea uskoa, että suhde kääntyy paremmaksi, kun käydään välillä nussituttamassa itseään muualla.Lainaus:

Pystytkö katsomaan vielä vaimoasi silmiin katkeroitumatta ja rakastaa häntä edelleen? Entä pystyykö vaimosi siihen? Suhde on ehkä parasta lopettaa jos arki muuttuu piikittelyksi ja kaunan kantamiseksi. Tähän auttaa rehellinen ja avoin keskustelu.


Vierailija

syrjähypystäsi? Minä halusin tietää IHAN kaiken. Jokaista yksityiskohtaa myöten. Joku sanoisi, että se on itsensä kiusaamista, mutta ajattelisin niitä kuitenkin, joten se siitä.

Millaista on rehellinen ja avoin keskustelu? Onko se sellaista, että pettäjä pitää niistä asioista kiinni, jotka on sanonut silloin kun jäi kiinni?

Sinä olet voinut itse päättää, mistä asioista kerrot ja mistä et koska myönsit tapahtuman itse.On melko raivostuttavaa, kun tietää asioiden todellisen laidan, on ns. jyvällä mitä on tapahtunut, mutta vaimo ei voi myöntää esimerkiksi että on menty loppuun asti ilman kortsua. Ei voi myöntää, koska alunperin kertoi, että käytettiin kumia molemmilla kerroilla. Ja koska sähköpostittelusta kävi ilmi, että ilman kumiakin oli vedelty, niin se olikin sitten pari työntöä vain paljaalla. Sitten muka kumi päälle.

NOT. Tällaista on se rehellinen ja avoin keskustelu meillä.

Nyt joku valopää tietysti sanoo, että älä takerru pikkuasioihin. Mikään ei ole petoksessa minulle pikkuasia.

apLainaus:

Tähän auttaa rehellinen ja avoin keskustelu.


Vierailija

Pystyin kyllä kertomaan asiasta vaikka se pahalta tuntuikin. Loukkasinhan tärkeäää ihmistä. Pahempaa olisi ollut mielestäni jättää kertomatta. Valinnanvapaus on tietenkin kertojalla itsellään asian suhteen mutta mitään ei jäänyt omalle tunnolleni. Avoin ja rehellinen keskustelu on mielestäni avointa ja rehellista.Ja kuten edellisessä viestissäni jo kirjoitin niin syy oli varmaankin nuoruudessa ja epävarmuudessa tulevaisuuden suhteen. Rakkautta ei puuttunut tuolloinkaan. Hölmölle kuullostaa tämä selitys, tiedän sen...Tämä on vain meidän elämäämme, enkä missään tapauksessa yritä väittää toimineeni hienosti. En sitten missään vaiheessa. Olemme päässeet tästä yli ja se on tärkeintä.Toi sun vaimon valehtelu ja asioiden muokkaaminen omaksi eduksi on todella törkeetä. Melko epäluotettavan oloinen nainen. Mun mielipidettä et kysynyt mut itse en jäisi tollaseen suhteeseen.Jos sun oma terveyskin on jo alkanu rakoilee niin lapsen takia ei ehkä ole fiksua jäädä epätyydyttävään suhteeseen. Vaikka asuisitte lapsen äidin kans erillään, hänellä olisi silti kaksi rakastavaa vanhempaa, joilla voisi olla parempi elämä ja helpompi arki ilman toisiaan.Paljon on sulla miettimistä, tsemppiä edelleen!! :)

-se joka joskus petti

Vierailija

ja pettämisestä on vasta 5 kk aikaa.

apLainaus:

Ei tuosta enää mitään saa aikaiseksi. Sinä kelaat sitä pettämistä kuitenkin lopun elämääs.


Vierailija

Lainaus:

ja pettämisestä on vasta 5 kk aikaa.

apLainaus:

Ei tuosta enää mitään saa aikaiseksi. Sinä kelaat sitä pettämistä kuitenkin lopun elämääs.siihen äijään, niin onhan se selvä että vaimosi ei ole liitossa sun kanssa enää. Sanoahan voi mitä vaan, mutta teothan ne ratkasee.

Vierailija

Itse tunnon saat takaisin, kun tirvaset eukkoa pakariin kuiviltaan, koska sen se on tehnyt sen "yhden" kerran pitsakusiki kanssakin. Vaimosi ei unohda pitsamiehen mahti melaan ikinä, joten kannattaa laittaa erohakemukset vireille, ja asianajaja larvanto hoitamaan eroa. Tämä ns. vaimosi on sun kanssa pelkästään lapsen takia, mutta haaveilee mahti melasta takapuolessaan loppu ikänsä.Itse tunnon kohotusta saat joltain maksulliselta naiselta, joka huohotttaa sun alla ja kehuu sinua mieheksi jolla on taito käsitellä naisia, ja kehuu mulkkuasi mega aseeksi, vaikka olisi kuinka pieni tynkä.

Vierailija

Kertoiko vaimo itse pettämisestä vai paljastuiko vahingossa? Jos kertoi itse, tai vaikutti tavallaan myös helpottuneelta paljastuessaan, saattaa hyvinkiin katua. Näyttikö hän sähköpostit sinulle vapaaehtoisesti vai vaaditko?Jos vaimosi vaikuttaa olevan pahoillaan ja yrittävän suhteenne eteen, uskon että kannattaa jatkaa.Ainahan seksissä on suhteen alussa erilainen huuma. Eiköhän vaimosikin tajua verrata syrjähyppyänsä teidän kiima-aikojen seksiin, ei siihen tasaantuneeseen ja tylsistyneeseen monta-vuotta-yhdessä-seksiin.Ja tuo puhe seksin upeudesta toisen miehen kanssa ja ettei haluaisi sinua.. Siitä ei kannata välittää liikaa, on voinut olla vain toisen miehen lämmittelyä. Todella loukkaavaa sinua kohtaan, muttei välttämättä edes lähellekään totuutta. Et ole itse ikinä sanonut naiselle että tämä on kaunein ikinä näkemäsi nainen, sanoen sen enemmän naisen mielistelynä kuin ehdottomana totuutena? Vaimosi viestejä toiselle miehelle kannattaa lukea tämä kanta huomioiden.Kaiken kivun jälkeen tämä voi olla lopulta myös hyväksi. Saatte molemmat herätyksen tilanteeseen. Olette ehkä päästäneet suhteenne hoitamattomaksi. Olisihan voinut käydä myös pahemmin ja olisitte ehtineet menettää rakkauden ja sitoutumisen väliltänne täysin, eikä enää olisi edes tahtoa korjata tilannetta. Molempia on ravisteltu, niin suhtautumisessa itseen, puolisoon kuin suhteeseen.Viestistäsi on kauan? Miten suhteellenne on käynyt? Toivottavasti löydätte vielä rakkauden ja luottamuksen takaisin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat