Lue keskustelun säännöt.
Miten säilöä suppilovahverot?
18.09.2009 |
Sienikirjoissa ei suositella kuivatusta, koska se sitkistää suppilovahveroa.
Meillä olisi 5 litraa suppiksia ja jotain niille pitäisi tehdä. Edellinen erä paistettiin ja pakastettiin. Mieluummin kuivattaisin, jos vaan ei sieni siitä kärsisi.
Kommentit (4)
pilputtuna ei sitkistyisi. Jotenkin kuivatus olisi helpompi tapa noin isolle erälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä aina paahdan kosteuden pois silputuista sienistä, jäähdytän ja laitan pakkaseen. Siitä sitten on hyvä tehdä soosia tai lisätä vaikka mureketaikinaan
ei tule sitkeitä. Suppiksia voi vaikka morttelilla jauhaa mausteen tapaan keittoihin, kastikkeisiin ja taikinoihin.
Eivät mielestäni sitkisty. Kokeile.