Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten säilöä suppilovahverot?

Vierailija
18.09.2009 |

Sienikirjoissa ei suositella kuivatusta, koska se sitkistää suppilovahveroa.



Meillä olisi 5 litraa suppiksia ja jotain niille pitäisi tehdä. Edellinen erä paistettiin ja pakastettiin. Mieluummin kuivattaisin, jos vaan ei sieni siitä kärsisi.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät mielestäni sitkisty. Kokeile.

Vierailija
2/4 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pilputtuna ei sitkistyisi. Jotenkin kuivatus olisi helpompi tapa noin isolle erälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä aina paahdan kosteuden pois silputuista sienistä, jäähdytän ja laitan pakkaseen. Siitä sitten on hyvä tehdä soosia tai lisätä vaikka mureketaikinaan

Vierailija
4/4 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei tule sitkeitä. Suppiksia voi vaikka morttelilla jauhaa mausteen tapaan keittoihin, kastikkeisiin ja taikinoihin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi