Possunfileestä hyvää?
Mulla on laivalta ostettu possun sisäfilee. Mitä hyvää voisin tehdä siitä? Nyt hyviä vinkkejä?!
Miten se sulatetaan?
Kommentit (5)
Kyllä niitä saa ihan tavallisista ruokakaupoistakin, ei laivalta välttis tarvi roudata...
Kuule täs kiireisessä elämässä ei ole ollut aikaa arpoa cittarin lihojen ääressä. Laivalta ostettiin edullinen sisäfile pala, ja nyt ihmetellään. Millainen marinadi? Eli siis vain paistetaan? Mitä mausteeksi?
Että laivalta oikein PALA possun sisäfilettä! Meille ostetaan yleensä kaksi filettä kerralla. Sen vielä tajuan jos naudan sisäflettä ostetaa pala, mutta ei kai sitäkään laivalta saa. Laivalla myydään kokonaisia naudan sisäfileitä.
Niistä laitan ensimmäisenä päivänä sulatuksen jälkeen pihvit. Loput paistan uunissa paahtofileeksi ja tarjoan seuraavana päivänä tonnaton kanssa.
laita marinoimisen jälkeen uuniin. Googlaa paisto-aika ja -lämpötila. Tai leikkaa siivuiksi (pari cm), paina vähän litteämmiksi ja paista ihan minuutti pari kummaltakin puolella. Mausta, tarjoa hyvien kasvisten ja pottujen kanssa.