Vierailija

paljon makuja, vähän lisäaineita

Valmista kääretorttupohja ja toffefudge kuorrute.
Kääretorttupohja
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muut aineet (jotka on sekoitettu keskenään) ja sekoita. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 min.

Valmista toffefudgekuorrute sekoittamalla 0,5 dl kuohukermaa ja 600 g toffeefudgekarkkeja kattilassa keskilämmöllä, kunnes toffee on tasaista (Kinuskikissa). Ja laita jääkaappiin.

Seuraavana päivänä valmista mousse.
3,5 dl kuohukermaa
200 g tuorejuustoa
150 g maitorahkaa
4 tl vaniljasokeria

Vatkaa kerma. Lisää muut aineet ja sekoita.

Jaa kääretorttupohja neljään osaan.
Laita 1.pohjan päälle 0,5 dl rasvatonta maitoa
2 pilkottua persikkaa (mahd. kypsää)
1 purkillinen persikkasosetta (125 g)
1/4 moussea

Laita 2. pohja täytteiden päälle ja kostuta maidolla.
Lisäksi
1 pilkottu päärynä (mahd. kypsä)
1 purkillinen päärynäsosetta (125 g)
1/4 moussea

Laita 3. pohja täytteiden päälle ja kostuta maidolla.
Lisäksi
1,5 cm paksuinen anansviipale pilkottuna (mahd. kypsä)
1 purkillinen sosetta, jossa on ananasta (125 g). Esim. aurinkoinen
1/4 moussea

Laita 4. pohja täytteiden päälle ja kostuta maidolla.
Laita pariksi tunniksi jääkaappiin.

Levitä kakun ympärille loppu mousse.

Kauli toffeekuorrute ja muotoile kakun päälle. Toffeekuorrute kannattaa ottaa ainakin tuntia aiemmin huoneenlämpöön, että se on helpompi kaulia.

Koristele satiininauhalla ja koristerakeilla.

Ja juhlat voivat alkaa!

Kommentit (0)