Barbapapa-kakku (24/104)

Vierailija

Sokerikakkupohjassa täytteenä mansikkamousse ja valkosuklaamousse.

Mansikkamousse:
2,5-3 dl mansikkasosetta
1 -1,5 dl creme fraichea
200 g tuorejuustoa (maustamatonta tai vaniljaa)
1 dl maitorahkaa
1 dl sokeria
2,5 dl kermaa
6-7 liivatelehteä

Sekoita muut aineet, paitsi kerma ja liivatteet.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Liota liivatelehtiä 10 minuuttia.
sulata liivatteet pieneen tilkkaan mehua tai vettä ja sekoita nauhana valuttaen massaan. Sekoita sinne varovasti myös kermavaahto.

Valkosuklaamousse:
250 ml vispikermaa
150 g valkosuklaata
2 tl vaniljasokeria

Täytä kakku mousseilla (Barbapapan pää on tehty erilliseen pieneen kulhoon). Kostuta pohjia hiukan vaniljamaidolla (maitoa + vaniljasokeria)
Anna hyytyä seuraavaan päivään.

Kumoa kakku ja muotoile sopivaksi. Päällystä sokeri-voikreemillä tai vastaavalla, joka estää marsipaania vettymästä.
Päällystä kakku marsipaanilla ja asettele marsipaanista tehdyt pikkuiset Barbat isän syliin.

Kakussa kaikki koristeet ovat marsipaania ja niiden tekeminen on aloitettu n. 1,5 viikkoa ennen kuin kakku piti olla valmis.

Kommentit (0)