Vierailija

Onkohan tämä jotenkin biologista?

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siinä antaa omaa energiaansa toiselle. Jos siis on antavana osapuolena yleensä käy niin, että nukahtaa, ja se joka on saavana osapuolena on tietysti sitten virkeä kun on omien energioittensa lisäksi vielä toisenkin energiaa

voin kiekua hereillä monta tuntia jälkeenpäin.T. nainen, en oikein tykkää tuosta mamma nimittelystä.

Kyseessä on hormoni, jonka tasot kohoavat unen aikana. Tätä samaa hormonia vapautuu miehen kroppaan välittömästi orgasmin jälkeen, kaikkien niiden muiden yhdisteiden ohella (serotoniini, oksitosiini, ja kourallinen muita aivokemikaaleja).

Vierailija

"

Tutkijoiden mukaan miehet nukahtavat seksin jälkeen automaattisesti, koska heidän aivonsa on ohjelmoitu sammumaan, uutisoi The Telegraph.

Ranskalaistutkijat ottivat kuvia miesten aivoista seksin aikana ja sen jälkeen selvittääkseen, mitä muutoksia heidän psyykkisessä aktiivisuudessaan tapahtuu. He havaitsivat, että tietoisia ajatuksia hallitseva aivokuori sammui orgasmin aikana.

Tämän jälkeen kaksi muuta aivojen aluetta käskee loppuja aivoja poistamaan kaikki seksuaaliset halut vapauttamalla unta aiheuttavia kemikaaleja, kuten serotoniinia ja opioideja.

"

http://www.terve.fi/parisuhde-ja-seksi/nyt-se-tutkittu-tasta-syysta-mies...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla