96 vsta kasvis-kala ruokavaliolla. Ei lihaa vaan soijaa, tofua, pähkinöitä, siemeniä, salaatteja, täysjyväleipää, perunaa, riisiä, pastoja, puuroja, vihanneksia, marjoa, maitotuotteita. Hienosti mennyt ja ilmasto kiittää. Hyvällä omallatunnolla ja terveenä eteenpäin. Suosittelen kaikille. M55 187/98
Itse tekemäni tomaatti-linssikeitto on aika mainio. Linssien ohella paljon muita kasviksia, esim. porkkanaa, selleriä, juuriselleriä, palsternakkaa, fenkolia ja tietysti sipulia ja valkosipua aina. Itse laitan aina myös chiliä jossain muodossa, erityisen herkullista saa kun laittaa pari teelusikkaa harissatahnaa.
Ehdottomasti parmigiano Di melanzane! Jossain ravintolassa, se oli siis sellainen munakoisotorni, jossa munakoisosiivuja ja jokin tomaattinen kastike ja parmesaania, oli siis juustoinen myös, olisiko ollut mozzarellaa siivujen välissä ihanasti sulaneena. Se oli ihan mielettömän herkullista..
Ehdottomasti parmigiano Di melanzane! Jossain ravintolassa, se oli siis sellainen munakoisotorni, jossa munakoisosiivuja ja jokin tomaattinen kastike ja parmesaania, oli siis juustoinen myös, olisiko ollut mozzarellaa siivujen välissä ihanasti sulaneena. Se oli ihan mielettömän herkullista..
Ei se mikään torni normaalisti ole, vaan vuoka. Tee ihmeessä itse, osaat varmasti ja tulee hyvää.
Sivut
Punajuuri- tai tattirisotto. Ei vegaaninen, koska käytän paljon voita ja parmesaania.
Mulla on jäänyt mieleen Trattorio Sognon mahtava kasvispolenta.
Ei kuitenkaan tarvitse tulla pilaamaan muiden keskustelua, jos ei ole mitään annettavaa.
Vihis
Kala on lihaa.
Tsekatkaa Sipsikaljavegaanit facebook-ryhmästä onko mautonta mössöä! :D
Kokeileppa laittaa vielä sekaan kikherneitä, on tosi hyvää 👍
Dal Makhani, Mughlai-keittiön linssibravuuri.
Intialaisessa ravintolassa tosi tuhti ruoka, mutta kotona tehdessä voi vähentää kerman ja voin määrää.
Herneet pierettää.
Voi surkeus, kasvisruokia on niin hyviä. Harmi, että kukaan ei ole osannut laittaa hyvää ruokaa.
Itse tekemäni tomaatti-linssikeitto on aika mainio. Linssien ohella paljon muita kasviksia, esim. porkkanaa, selleriä, juuriselleriä, palsternakkaa, fenkolia ja tietysti sipulia ja valkosipua aina. Itse laitan aina myös chiliä jossain muodossa, erityisen herkullista saa kun laittaa pari teelusikkaa harissatahnaa.
Ehdottomasti parmigiano Di melanzane! Jossain ravintolassa, se oli siis sellainen munakoisotorni, jossa munakoisosiivuja ja jokin tomaattinen kastike ja parmesaania, oli siis juustoinen myös, olisiko ollut mozzarellaa siivujen välissä ihanasti sulaneena. Se oli ihan mielettömän herkullista..
Tämä annos ravintolassa:
Marangan tahmeaa chilitofua, marinoitua fetavuustoa, raikasta salaattia, seesamikurkkua, avokado-mangosalsaa, minttumarinoitua melonia, paistettuja voipapuja, granaattiomenaa, hummusta, gremolatajogurttia ja rosmariini-focacciaa.
Olen ollut kasvissyöjä kohta 15 vuotta joten kokemusta on kaikenlaisista vegeruoista!
Kantarellirisotto
Dolmades. Kefi. Grecian (Oulu). (Kasvis)ruokana parasta mitä on tullut tähän ikään mennessä syötyä.
Kaurapuuro.
Tämä Dal Makhani on taivaallista työpaikkaruokailussa. Harmi kun syömisen jälkeen takapuoleni pitää jäätävän äänekkään konsertin.
Siis työpaikkaruokalassa.
Tattirisotto
Ei se mikään torni normaalisti ole, vaan vuoka. Tee ihmeessä itse, osaat varmasti ja tulee hyvää.
Sivut