Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

?

  • ylös 1
  • alas 4

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mitä tarkoittaa ehdollinen vankeus käytännössä?

Ei mitään jos ei tule uusia tuomioita lähiaikoina. Näkyy kuitenkin rikosrekisterissä ja turvallisuusselvityksissä.

Vierailija

Näin nuorena, kuinka ystäväni perhe menetti kaiken ja isä joutui vankilaan, kun kävi ilmi, että omaisuus olikin talousrikoksilla hankittu. Eli vastaukseni on; en voisi.

  • ylös 12
  • alas 2
sadfse

kiinnostais seurustella siitä, että millaisen rikoksen hää teki ja kuinka onnnistui siitä. Kun sen saa selville niin vois lopettaa seurustelun

Vierailija

Asia ei ole aivan niin mustavalkoinen. Saatat esimerkiksi hallituksen puheenjohtajana olla velvollinen valvomaan toisen toimintaa ja toinen kusettaakin mennen tullen ja laiminlyö kirjanpitoa ja siitä seuraakin sinulle ehdollista vankeutta. Syysi on sinun, kun olet luottanut toiseen, mutta ei voi puhua mitenkään tahallisesta ja suunnitelmallisesta teosta. Eli kyllä voisin, mutta riippuu minkälainen rikos.

Vierailija

En seurustelisi vaikka haluaisin, näillä tyypeillä on hienot audit ja mersut jotka houkuttelee latvalahoja bimboja joilla tallinnatissit ja huulitäytteet ym varaosat kohdallaan. Ja siis ei olisi minkäänlaista keskusteltavaa tällaisten elämänarvojen kanssa elävän ihmisen kanssa.

Vierailija

Riippuu ihan siitä mikä rikos on. Onko kyseessä suunniteltu merkittävä rikos joka on tehty vakavasti harkiten, vai esimerkiksi alaisen tekemä harkittu toiminta, josta on ollut vastuussa.

Etuisuuksien väärinkäytön (esim Kelan tukien nostaminen väärin perustein) olisi minulle ehdoton este seurustelulle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En voisi ,ei tuollaisia tuomioon asti johtaneita juttuja ihan helposti tapahdu. 

Meinaatko, ettei Suomessa talousrikoksista tuomita verrattain muihin rikoksiin yllättävän heppoisesti? Suomessa talousrikollinenhan on aina se suurin rikollinen 😄 ehdollista vankeutta napsahtaa yllättävän helposti. Liiketoimintakielto olisi hälyttävämpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla