Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (47)

Mettästä

Minustakin heillä on vähän huono keulakuva mainosvideoissa vardinkin Tok tokisss. Jotenkin kalvakka iho, ei mitenkään hyvinvoivan näköinen. Lisäksi turvotusta kasvoissa ja sormissa. Jokainen saa olla minkä näköinen vaan, mutta ei ehkä houkuttele nettiostoksille.

Vierailija

Tietääkö kukaan mikä ainesosa mahtaa olla se, mitä heidän teepuusaippuastaan löytyy, mitä ei yleensä kuulemma pitäisi saippuoissa käyttää? Blogitekstissä oli maininta asiasta, mutta ei sanottu mikä ainesosa kyseessä. He käyttävät tätä ainesosaa, koska ovat tehneet tutkimustyötä ja siksi handlaavat asiat paremmin kuin muut saippuanvalmistajat. Tämän käsityksen siis sain.

Saippuan ainesosat: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy.

Mikään näistä ei omaan korvaani kuulosta kovin eksoottiselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei kiitos

Tän rouvan markkinointi facessa on niin yliampuvaa, kummallista ettei siihen oo puututtu. Ei muuten auta selitykset, että joku asiakas on oikeesti sanonut näin, ei tehoa. Vanha kikka. Tuotteet on myös ylihinnoiteltuja.

Vierailija

Tämän firman imago ja omistajan habitus ja käytös on sellaista, etten tule brändin tuotteisiin koskemaan pitkällä tikullakaan.

Vierailija

Saipas etsimällä etsiä googlesta jotain muuta kuin heidän omia "kokemuksiaan". Ainakin nähtävästi osaavat manipuloida sitä, että mitä google tarjoaa asiakkaille luettavaksi. Yritin etsiä muita kokemuksia teepuusaippuasta, kun minulla tuli suun ympärys ihottumaa kys tuotteesta, iho oikein hilseili irti. Minulla ei ikinä ole ollut vastaavaa. Menin aivan lankaan noiden heidän nettisivujen kommenttien kanssa. Mutta no tämä keskustelu täällä kertookin enemmän kuin tuhat sanaa heidän sivuillaan. On kyllä huijauksen makua!

Surullista

Olen lukenut tuote arvosteluja heidän sivuiltaan ja törmäsin useasti, että tämä yrityksen perustaja oli itse suositellut tuotteita siellä "ostajan" roolissa. Siis ihan pöyristyttävää toimintaa. Markkinointi on aivan ala-arvoista. Kaikki heidän kirjoitukset todella hyökkääviä. Sekin kertoo jo itsessään paljon. Ei osata ottaa kehitysideoita ja kritiikkiä vastaan. Vastataan vaan hyökkäämällä ja selitetään aivan puutaheinää.

Suosittelisin suuresti satsaamaan markkinointiin ja jonkun muun tekemään Somen ja sisällön. Tiktok videot ovat väkisin vääntämällä tehty ja surullista katsottavaa.. Mikäli jokin tuote ei toimi, siihen keksitään mitä ihmeellisimpiä käyttöohjeita, eikä myönnetä ettei se vaan kaikille toimi. Oletteko muuten huomanneet, että heidän Facebook kuviin ei enää kukaan kommentoi? Poistavatko nykyään automaattisesti kaikki negatiiviset kommentit?

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla