Lohta syödään jo muutenkin liian usein, kuuluu arkiruokiin meillä aina jossain muodossa (uunilohena, keittona, kiusauksena, leivän päällä jne.). Eli ei sitä eikä kyllä makkarakaan maistu. Makkaraa harvemmin syödään, joskus nakkipaketti ostetaan munakkaaseen ja se riittää.
Tänään aloitettiin juhannus pinaattikeitolla, kun teki mieli. Muuten tarkoitus tyhjentää jääkaappia ja pakastinta, kun lähdetään kolmeksi viikoksi reissuun sunnuntaina. Ruokana siis erilaisia kasviksia ja hedelmiä nyt tämä juhannus. Reissussa sitten taas jotain kunnollisempaa.
Meillä on kylmäsavulohta, konjakkigraavattua lohta, naudan ulkofileetä, poromakkaraa, uusia perunoita, salaattilajitelma ja jälkkäriksi samppanjajuustokakkua. Itse tehden tietty.
Huh, miksi pilata hyvä ruoka konjakilla?
Nuo on olevinaan niitä oman elämänsä master chefejä. Eivät kumminkaan ymmärrä ruuanlaitosta mitään.
Meillä ostetaan ruokaa nyt vähemmän ja halvempia aineksia. Jos loppuu niin haetaan kaupasta lisää. Pyritään nolla hävikkiin niin ettei kompostiin menisi mitään. Pitää nähdä vähän enemmän vaivaa suunnitella etukäteen määriä ja aineksia mitä voi pakastaa niin ettei mene hukkaan. Tosin mitään gourmet sörsseleitä, eri lajikkeita ei kymmeniä ole tarjolla.
Ostettiin kirjolohta ja savustellaan sitä. Grillaillaan ribsejä, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia. Lisäksi varhaisperunoita sillin ja graavilohen kanssa. Makkaraa on myös jos sitä haluaa. Pari salaattia meinasin tehdä ja tytöt tekee mansikkakakun. Juhannuksen ruokiin ja juomiin meni yhteensä noin 200 euroa. Ihan kohtuu summa 5 hengelle.
Meillä on kylmäsavulohta, konjakkigraavattua lohta, naudan ulkofileetä, poromakkaraa, uusia perunoita, salaattilajitelma ja jälkkäriksi samppanjajuustokakkua. Itse tehden tietty.
Huh, miksi pilata hyvä ruoka konjakilla?
Nuo on olevinaan niitä oman elämänsä master chefejä. Eivät kumminkaan ymmärrä ruuanlaitosta mitään.
Lohta syödään jo muutenkin liian usein, kuuluu arkiruokiin meillä aina jossain muodossa (uunilohena, keittona, kiusauksena, leivän päällä jne.). Eli ei sitä eikä kyllä makkarakaan maistu. Makkaraa harvemmin syödään, joskus nakkipaketti ostetaan munakkaaseen ja se riittää.
Tänään aloitettiin juhannus pinaattikeitolla, kun teki mieli. Muuten tarkoitus tyhjentää jääkaappia ja pakastinta, kun lähdetään kolmeksi viikoksi reissuun sunnuntaina. Ruokana siis erilaisia kasviksia ja hedelmiä nyt tämä juhannus. Reissussa sitten taas jotain kunnollisempaa.
Onpa teillä yksipuolinen ruokavalio, jos joka päivä lohta eri muodoissaan. Googlettamalla löytyy reseptejä lukemattomiin herkullisin ruokiin. Sairastutte muutoin.
Meillä syödään sekä halvinta makkaraa, että lohta. Lisäksi uusia perunoita, salaattibuffetti, sitä en tiedä, mitä leipää on tarjolla. Juustoja ainakin on lisänä. Sillejä, ja possua. Harmi että possua, lapset ja minäkin tykkäisimme enemmän lampaasta, mutta mies on tuollainen sikanaudan ja hiillosmakkaran mussuttaja.
Meillä syödään molempia, siis sekä makkaraa että lohta. Aika normaalit viikonlopun ruuat, ei mitään ihmegourmeeta. Saaristolaisleivän leivon itse, taikina on jo nousemassa.
Meillä ostetaan ruokaa nyt vähemmän ja halvempia aineksia. Jos loppuu niin haetaan kaupasta lisää. Pyritään nolla hävikkiin niin ettei kompostiin menisi mitään. Pitää nähdä vähän enemmän vaivaa suunnitella etukäteen määriä ja aineksia mitä voi pakastaa niin ettei mene hukkaan. Tosin mitään gourmet sörsseleitä, eri lajikkeita ei kymmeniä ole tarjolla.
Meillä on kylmäsavulohta, konjakkigraavattua lohta, naudan ulkofileetä, poromakkaraa, uusia perunoita, salaattilajitelma ja jälkkäriksi samppanjajuustokakkua. Itse tehden tietty.
Huh, miksi pilata hyvä ruoka konjakilla?
Nuo on olevinaan niitä oman elämänsä master chefejä. Eivät kumminkaan ymmärrä ruuanlaitosta mitään.
Ihan citymarketista saa konjakkigraavattuna.
En epäile ja tuohan on parasta, mitä kulinaristi voi tietää. Eläköön Citymarketin kalatiski!
Ostettiin kirjolohta ja savustellaan sitä. Grillaillaan ribsejä, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia. Lisäksi varhaisperunoita sillin ja graavilohen kanssa. Makkaraa on myös jos sitä haluaa. Pari salaattia meinasin tehdä ja tytöt tekee mansikkakakun. Juhannuksen ruokiin ja juomiin meni yhteensä noin 200 euroa. Ihan kohtuu summa 5 hengelle.
Pieni summa näillä hinnoilla. Meillä kahdella aikuisella meni 100e ruokaan ja 100e alkoon. Ehkä ei kaikkea kuluteta mutta ei ainakaan lopu kesken.
Meillä on kylmäsavulohta, konjakkigraavattua lohta, naudan ulkofileetä, poromakkaraa, uusia perunoita, salaattilajitelma ja jälkkäriksi samppanjajuustokakkua. Itse tehden tietty.
Huh, miksi pilata hyvä ruoka konjakilla?
Nuo on olevinaan niitä oman elämänsä master chefejä. Eivät kumminkaan ymmärrä ruuanlaitosta mitään.
Ihan citymarketista saa konjakkigraavattuna.
En epäile ja tuohan on parasta, mitä kulinaristi voi tietää. Eläköön Citymarketin kalatiski!
Ostettiin kirjolohta ja savustellaan sitä. Grillaillaan ribsejä, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia. Lisäksi varhaisperunoita sillin ja graavilohen kanssa. Makkaraa on myös jos sitä haluaa. Pari salaattia meinasin tehdä ja tytöt tekee mansikkakakun. Juhannuksen ruokiin ja juomiin meni yhteensä noin 200 euroa. Ihan kohtuu summa 5 hengelle.
Pieni summa näillä hinnoilla. Meillä kahdella aikuisella meni 100e ruokaan ja 100e alkoon. Ehkä ei kaikkea kuluteta mutta ei ainakaan lopu kesken.
Minkä ihmeen takia pitää juoda noin paljon alkoholia?
Meillä syödään sekä halvinta makkaraa, että lohta. Lisäksi uusia perunoita, salaattibuffetti, sitä en tiedä, mitä leipää on tarjolla. Juustoja ainakin on lisänä. Sillejä, ja possua. Harmi että possua, lapset ja minäkin tykkäisimme enemmän lampaasta, mutta mies on tuollainen sikanaudan ja hiillosmakkaran mussuttaja.
Kiertäisin kaukaa tuollaisen ruokapöydän sekä mussuttajamiekkosen.
Onko täällä ketään sen ikäistä joka muistaisi, kuinka jotain makkaraa kutsuttiin halvaksi makkaraksi? Olisiko se ollut sitä Suomi-makkaraa. Vähän punertavaa lenkkiä ja hyvää oli. Vanhemmat sitä joskus osti ja ainakin lapsena tykkäsin kovasti.
Suomimakkara oli laatutuote ja hyvä sen ajan lenkkimakkaraksi. Aikansa merkkituote. Hiukan limaantuneet ja/tai hapantuneet ryynimakkarat olivat kyllä niitä halpoja makkaroita. Lihatiskiin laitettiin muitakin makkaroita halvennukseen köyhien ostettaviksi. Normaalitalouden emäntä kyllä saattoi katsoa niitä halpoja makkaroita niinkuin halpoja makkaroita katsotaan ennenkuin osti Suomimakkaraa makkararuokiin.
Ostettiin kirjolohta ja savustellaan sitä. Grillaillaan ribsejä, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia. Lisäksi varhaisperunoita sillin ja graavilohen kanssa. Makkaraa on myös jos sitä haluaa. Pari salaattia meinasin tehdä ja tytöt tekee mansikkakakun. Juhannuksen ruokiin ja juomiin meni yhteensä noin 200 euroa. Ihan kohtuu summa 5 hengelle.
Pieni summa näillä hinnoilla. Meillä kahdella aikuisella meni 100e ruokaan ja 100e alkoon. Ehkä ei kaikkea kuluteta mutta ei ainakaan lopu kesken.
Minkä ihmeen takia pitää juoda noin paljon alkoholia?
Että se menisi päähän ja pyörryttäisi. Kännissä velatkin tuntuu saatavilta.
Sivut
Meat is murder.
Tuskin kumpaakaan. Pitäisi varmaan laittaa strutsipihvit viemästä tilaa pakkasessa.
Lohta syödään jo muutenkin liian usein, kuuluu arkiruokiin meillä aina jossain muodossa (uunilohena, keittona, kiusauksena, leivän päällä jne.). Eli ei sitä eikä kyllä makkarakaan maistu. Makkaraa harvemmin syödään, joskus nakkipaketti ostetaan munakkaaseen ja se riittää.
Tänään aloitettiin juhannus pinaattikeitolla, kun teki mieli. Muuten tarkoitus tyhjentää jääkaappia ja pakastinta, kun lähdetään kolmeksi viikoksi reissuun sunnuntaina. Ruokana siis erilaisia kasviksia ja hedelmiä nyt tämä juhannus. Reissussa sitten taas jotain kunnollisempaa.
ÄLÄ!!! Älä käytä tuota sanaa!
Nuo on olevinaan niitä oman elämänsä master chefejä. Eivät kumminkaan ymmärrä ruuanlaitosta mitään.
Meillä ostetaan ruokaa nyt vähemmän ja halvempia aineksia. Jos loppuu niin haetaan kaupasta lisää. Pyritään nolla hävikkiin niin ettei kompostiin menisi mitään. Pitää nähdä vähän enemmän vaivaa suunnitella etukäteen määriä ja aineksia mitä voi pakastaa niin ettei mene hukkaan. Tosin mitään gourmet sörsseleitä, eri lajikkeita ei kymmeniä ole tarjolla.
Halpaa makkaraa tietysti!
Ostettiin kirjolohta ja savustellaan sitä. Grillaillaan ribsejä, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa, halloumia. Lisäksi varhaisperunoita sillin ja graavilohen kanssa. Makkaraa on myös jos sitä haluaa. Pari salaattia meinasin tehdä ja tytöt tekee mansikkakakun. Juhannuksen ruokiin ja juomiin meni yhteensä noin 200 euroa. Ihan kohtuu summa 5 hengelle.
Ihan citymarketista saa konjakkigraavattuna.
Onpa teillä yksipuolinen ruokavalio, jos joka päivä lohta eri muodoissaan. Googlettamalla löytyy reseptejä lukemattomiin herkullisin ruokiin. Sairastutte muutoin.
Meillä syödään sekä halvinta makkaraa, että lohta. Lisäksi uusia perunoita, salaattibuffetti, sitä en tiedä, mitä leipää on tarjolla. Juustoja ainakin on lisänä. Sillejä, ja possua. Harmi että possua, lapset ja minäkin tykkäisimme enemmän lampaasta, mutta mies on tuollainen sikanaudan ja hiillosmakkaran mussuttaja.
Meillä syödään molempia, siis sekä makkaraa että lohta. Aika normaalit viikonlopun ruuat, ei mitään ihmegourmeeta. Saaristolaisleivän leivon itse, taikina on jo nousemassa.
👍
En epäile ja tuohan on parasta, mitä kulinaristi voi tietää. Eläköön Citymarketin kalatiski!
Pieni summa näillä hinnoilla. Meillä kahdella aikuisella meni 100e ruokaan ja 100e alkoon. Ehkä ei kaikkea kuluteta mutta ei ainakaan lopu kesken.
Jaa. No olet oikeutettu mielipiteeseesi.
Minkä ihmeen takia pitää juoda noin paljon alkoholia?
Kiertäisin kaukaa tuollaisen ruokapöydän sekä mussuttajamiekkosen.
Suomimakkara oli laatutuote ja hyvä sen ajan lenkkimakkaraksi. Aikansa merkkituote. Hiukan limaantuneet ja/tai hapantuneet ryynimakkarat olivat kyllä niitä halpoja makkaroita. Lihatiskiin laitettiin muitakin makkaroita halvennukseen köyhien ostettaviksi. Normaalitalouden emäntä kyllä saattoi katsoa niitä halpoja makkaroita niinkuin halpoja makkaroita katsotaan ennenkuin osti Suomimakkaraa makkararuokiin.
Että se menisi päähän ja pyörryttäisi. Kännissä velatkin tuntuu saatavilta.
Sivut