Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (1569)

Vierailija

Joku Iittalan myymälästä ostettu design juustohöylä, joka oli tyylikkään näköinen kyllä, mutta ei sillä juustoa pystynyt höyläämään

 • ylös 30
 • alas 0
Vierailija

Tokmannilta sellaiset jotka ovat jääneet erikseen oikein huonolaatuisena mieleen, eli magneettinen hyttysverkko, jonka kaikki osat olivat varmaan otettu halvimpana mahdollisena, joten kangas ja nastat hajoilivat itsekseen, ja toinen lasten leikkilääkärilaukku, jonka sisältö oli myös niin heikkolaatuista ettei siitä kauaa ollut iloa leikeissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meikkivoide Hohde on uusin. Tai bb-voide taitaa olla. Outo väri ja jättää ihon kiiltäväksi väärällä tavalla. Lisäksi se tarttuu maskiin kiinni.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sellanen kannettava aurinkopaneelivehje, joka kulkee repun päällä ja kerää aurinkoenergiaa. Illalla voit sitten ladata kännykän. Ja p*skat. Makso yli 40 euroa.

Kas kun se vaatii sitä auringonvaloa. Suomessa sitä saa harvemmin.

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

Nokia 8000 4G. Sammuili itsekseen satunnaisesti heti kättelyssä (vika lienee korjattu päivityksissä myöhemmin ?) , Ensimmäisen vein takuuvaihtoon ja sain samoin oireilevan puhelimen tilalle . Kovan oloinen liukas ja tunnoton näppäimistö jolla halutun toiminnon tai merkin saaminen vaatii melkoista puoskarointia. Työntää ajoittain joitain omia mainoksiaan sekä oma sovelluskauppa kelvoton. Kallis pöytälaatikon koriste ja muutaman kympin erolla saisi jonkin halvan älypuhelimen jolla ehkä tekisikin jotain.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tissotin rannekello. Metallirannekkeesta irtosi tapit, kolmea lukuunottamatta. Kellosepän paristonvaihdon jälkeen meni uidessa vesi sisään, ei ollut kansi kunnolla kiinni. Lopulta säätönupin akseli katkesi, 9 v kesti, aikoinaan 400 euron kello. Valitin valmistajallekin, ei vastausta.

En kyllä menis kellon kanssa uimaan, ellei kello olisi sukeltajalle tarkoitettu. Vedenpitävinä matkkinoidut kellot ovat tyypillisesti vain roiskeveden kestäviä.

Outoa. Laadukas sveitsiläinen merkki ( toki kiinan kone sisällä kuten kaikilla, mutta parempi). Että kaikki tapit olisi irronneet....oletko varma että ostit aidon?


Enhän minä mitään kelloa ostanut....oletko varma että vastasit oikeaan viestiin?

Vierailija

Räme professori kirjoitti:
Pfizerin rokote. Ai niin se oli ilmainen. Mut ei toimi.

Tyypillinen virheellinen reklamaatio perustuen omiin oletuksiin tuotteen ominaisuuksista.

 • ylös 11
 • alas 2
Vierailija

Räme professori kirjoitti:
Pfizerin rokote. Ai niin se oli ilmainen. Mut ei toimi.

Heh. Tämä oli sopivan ironinen. Tosin olen itse ottanut rokotteet. Mutta mm. terveydenhoidosta löytyy kyllä näitä esimerkkejä.

Kiitos muuten ap:lle. Mielenkiintoinen ja hyödyllinenkin aihe.

Vierailija

Tokmannilta ostettu pieni piparkakkutalo, josta kuorrutus rapisi pois ihan itsekseen, alkoi rapista heti kun sen sai kotona pakkauksesta pois.

Niin ikään Tokmannilta ostetut imukupilla kiinnitettävät eläinaiheiset seinäkoukut. Ne eivät kerta kaikkiaan pysyneet seinässä yhtään, vaan putosivat heti alas, vaikkei niihin ollut edes ripustettu mitään.

Tigerista ostettu lasten vesip i s t o o l i, joka ei toiminut alun alkaenkaan.

 • ylös 11
 • alas 0
M51

Livergy Miesten bokserit / Lidl. Nukutun yön jälkeen nämä löytyi rullautuneena nilkkoihin ja pöllönsilmän kohdalla hyvän kokoinen reikä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olikohan Clas Ohlsonilta kun ostin vikavirtasuojan. Ihan paska, ei toimi niinkuin ohjeissa sanotaan, niin epämääräiset napitkin siinä ettei tiedä esim. toimiko se testipainike vai ei, eikä tuohon voi siis luottaa muutenkaan. Ihan täysi höyryävä paskakasa koko vekotin suoraan paketista, ei ole toiminut yhtään kertaa kunnolla. Jäi vaan palauttamatta joten nyt se lojuu tuolla romulaarissa, ajattelin että jos joskus aukaisisi kuoret siitä ja katsoisi mitä romua sisältä löytyy, ennenkuin viskaa sähköromuihin koko paskan.

Käyttöön tuo ei päädy enää koskaan.

Mä tilasin Clas Ohlsonilta lämpötilatermostaatilla varustetun pistorasian. Siis ideana se, että kun autotallissa laskee lämpö alle säädetyn lukeman, menee pistorasiaan liitetyt lämpöpatterit päälle. No, melkein talven se toimi, kunnes oli lakannut toimimasta ja autotallin kautta menevät vesijohdot olivat jäätyneet.

Yleensä lämpöpattereissa on kyllä termostaatit, jotka huolehtivat siitä että ne menevät päälle kun lämpötila laskee alle säädetyn lukeman. Ei niitä normaalisti millään tuollaisella pistorasiavirityksellä hoideta, eikä ole tarpeenkaan. Termostaatittomia lämpöpattereita ei taida olla olemassakaan, joten ei siihen enää lisätermostaatteja tarvita.

Vierailija

Kiinakrääsä nimenomaan. Shanghaissa oltiin työporukalla, alkuinnostuksessa osteltiin turistikrääsää.

Miehet osteli rannekelloja, jotka hajosivat heti kun katumyyjä oli jäänyt korttelin kulman taakse. Itse ostin "merkki" olkalaukun jonka vetskari ja sisätaskun vuorikangas hajosivat paluumatkalla lentokoneessa. Pashmina-shaalit eivät olleetkaan villaa vaan jotain keinokuitua. Huivit olivat armottomia ryttykasoja ensimmäisen käyttökerran jälkeen eikä niitä ryppyjä saanut enää mitenkään suoraksi. Silitystä eivät kestäneet ja pesukoneessa hajosivat.

Sitten Idässä olen törmännyt näihin Euron kauppoihin, paikallisiin tiimareihin, midtä saa mitä vain eurolla. Ihan järkky määrä krääsää marketti pullollaan.

Ei tuommoista roskaa saisi edes valmistaa, saati sitten myydä.

 • ylös 23
 • alas 0
Vierailija

Spreadshirtin lasten paidat. Valitse lapsesi kanssa hänelle uusi lempipaita painatuksella varmaan 10000 erilaisen kuvan joukosta. Kivaa, kunnes eka pyykkipäivä koittaa ja pyykkikone pesee kuvat uudesta lempipaidasta pois.

Vierailija

Epsonin monitoimitulostin. Käyttöön otto jo oli jotenkin hankalaa, eikä tämä sentään eka tulostin ole jonka olen ostanut. Mukana tulleet mustekasetit ei kestäneet kauankaan, ja uusien hinta oli aivan järkyttävä. Kone ei tulosta, jos joku kaseteista on tyhjä. Tilasin Saksasta uudet kasetit, kone jopa huoli ne vaikka ilmoitteli että eihän nämä nyt ole Epsonin Aidot Mustekasetit. Sain kerran tulostettua paperini. Nyt kun yritin taas tulostaa, tulee vain tyhjiä  sivuja. Ei auta mikään mitä olen yrittänyt. Olen niin traumatisoitunut tästä vehkeestä että heitän sen roskiin ja joko olen ilman tai ostan lasertulostimen. 

 • ylös 19
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kaikki missä on lukenut Samsung ovat olleet käyttökokemukseltaan surkeita ja menneet rikki.

Mulla on Samsungin telkkari ja pesukone olleet vuosikausia - ei valittamista!

 • ylös 11
 • alas 0

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla