Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (1412)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tasoteoriasta puhuu miehet, jotka eivät ole onnistuneet saamaan parisuhdetta. Halutaan löytää selittävä tekijä ja vastausta etsitään asioista, jotka on helppo nähdä. Eli jos vain olisi rahaa, valtaa, julkisuutta ja ulkonäköä, niin ihan varmasti saisi sen kauniin tyttöystävän. Tällaiseen ajattelumallin helposti menee mukaan, jos ei ole koskaan ollut oikeassa suhteessa.

Mä luulen, että siihen tarvitsee muutakin. Jotakin katkeruutta ja kyvyttömyyttä nähdä itsessään myös niitä vikoja. Koska minä naisena en ole ollut koskaan parisuhteessa ja ei tulisi mieleenkään ajatella noin kylmästi, laskelmoivasti ja vihamielisesti parisuhteista ja vastakkaisesta sukupuolesta.

Ero johtuu torjunnasta ja sen aiheuttamasta katkeruudesta. Miehen oletetaan olevan se aktiivinen osapuoli ja sen takia moni mies on tullut torjutuksi kymmeniä kertoja. Naisilla vastaavia kokemuksia ei ole samassa määrin.

Millaisia kokemuksia luulette naisilla olevan? Naisetko ihan vaan odottelevat, että josko joku mies tulisi tekemään aloitteita, ilman mitään omaa kiinnostusta mihinkään päin? Eihän se niin mene. Naisillakin on kokemusta siitä, että ihastuu tai kiinnostuu, mutta se ei olekaan molemminpuolista. Tällainen aiheuttaa mielipahaa paljon enemmän kuin se, jos joku tuntematon random ei Tinderissä tykännytkään takaisin.

Itse tulin torjutuksi henkilön taholta, johon olin todella rakastunut, ja kesti useamman vuoden, että pääsin asiasta yli. Sen sijaan, jos menisin baarissa juttelemaan jollekin randomille, ja hän sanoisi ettei kiinnosta, pääsisin jopa epäkohteliaasta kommentista yli nukuttuani yön yli. Kohteliaasta torjunnasta pääsisin yli viidessä minuutissa, jos kohde oli tuollainen tuntematon henkilön baarissa, Tinderissä, tms.


Jos yksipuolisesta ihastuksesta eroon pääseminen kestää useita vuosia, niin kannattaa hakea ammattilaisen apua. Kuulostaa pakkomielteiseltä käytökseltä.

Ei ollut kyseessä ihan tuollainen yksipuolinen ihastus. Mutta kyllä, yritin hakea siihen ammattiapua, mutta siitä ei ollut mitään apua. Pääsin lopulta yli ajan kanssa ilman ammattilaista. Kyseessä oli henkilö, jonka tunsin hyvin ja oltiin tekemisissä, tapailtiin/deittailtiin myös. Luulin, että kyse oli molemminpuolisesta kiinnostuksesta - ja ehkä jossain määrin oli, mutta hänen osaltaan lievemmästä, tai sitten menetti mielenkiintonsa. Ja kyseessä ei ollut heterosuhde, eli turha tulla kommentoimaan mitään pelimiehistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nonni kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tasoteoriasta puhuu miehet, jotka eivät ole onnistuneet saamaan parisuhdetta. Halutaan löytää selittävä tekijä ja vastausta etsitään asioista, jotka on helppo nähdä. Eli jos vain olisi rahaa, valtaa, julkisuutta ja ulkonäköä, niin ihan varmasti saisi sen kauniin tyttöystävän. Tällaiseen ajattelumallin helposti menee mukaan, jos ei ole koskaan ollut oikeassa suhteessa.

Miehen taso on juuri se, kuka tai minkätasoinen nainen hänestä kiinnostuu. Ja toisinpäin. Vähän sama kun jotkut asunnonomistajat luulevat asuntonsa arvon olevan x euroa, ja ihmettelevät sitten miksi tarjoukset ovat paljon alhaisempia.->asunnon arvo on juuri se, mitä ostajat ovat siitä valmiit maksamaan. Sama pätee deittailuun. Sun naaman arvo ei tinder pelissä ole se mitä itse kuvittelet vaan sen määrää kysyntä ja tarjonta.


Määrittyykö myös naisen taso sen mukaan minkälainen mies naista lähestyy tai on kiinnostunut?

Korkeatasoisia naisia ja miehiä lähestyvät kaikenlaiset miehet ja naiset. Heikkotasoisia vain heikkotasoiset ja keskiverroilla naisilla on jonkun verran korkeatasoisia tarjokkaita. Keskiverroilla miehillä viimeksimainittua ei tapahdu.

Miten keskiverroilla voi olla korkeatasoisia tarjokkaita, jos kerran tarjokkaan taso määrää lähestyttävän tason? Hehän ovat silloin ihan korketasoisia itsekin.

Keskivertoa naista lähestyvät korkeatasoiset miehet irtoseksin toivossa. Naisen tasonhan määrittää se kenet hän saa sitoutettua parisuhteeseen, kun taas miehen tasoa kohottaa saatu irtoseksi, koska sen saaminen on vaikeaa.

Seksin saaminen ei ole vaikeaa kummallekaan sukupuolelle. Tai sitten täytyy olla jotenkin tyhmä tai yksinkertainen ihminen kyseessä.

Seksin saaminen on vaikeaa perusmiehelle. En minäkään sitä tiennyt ennen kuin luin tasoteoriasta, koska minua ei kiinnostanut koko asia enkä ollut huomannut mitään, miksi olisin huomannut. Naisille seksin saaminen on helppoa, mutta ei välttämättä parisuhteen saaminen. Tämä palsta sisältää runsaan määrän valituksia siitä miten mies ei seksin jälkeen enää olekaan kiinnostunut parisuhteesta kuten nainen kuvitteli.

Niin tämä palsta sisältää. Tämä palsta ei korreloi pätkääkään oikean elämän kanssa. Täällä suurin osa on mt-ongelmaisia tai muuten vain vähän vajaita. Heille varmasti seksin tai parisuhteen saaminen on vaikeampaa kuin muille.

En usko, että tällä palstalla kaikki ovat mielenterveysongelmaisia. Eivätkä sellaisia ole tuntemani naisetkaan joilla on tuo mainittu ongelma. Eli he saavat helposti seksiä mukavilta ja hyvännäköisiltä naisilta, mutta nämä miehet eivät halua parisuhdetta heidän kanssaan. Nainen voi olla aivan ihana, fiksu, mukavannäköinen, pärjäävä, ei mikään mielenterveysongelmainen "tapaus" mutta hänellä on asioita, jotka selittävät tilannetta tasoteorian mukaisesti. 

Miehiltä siis. Vaikka olisikin mielenkiinstoista pohtia päteekö tasoteoria myös homoseksuaalisissa suhteissa. Sitä en kuitenkaan osaisi tehdä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinder on suunniteltu hyödyntämään FOMOa ja koukuttamaan ihmiset skrollaamaan sitä ikuisesti löytämättä ikinä syytä poistaa sovellusta (pysyvää suhdetta), koska sovellushan menettäisi tällöin asiakkaita.

Tämän tietäen miksi jaksatte hakata sen kanssa päätänne seinään ja jankuttaa loputtomiin että se toimii juuri niin kuin se on suunniteltu toimimaan?

Ihminen sitten taas on suunniteltu elävään vuorovaikutukseen elävien ihmisten kanssa. Siirtykää siihen.

Eilen oli pitkä ketju HS:n artikkelista, joka kertoi miten Tinder on nimenomaan kehitetty luomaan riippuvuutta. En ole etsinyt, löytyisikö vielä vai onko poistettu. Siinä oli paljon otteita maksumuurin takana olevasta artikkelista, joka kertoi kuinka sen ei ole tarkoituskaan auttaa löytämään kumppania vaan sitouttaa yhä vahvemmin maksullisiin palveluihin.

Minun on erittäin vaikea ymmärtää juuri tuota, että ihan itse valitaan käyttää palvelua, joka ei toimi, ja sitten valitetaan vastakkaiselle sukupuolelle siitä, ettei se toimi.

Eilisen jutussa minulle uutta tietoa oli, että Tinder kuitenkin pyrkii maksimoimaan osumien ja myös viestittelyn määrän.

Näin kipukohdaksi ei pitäisi muodostua sen, ettei osumia tai viestejä tule. Tietysti, jos kokee paremmuutta ja ylemmyyttä 99% käyttäjiä kohtaan, ei ole ihme, ettei osumia tule, kun kenestäkään ei voi tykätä.

99% arvioni perustuu siihen, että joku kirjoitti kasin naisen olevan jo niin kaunis, ettei Suomesta tahdo löytyä. Edelleen kiinnostaa kovasti kasin miehen kuvat ja bio :)

Gold versiolla ilmeisesti näkee minkä verran osumia tulee niiltä joita itse ei ole valinnut. Näin gold versiolla näkee paremmin tasonsa, jos haluaa. Tuskin kukaan jää ilman yhtään tykkäystä. Siinä tapauksessa keskiverto mies saa jonkun verran tykkäyksiä (katsoo sen goldilla), mutta he ovat kaukana klassisesta kauneusihanteista. Ysin mies taas saisi jonkun verran tykkäyksiä (goldista katsottuna), jotka ovat keskivertoja tai nättejä, kun taas kymppi saa niitä joita itse haluaa myös. Aivan kuten tosielämässäkin. Voisiko olla näin? Hahmottelen vain.

Moni nainen on huomannut, että ei ole niitä peräseinäjoen peroja nähnytkään, profiili ei ole tullut vastaan tykättäväksi. Siksi gold ei käy tähän mittariksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on ihan selvä juttu. Olen myös kasin mies, naamasta komea, pitkä ja ok kroppa ja tietysti siis muihin oman ikäisiini verraten. En huolisi naamastaan rumaa tai lihavaa naista. Pitää olla vähintään kivan näköinen, mutta tavallinen nainen riittää ja itsestään pitää olla huolehdittu siten ettei ole päästänyt itseään lihomaan ylipainoiseksi. En ymmärrä miksi joku seinästä revityn näköinen nainen kuvittelee saavansa minut.

Nuo ovat kohtuullisia vaatimuksia edellyttäen että kuvailet itseäsi totuudenmukaisesti (esimerkiksi jos olet alle 190 cm et ole pitkä), mutta tapasi puhua naisista kielii, ettet ole sitä mitä suurin osa naisista ulkonäöstä riippumatta mieheltä odottaa. 

Naiset eivät ikinä opi arvioimaan itseään samalla tavalla kuin miehet joutuvat nuoresta asti, joten se on kohtuuton vaatimus. Ehkä sekin on kohtuuton vaatimus, että kaltaisesi mies oppisi puhumaan naisista kunnioittavasti, koska puhe kertoo enemmän sinusta kuin ikinä itse osaat kuvitellakaan. Ainakin korkeatasoisille, hyvännäköisille ja fiksuille naisille. 

Roolini näissä keskusteluissa näköjään on yleensa ajatella sekä miehiä että naisia vastakarvaan. Kyllä minä myös näen mistä monilla kiikastaa ja mitä puutteita tasoteoriassa on.

Olen 185cm eli alle 190 reilusti. Yhtään pitempi en haluaisi ollakaan vaan pituus on juuri sopiva. Pidän itseäni pitkänä koska sellaisena minua kuvaillaan. Kriteerini, jotka liittyvät naisen ulkonäköön ovat varsin vaatimattomat mielestäni, koska en ole niin ulkonäkökeskeinen. Naisen ulkonäkö on tärkeä asia ihan siksi, että en esim viehäty lihavista naisista. Se on tosiasia ja vaikuttaa suoraan esimerkiksi siihen haluanko naista seksuaalisesti. Jos halua ei ole niin suhde on tuomittu epäonnistumaan. En ole mikään kilopoliisi, ihan tavallinen vartalo viehättää, kunhan ei ole ylipainoa. Henkiset ominaisuudet, luonne/persoona ja elämänarvot ovat paljon tärkeämpiä ja ne sitten rajaavat mahdolliset kumppaniehdokkaat todella kapealle sektorille.

Niin. Silloin, kun ei ole rakkautta eikä intohimoa niin tulee tärkeiksi ne seikat, että kroppa on sellainen, mistä yleensäottaen viehättyy. Sitten voi olla vielä niitä sellaisia, että pitää olla puhdas ja ehkä karvoituksen tietynlaiten. 

Kun taas oikeasti himoitsee jotain ihmistä niin sitten se ei ole niin nökönuukaa ja sänkyyn voi mennä vaikka hikisenäkin. 

Mutta tuolta etsitään seksiseuraa vailla isompaa tunnetta niin silloin homman pitää olla steriilimpää ja läski ei sitä monelle ole. 

Roskaa. Lihava ei paneta vaikka kuinka hänestä henkisesti tykkäisin. Naisen muodot kun on kateissa siellä rasvan alla niin ei vaan toimi.


Niin, kyse on sinun mieltymyksistä, ei yleisestä totuudesta.

Itse asiassa on tieteellisesti tutkittu että mies katsoo naisessa ja arvioi hänen viehättävyyttään vyötärö/lantiosuhteen perusteella. Tiimalasivartaloa pitää jokainen mies viehättävimpänä ja seksuaalisesti haluttavimpana, koska se indikoi parhaiten naisen hedelmällisyyttä ja kykyä tuottaa tervettä jälkikasvua. Tämä on meihin kovakoodattu ominaisuus ja sitä on vaikea muuttaa, vaikka kuinka kehopositiiviset yrittävät muokata mieltymyksiämme poliittisesti korrekteiksi, koska ylipainoisuus on nykyaikana meilläkin normi, ei poikkeus.

yt. Mies, 40v.

Entäpä ylipainoiset tiimalasivartalot?

Mun mies pitää minua, ylipainoista läskiä, terveenä ja hedelmällisenä (mikä yllättää itseänikin). Mulla on tiimalasihko vartalo - vaikka on mahaa, on myös vielä isommat kiinteät rinnat ja takapuolta ja reittä sopivasti. Ajatuksensa perustunee siihen, etten käytä alkoholia enkä tupakoi ja elän tervehenkistä, hyvää elämää. 

Etsipä tiimaalsin kuva jostain niin tajuat, ettet sinä ole tiimalasia nähnytkään. On se perkele kun nykyisin naiset eivät enää ymmärrä millainen on tiimalasivartalo tai kurvikas nainen. Kaikki stanan ihraliinit kuvittelee olevansa tuollaisia.

 • ylös 4
 • alas 22
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinderissä saa tykätä ihan kenestä haluaa, eihän se ole keltään pois.

Sinua luultavasti ahdistaa siksi, että et saa tykkäyksiä niiltä kauniimmilta, joista itse tykkäilet. Tästä päästään siihen, että arvioit oman tasosi väärin.

Oikeasti korkean tason mies saa myös korkean tason tykkäyksiä ja matcheja, niin se vain menee.

Kyllä se näin on. Jos yhtään ainoaa kaunista naista ei haaviin jää, ei taso voi olla kovin korkea. Mies voi kohottaa tasoaan paljon helpommin kuin nainen olemalla maskuliininen, mutta jos ja kun taso alkukarsinta tapahtuu kuviin perustuvassa valinnassa, ei muita hyviä ominaisuuksia (kuten kohteliaisuutta, rauhallisuutta ym. maskuliinisuutta uhkuvia ominaisuuksia) ole mahdollista esittää.

Oma teoriani on se, että tasovaihtelu numeroa suuremmaksi on kätevintä määritellä naisten aktuaalisen kiinnostuksen mukaan eikä vain ulkonäön perusteella. 9-10 miehiä naiset lähestyvät välillä oma-alotteisesti, vaikkakaan eivät yleensä ne naiset, joista mies itse on kiinnostunut. Tasoteoriahan kuvaa lukumäärää ja keskimääräisyyttä eikä sitä saako mies tai nainen juuri sen jota haluaa. 

Tinder ei kuitenkaan ole tällainen pelkkiin kuviin perustuva sovellus, vaan sinne voi kirjoittaa myös tekstin. Ja siitä saa oikeasti selville paljon, ja vielä enemmän viesteistä, jos sinne asti päästään. On omaa hölmöyttä jättää bio hyödyntämättä, jos tuntuu ettei naama riitä. Tosin, jos luonne on inhottava, on ehkä viisainta tyytyä pariin hymiöön. Tapaamiseen asti päästäkseen joutuu muutaman lauseen kuitenkin kirjoittamaan, ja siinä moni k-pää karahtaakin karille.

Nimim. Tinderistä pariutunut

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten näiltä menee ohi se kemia ja yksilöllinen maku: esim mun opiskeluajan miehellä oli törkeän komea paras ystävä, siis sellainen pitkä, tumma ja komea että voisi suoraan olla jostakin elokuvasta. Ja luonnekin oli tosi kiva, kaveri oli aina auttavainen ja ystävällinen, luotettava jne. Siis ulkoisesti ja sisäisestikin täysi 10.

Mutta kun maku on vaaleat, minä en olisi ikinä fyysisesti voinut viehättyä, hän herätti vain veljellisiä fiiliksiä. 

Tutkitusti tämä on feromonijuttu, ei ole hyviä ja huonoja feromoneja, vaan keskenään sopivia ja täysin sopimattomia. Ja minun feromonini olivat ja ovat vielä 15 v myöhemmin yhteensopivat punatukkaisen vihersilmän kanssa, jolla on tavalliset kasvonpiirteet keskimittaisessa kropassa, ja jota ei kuuna päivänä hyväksyttäisi mihinkään elokuvaan.

Miten siis nuo miehet pitäisi pisteyttää, ja miksi rumempi ja alemmin koulutettukin olikin naisen valinta? Numeromies ei osaa vastata.

Hahhah, uskot feromoneihin? Ei helvetti, olet hoidon tarpeessa.

Minä ainakin uskon feromoneihin vahvasti. 

Mua harmittaa, kun mies haluaa käydä suihussa just ennen seksiä, sillä hän pesee itsestään kaikki feromonit pois. Ja jos ei olla pussailtu ennen sitä suihkua, mun kiihottuminen on heikompaa ilman niitä tuoksuja. Kiihkeintä seksi on mun osalta, kun ei ole käynyt suihkussa lainkaan tai hyvän tovin ennen seksiä.

Ja tämä tietysti toimii vain silloin, kun miehen kanssa on ylipäätään toisillleen sopivat feromonit. Miehillä käsittääkseni tätä samaa mekanismia ei ole, koska nainen valitsee kuka mies pääsee lisääntymään hänen kanssaan ja mies pyrkii lisääntymään kaikkien kanssa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinder on suunniteltu hyödyntämään FOMOa ja koukuttamaan ihmiset skrollaamaan sitä ikuisesti löytämättä ikinä syytä poistaa sovellusta (pysyvää suhdetta), koska sovellushan menettäisi tällöin asiakkaita.

Tämän tietäen miksi jaksatte hakata sen kanssa päätänne seinään ja jankuttaa loputtomiin että se toimii juuri niin kuin se on suunniteltu toimimaan?

Ihminen sitten taas on suunniteltu elävään vuorovaikutukseen elävien ihmisten kanssa. Siirtykää siihen.

Eilen oli pitkä ketju HS:n artikkelista, joka kertoi miten Tinder on nimenomaan kehitetty luomaan riippuvuutta. En ole etsinyt, löytyisikö vielä vai onko poistettu. Siinä oli paljon otteita maksumuurin takana olevasta artikkelista, joka kertoi kuinka sen ei ole tarkoituskaan auttaa löytämään kumppania vaan sitouttaa yhä vahvemmin maksullisiin palveluihin.

Minun on erittäin vaikea ymmärtää juuri tuota, että ihan itse valitaan käyttää palvelua, joka ei toimi, ja sitten valitetaan vastakkaiselle sukupuolelle siitä, ettei se toimi.

Eilisen jutussa minulle uutta tietoa oli, että Tinder kuitenkin pyrkii maksimoimaan osumien ja myös viestittelyn määrän.

Näin kipukohdaksi ei pitäisi muodostua sen, ettei osumia tai viestejä tule. Tietysti, jos kokee paremmuutta ja ylemmyyttä 99% käyttäjiä kohtaan, ei ole ihme, ettei osumia tule, kun kenestäkään ei voi tykätä.

99% arvioni perustuu siihen, että joku kirjoitti kasin naisen olevan jo niin kaunis, ettei Suomesta tahdo löytyä. Edelleen kiinnostaa kovasti kasin miehen kuvat ja bio :)

Gold versiolla ilmeisesti näkee minkä verran osumia tulee niiltä joita itse ei ole valinnut. Näin gold versiolla näkee paremmin tasonsa, jos haluaa. Tuskin kukaan jää ilman yhtään tykkäystä. Siinä tapauksessa keskiverto mies saa jonkun verran tykkäyksiä (katsoo sen goldilla), mutta he ovat kaukana klassisesta kauneusihanteista. Ysin mies taas saisi jonkun verran tykkäyksiä (goldista katsottuna), jotka ovat keskivertoja tai nättejä, kun taas kymppi saa niitä joita itse haluaa myös. Aivan kuten tosielämässäkin. Voisiko olla näin? Hahmottelen vain.

Näin se kokolailla menee.

Itse miehenä saan keskimäärin 10 tykkäystä päivässä, näitä on nyt kertynyt pitkälle toista tuhatta. Joukossa on paljon niitä joista en itse tykkäisi, reilusti keskivertoja ja nättejä ja aina joskus osuu kohdalle omaan makuuni juuri täydellinen.

Eikö siinä tapauksessa kannata vain odotella rauhassa kunnes se yksi miellyttävä antaa tykkäyksen? Ei tosielämässäkään löydy sitä oikeaa ihan kädenkäänteessä, vaikka tarjokkaita olisi runsaasti tai oikeastaan juuri sen vuoksi saattaa epätoivo iskeä. Kun kukaan ei ole sopiva. 

 • ylös 10
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nonni kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tasoteoriasta puhuu miehet, jotka eivät ole onnistuneet saamaan parisuhdetta. Halutaan löytää selittävä tekijä ja vastausta etsitään asioista, jotka on helppo nähdä. Eli jos vain olisi rahaa, valtaa, julkisuutta ja ulkonäköä, niin ihan varmasti saisi sen kauniin tyttöystävän. Tällaiseen ajattelumallin helposti menee mukaan, jos ei ole koskaan ollut oikeassa suhteessa.

Miehen taso on juuri se, kuka tai minkätasoinen nainen hänestä kiinnostuu. Ja toisinpäin. Vähän sama kun jotkut asunnonomistajat luulevat asuntonsa arvon olevan x euroa, ja ihmettelevät sitten miksi tarjoukset ovat paljon alhaisempia.->asunnon arvo on juuri se, mitä ostajat ovat siitä valmiit maksamaan. Sama pätee deittailuun. Sun naaman arvo ei tinder pelissä ole se mitä itse kuvittelet vaan sen määrää kysyntä ja tarjonta.


Määrittyykö myös naisen taso sen mukaan minkälainen mies naista lähestyy tai on kiinnostunut?

Korkeatasoisia naisia ja miehiä lähestyvät kaikenlaiset miehet ja naiset. Heikkotasoisia vain heikkotasoiset ja keskiverroilla naisilla on jonkun verran korkeatasoisia tarjokkaita. Keskiverroilla miehillä viimeksimainittua ei tapahdu.

Miten keskiverroilla voi olla korkeatasoisia tarjokkaita, jos kerran tarjokkaan taso määrää lähestyttävän tason? Hehän ovat silloin ihan korketasoisia itsekin.

Keskivertoa naista lähestyvät korkeatasoiset miehet irtoseksin toivossa. Naisen tasonhan määrittää se kenet hän saa sitoutettua parisuhteeseen, kun taas miehen tasoa kohottaa saatu irtoseksi, koska sen saaminen on vaikeaa.

Seksin saaminen ei ole vaikeaa kummallekaan sukupuolelle. Tai sitten täytyy olla jotenkin tyhmä tai yksinkertainen ihminen kyseessä.

Seksin saaminen on vaikeaa perusmiehelle. En minäkään sitä tiennyt ennen kuin luin tasoteoriasta, koska minua ei kiinnostanut koko asia enkä ollut huomannut mitään, miksi olisin huomannut. Naisille seksin saaminen on helppoa, mutta ei välttämättä parisuhteen saaminen. Tämä palsta sisältää runsaan määrän valituksia siitä miten mies ei seksin jälkeen enää olekaan kiinnostunut parisuhteesta kuten nainen kuvitteli.

Niin tämä palsta sisältää. Tämä palsta ei korreloi pätkääkään oikean elämän kanssa. Täällä suurin osa on mt-ongelmaisia tai muuten vain vähän vajaita. Heille varmasti seksin tai parisuhteen saaminen on vaikeampaa kuin muille.

En usko, että tällä palstalla kaikki ovat mielenterveysongelmaisia. Eivätkä sellaisia ole tuntemani naisetkaan joilla on tuo mainittu ongelma. Eli he saavat helposti seksiä mukavilta ja hyvännäköisiltä naisilta, mutta nämä miehet eivät halua parisuhdetta heidän kanssaan. Nainen voi olla aivan ihana, fiksu, mukavannäköinen, pärjäävä, ei mikään mielenterveysongelmainen "tapaus" mutta hänellä on asioita, jotka selittävät tilannetta tasoteorian mukaisesti. 

Oletko ajatellut, että parisuhde ei ole mitenkään pakollinen osa elämää? Ajattelet, että nämä naiset ovat nyt vain jotenkin langenneet ns. parempiin miehiin ja ovat katkeria siitä, ettei parisuhdetta synny. Miksei nämä naiset voisi vain haluta hyvää seksiä hyvännäköisten miesten kanssa?

 • ylös 15
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sitten näiltä menee ohi se kemia ja yksilöllinen maku: esim mun opiskeluajan miehellä oli törkeän komea paras ystävä, siis sellainen pitkä, tumma ja komea että voisi suoraan olla jostakin elokuvasta. Ja luonnekin oli tosi kiva, kaveri oli aina auttavainen ja ystävällinen, luotettava jne. Siis ulkoisesti ja sisäisestikin täysi 10.

Mutta kun maku on vaaleat, minä en olisi ikinä fyysisesti voinut viehättyä, hän herätti vain veljellisiä fiiliksiä. 

Tutkitusti tämä on feromonijuttu, ei ole hyviä ja huonoja feromoneja, vaan keskenään sopivia ja täysin sopimattomia. Ja minun feromonini olivat ja ovat vielä 15 v myöhemmin yhteensopivat punatukkaisen vihersilmän kanssa, jolla on tavalliset kasvonpiirteet keskimittaisessa kropassa, ja jota ei kuuna päivänä hyväksyttäisi mihinkään elokuvaan.

Miten siis nuo miehet pitäisi pisteyttää, ja miksi rumempi ja alemmin koulutettukin olikin naisen valinta? Numeromies ei osaa vastata.

Numeromies vastaa: sinä olet poikkeus joka vahvistaa säännön, mutta älä yleistä poikkeavia preferenssejäsi säännöksi. Feromonit ovat aivan validi peruste, itsellänikin joskus hyvin ulkoisesti viehättävän naisen kanssa kemia ei vain ole syttynyt. On voinut johtua naisen ominaistuoksusta, ym. Mutta, jos otat sata naista valitsemaan tämän kympin miehen ja punatukkaisen vihersilmäsi välillä, niin enemmistö valitsisi tämän kympin miehen. Sitä on tasoteoria, tilastollista todennäköisyyttä.

 • ylös 2
 • alas 11
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jännä katsella miten naisilla tämä tasojuttu menee tunteisiin.

Millä tavalla tunteisiin?
Eihän se pidä paikkaansa.
Täällä vaan yritetään selittää AP: lle , että jos isompi joukko naisia , jotka hänestä tykkäävät , ovat apn mielestä vaikka 4-6 tasoisia, kertoo se aika suoraan apn oman tason
Yksittäisen naisen mielenkiinto ei sitä vielä kerro, mutta jos esim Tinderissä kaikki tykkäävät ovat tuota tasoa, asia on selvä.
Miten viisaat miehet eivät tätä tajua?


Ei 4-6 määrittäisi ap:n tasoa jos hän saisi tykkäyksiä myös 9-10. Ap:n tason määrittää juuri se, että hän ei saa yli 6:n tykkäyksiä. Eli kukaan hyvännäköinen nainen ei ole kiinnostunut ap:stä.

Timder-maailmassa tykkäysten taso määrittää oman tason. Jos saa paljon tykkäyksiä niiltä, jotka saavat itse paljon tykkäyksiä, on 9-10. Jos taas saa vain tykkäyksiä 4-6:lta, mutta ei sitä korkeammilta, niin oma taso ei ole tätä korkeampi.

Tämä siis koskee vain Tinderiä, oikean elämän taso määritetään aivan eri tavalla. Riittää kuin löytää yhden miehen/naisen jossa tykätään molemmin puolin, niin tasolla ei ole mitään merkitystä.

 • ylös 16
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mua harmittaa, kun mies haluaa käydä suihussa just ennen seksiä, sillä hän pesee itsestään kaikki feromonit pois. Ja jos ei olla pussailtu ennen sitä suihkua, mun kiihottuminen on heikompaa ilman niitä tuoksuja. Kiihkeintä seksi on mun osalta, kun ei ole käynyt suihkussa lainkaan tai hyvän tovin ennen seksiä.

Ja tämä tietysti toimii vain silloin, kun miehen kanssa on ylipäätään toisillleen sopivat feromonit. Miehillä käsittääkseni tätä samaa mekanismia ei ole, koska nainen valitsee kuka mies pääsee lisääntymään hänen kanssaan ja mies pyrkii lisääntymään kaikkien kanssa. 

Mun mies ainakin tykkää musta vähän hikisenä. Pidän tätä vähän outona, mutta ei haittaa :D

Eikä mua haittaa miehenikään pieni hikisyys.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinderissä saa tykätä ihan kenestä haluaa, eihän se ole keltään pois.

Sinua luultavasti ahdistaa siksi, että et saa tykkäyksiä niiltä kauniimmilta, joista itse tykkäilet. Tästä päästään siihen, että arvioit oman tasosi väärin.

Oikeasti korkean tason mies saa myös korkean tason tykkäyksiä ja matcheja, niin se vain menee.

Kyllä se näin on. Jos yhtään ainoaa kaunista naista ei haaviin jää, ei taso voi olla kovin korkea. Mies voi kohottaa tasoaan paljon helpommin kuin nainen olemalla maskuliininen, mutta jos ja kun taso alkukarsinta tapahtuu kuviin perustuvassa valinnassa, ei muita hyviä ominaisuuksia (kuten kohteliaisuutta, rauhallisuutta ym. maskuliinisuutta uhkuvia ominaisuuksia) ole mahdollista esittää.

Oma teoriani on se, että tasovaihtelu numeroa suuremmaksi on kätevintä määritellä naisten aktuaalisen kiinnostuksen mukaan eikä vain ulkonäön perusteella. 9-10 miehiä naiset lähestyvät välillä oma-alotteisesti, vaikkakaan eivät yleensä ne naiset, joista mies itse on kiinnostunut. Tasoteoriahan kuvaa lukumäärää ja keskimääräisyyttä eikä sitä saako mies tai nainen juuri sen jota haluaa. 

Tinder ei kuitenkaan ole tällainen pelkkiin kuviin perustuva sovellus, vaan sinne voi kirjoittaa myös tekstin. Ja siitä saa oikeasti selville paljon, ja vielä enemmän viesteistä, jos sinne asti päästään. On omaa hölmöyttä jättää bio hyödyntämättä, jos tuntuu ettei naama riitä. Tosin, jos luonne on inhottava, on ehkä viisainta tyytyä pariin hymiöön. Tapaamiseen asti päästäkseen joutuu muutaman lauseen kuitenkin kirjoittamaan, ja siinä moni k-pää karahtaakin karille.

Nimim. Tinderistä pariutunut

Aivan, bio olisi itselleni ratkaiseva ja lukisin ne suurennuslasilla, jos olisin Tinderissä. Mutta en ole enkä tule koskaan olemaankaan. Mies kertoo itsestään lähes kaiken siinä miten itsestään ja muista puhuu eivätkä suurin osa sitä ymmärrä mikä on hyvä asia. Silloinhan pystyy väistämään pahimmat helposti. 

Tasoteoria kertoo vain sen minkä kertoo, mutta kaikkea se ei kerro. Ja jos ei itse ymmärrä, ei siinä oikein kukaan voi auttaa eikä ehkä ole tarviskaan, sillä omaa persoonallisuutta ei voi muuttaa. Ap tai joku kaltaisensa jo tästä mainitsi, että ei hänen ole tarvetta itseään muuttaa. Tästä voi tehdä johtopäätökset, jos ne ovat jo biossa miksi matchia ei tule. 

Tavallaan pariutuminen on aivan kellontarkkaa niin kuin 1212121 aina sanoi. Mutta tätäkään tasoteoriaa vastustavat naiset eivät hyväksyneet, vaikka se kuvaa nimenomaan naisten pariutumistrategiaa, missä yksi väärä sana romuttaa todellakin kaiken. Omalla kohdallani ainakin nimenomaan sanat sen voivat tehdä. Jos on typerys, ei sitä voi muuttaa komeinkaan keho tai se että mies on miljardööri. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jännä katsella miten naisilla tämä tasojuttu menee tunteisiin.

Millä tavalla tunteisiin?
Eihän se pidä paikkaansa.
Täällä vaan yritetään selittää AP: lle , että jos isompi joukko naisia , jotka hänestä tykkäävät , ovat apn mielestä vaikka 4-6 tasoisia, kertoo se aika suoraan apn oman tason
Yksittäisen naisen mielenkiinto ei sitä vielä kerro, mutta jos esim Tinderissä kaikki tykkäävät ovat tuota tasoa, asia on selvä.
Miten viisaat miehet eivät tätä tajua?


Ei 4-6 määrittäisi ap:n tasoa jos hän saisi tykkäyksiä myös 9-10. Ap:n tason määrittää juuri se, että hän ei saa yli 6:n tykkäyksiä. Eli kukaan hyvännäköinen nainen ei ole kiinnostunut ap:stä.

Timder-maailmassa tykkäysten taso määrittää oman tason. Jos saa paljon tykkäyksiä niiltä, jotka saavat itse paljon tykkäyksiä, on 9-10. Jos taas saa vain tykkäyksiä 4-6:lta, mutta ei sitä korkeammilta, niin oma taso ei ole tätä korkeampi.

Tämä siis koskee vain Tinderiä, oikean elämän taso määritetään aivan eri tavalla. Riittää kuin löytää yhden miehen/naisen jossa tykätään molemmin puolin, niin tasolla ei ole mitään merkitystä.

Mutta jos Sara Sieppi on myös tasoa 6, niin eikö ne samaan kategoriaan kuuluvat sitten olisi ihan kelvollisen näköisiä? Tai mikä siitä tekee niin katkeran kohtalon, jos  Sara Siepin kanssa samantasoiset kiinnostuvat? Kyllähän ketjussa vähän annettiin ymmärtää, että kutonen olisi vielä ihan ok ulkonäöltään, sellainen jossa ei ole valittamista. Jos kerran valittamista ei ole, niin miksi valitetaan?

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinder on suunniteltu hyödyntämään FOMOa ja koukuttamaan ihmiset skrollaamaan sitä ikuisesti löytämättä ikinä syytä poistaa sovellusta (pysyvää suhdetta), koska sovellushan menettäisi tällöin asiakkaita.

Tämän tietäen miksi jaksatte hakata sen kanssa päätänne seinään ja jankuttaa loputtomiin että se toimii juuri niin kuin se on suunniteltu toimimaan?

Ihminen sitten taas on suunniteltu elävään vuorovaikutukseen elävien ihmisten kanssa. Siirtykää siihen.

Eilen oli pitkä ketju HS:n artikkelista, joka kertoi miten Tinder on nimenomaan kehitetty luomaan riippuvuutta. En ole etsinyt, löytyisikö vielä vai onko poistettu. Siinä oli paljon otteita maksumuurin takana olevasta artikkelista, joka kertoi kuinka sen ei ole tarkoituskaan auttaa löytämään kumppania vaan sitouttaa yhä vahvemmin maksullisiin palveluihin.

Minun on erittäin vaikea ymmärtää juuri tuota, että ihan itse valitaan käyttää palvelua, joka ei toimi, ja sitten valitetaan vastakkaiselle sukupuolelle siitä, ettei se toimi.

Eilisen jutussa minulle uutta tietoa oli, että Tinder kuitenkin pyrkii maksimoimaan osumien ja myös viestittelyn määrän.

Näin kipukohdaksi ei pitäisi muodostua sen, ettei osumia tai viestejä tule. Tietysti, jos kokee paremmuutta ja ylemmyyttä 99% käyttäjiä kohtaan, ei ole ihme, ettei osumia tule, kun kenestäkään ei voi tykätä.

99% arvioni perustuu siihen, että joku kirjoitti kasin naisen olevan jo niin kaunis, ettei Suomesta tahdo löytyä. Edelleen kiinnostaa kovasti kasin miehen kuvat ja bio :)

Gold versiolla ilmeisesti näkee minkä verran osumia tulee niiltä joita itse ei ole valinnut. Näin gold versiolla näkee paremmin tasonsa, jos haluaa. Tuskin kukaan jää ilman yhtään tykkäystä. Siinä tapauksessa keskiverto mies saa jonkun verran tykkäyksiä (katsoo sen goldilla), mutta he ovat kaukana klassisesta kauneusihanteista. Ysin mies taas saisi jonkun verran tykkäyksiä (goldista katsottuna), jotka ovat keskivertoja tai nättejä, kun taas kymppi saa niitä joita itse haluaa myös. Aivan kuten tosielämässäkin. Voisiko olla näin? Hahmottelen vain.

Näin se kokolailla menee.

Itse miehenä saan keskimäärin 10 tykkäystä päivässä, näitä on nyt kertynyt pitkälle toista tuhatta. Joukossa on paljon niitä joista en itse tykkäisi, reilusti keskivertoja ja nättejä ja aina joskus osuu kohdalle omaan makuuni juuri täydellinen.

Eikö siinä tapauksessa kannata vain odotella rauhassa kunnes se yksi miellyttävä antaa tykkäyksen? Ei tosielämässäkään löydy sitä oikeaa ihan kädenkäänteessä, vaikka tarjokkaita olisi runsaasti tai oikeastaan juuri sen vuoksi saattaa epätoivo iskeä. Kun kukaan ei ole sopiva. 

Maltti on tässä ihan oleellisessa osassa. Ei kannata riuhtoa joka suuntaan, valitsee ne itseä eniten kiinnostavat ja panostaa niihin. Karsintaa tulee näistäkin hyvin nopeasti kuitenkin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se on ihan selvä juttu. Olen myös kasin mies, naamasta komea, pitkä ja ok kroppa ja tietysti siis muihin oman ikäisiini verraten. En huolisi naamastaan rumaa tai lihavaa naista. Pitää olla vähintään kivan näköinen, mutta tavallinen nainen riittää ja itsestään pitää olla huolehdittu siten ettei ole päästänyt itseään lihomaan ylipainoiseksi. En ymmärrä miksi joku seinästä revityn näköinen nainen kuvittelee saavansa minut.

Nuo ovat kohtuullisia vaatimuksia edellyttäen että kuvailet itseäsi totuudenmukaisesti (esimerkiksi jos olet alle 190 cm et ole pitkä), mutta tapasi puhua naisista kielii, ettet ole sitä mitä suurin osa naisista ulkonäöstä riippumatta mieheltä odottaa. 

Naiset eivät ikinä opi arvioimaan itseään samalla tavalla kuin miehet joutuvat nuoresta asti, joten se on kohtuuton vaatimus. Ehkä sekin on kohtuuton vaatimus, että kaltaisesi mies oppisi puhumaan naisista kunnioittavasti, koska puhe kertoo enemmän sinusta kuin ikinä itse osaat kuvitellakaan. Ainakin korkeatasoisille, hyvännäköisille ja fiksuille naisille. 

Roolini näissä keskusteluissa näköjään on yleensa ajatella sekä miehiä että naisia vastakarvaan. Kyllä minä myös näen mistä monilla kiikastaa ja mitä puutteita tasoteoriassa on.

Olen 185cm eli alle 190 reilusti. Yhtään pitempi en haluaisi ollakaan vaan pituus on juuri sopiva. Pidän itseäni pitkänä koska sellaisena minua kuvaillaan. Kriteerini, jotka liittyvät naisen ulkonäköön ovat varsin vaatimattomat mielestäni, koska en ole niin ulkonäkökeskeinen. Naisen ulkonäkö on tärkeä asia ihan siksi, että en esim viehäty lihavista naisista. Se on tosiasia ja vaikuttaa suoraan esimerkiksi siihen haluanko naista seksuaalisesti. Jos halua ei ole niin suhde on tuomittu epäonnistumaan. En ole mikään kilopoliisi, ihan tavallinen vartalo viehättää, kunhan ei ole ylipainoa. Henkiset ominaisuudet, luonne/persoona ja elämänarvot ovat paljon tärkeämpiä ja ne sitten rajaavat mahdolliset kumppaniehdokkaat todella kapealle sektorille.

Niin. Silloin, kun ei ole rakkautta eikä intohimoa niin tulee tärkeiksi ne seikat, että kroppa on sellainen, mistä yleensäottaen viehättyy. Sitten voi olla vielä niitä sellaisia, että pitää olla puhdas ja ehkä karvoituksen tietynlaiten. 

Kun taas oikeasti himoitsee jotain ihmistä niin sitten se ei ole niin nökönuukaa ja sänkyyn voi mennä vaikka hikisenäkin. 

Mutta tuolta etsitään seksiseuraa vailla isompaa tunnetta niin silloin homman pitää olla steriilimpää ja läski ei sitä monelle ole. 

Roskaa. Lihava ei paneta vaikka kuinka hänestä henkisesti tykkäisin. Naisen muodot kun on kateissa siellä rasvan alla niin ei vaan toimi.


Niin, kyse on sinun mieltymyksistä, ei yleisestä totuudesta.

Itse asiassa on tieteellisesti tutkittu että mies katsoo naisessa ja arvioi hänen viehättävyyttään vyötärö/lantiosuhteen perusteella. Tiimalasivartaloa pitää jokainen mies viehättävimpänä ja seksuaalisesti haluttavimpana, koska se indikoi parhaiten naisen hedelmällisyyttä ja kykyä tuottaa tervettä jälkikasvua. Tämä on meihin kovakoodattu ominaisuus ja sitä on vaikea muuttaa, vaikka kuinka kehopositiiviset yrittävät muokata mieltymyksiämme poliittisesti korrekteiksi, koska ylipainoisuus on nykyaikana meilläkin normi, ei poikkeus.

yt. Mies, 40v.

Entäpä ylipainoiset tiimalasivartalot?

Mun mies pitää minua, ylipainoista läskiä, terveenä ja hedelmällisenä (mikä yllättää itseänikin). Mulla on tiimalasihko vartalo - vaikka on mahaa, on myös vielä isommat kiinteät rinnat ja takapuolta ja reittä sopivasti. Ajatuksensa perustunee siihen, etten käytä alkoholia enkä tupakoi ja elän tervehenkistä, hyvää elämää. 

Etsipä tiimaalsin kuva jostain niin tajuat, ettet sinä ole tiimalasia nähnytkään. On se perkele kun nykyisin naiset eivät enää ymmärrä millainen on tiimalasivartalo tai kurvikas nainen. Kaikki stanan ihraliinit kuvittelee olevansa tuollaisia.


S***anan ihraliini :D :D Purskautin vedet suusta. Tästä saisi aivan mahtavan sketsin missä joku Nilsiällä asuva peräkammarin vanhapoika mutisee humaltuneesta ihraliineistä jotka ei millään ymmärrä omaa tasoaan. Tämä keskustelu saa jo tragikoomisia piirteitä.

 • ylös 18
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mies kysyy naisilta miksi on paha asia että ulkonäkö on tärkeä, mutta ei älyä kysyä itseltään miksi on niin paha että nainen haluaa lapsillen isän joka ei ole moniongelmainen ja persaukinen.

Tässä se pähkinänkuoressa.
Mies valittaa, ettei häntä huolita, kun hänellä ei ole varallisuutta, on työtön ja ylipainoinen.
Naiset näkee miehen, joka asuu vanhempien kustannuksella, on peli- ja riippuvuusongelmainen eikä hänellä ole normaaleja sosiaalisia taitoja eikä tervettä itsetuntoa.
Kukaan ei halua sellaisen hoitajaksi, eikä sellaista lastensa isäksi.

Amen. 
Nainen 30 v. 

 • ylös 14
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tinder on suunniteltu hyödyntämään FOMOa ja koukuttamaan ihmiset skrollaamaan sitä ikuisesti löytämättä ikinä syytä poistaa sovellusta (pysyvää suhdetta), koska sovellushan menettäisi tällöin asiakkaita.

Tämän tietäen miksi jaksatte hakata sen kanssa päätänne seinään ja jankuttaa loputtomiin että se toimii juuri niin kuin se on suunniteltu toimimaan?

Ihminen sitten taas on suunniteltu elävään vuorovaikutukseen elävien ihmisten kanssa. Siirtykää siihen.

Eilen oli pitkä ketju HS:n artikkelista, joka kertoi miten Tinder on nimenomaan kehitetty luomaan riippuvuutta. En ole etsinyt, löytyisikö vielä vai onko poistettu. Siinä oli paljon otteita maksumuurin takana olevasta artikkelista, joka kertoi kuinka sen ei ole tarkoituskaan auttaa löytämään kumppania vaan sitouttaa yhä vahvemmin maksullisiin palveluihin.

Minun on erittäin vaikea ymmärtää juuri tuota, että ihan itse valitaan käyttää palvelua, joka ei toimi, ja sitten valitetaan vastakkaiselle sukupuolelle siitä, ettei se toimi.

Eilisen jutussa minulle uutta tietoa oli, että Tinder kuitenkin pyrkii maksimoimaan osumien ja myös viestittelyn määrän.

Näin kipukohdaksi ei pitäisi muodostua sen, ettei osumia tai viestejä tule. Tietysti, jos kokee paremmuutta ja ylemmyyttä 99% käyttäjiä kohtaan, ei ole ihme, ettei osumia tule, kun kenestäkään ei voi tykätä.

99% arvioni perustuu siihen, että joku kirjoitti kasin naisen olevan jo niin kaunis, ettei Suomesta tahdo löytyä. Edelleen kiinnostaa kovasti kasin miehen kuvat ja bio :)

Gold versiolla ilmeisesti näkee minkä verran osumia tulee niiltä joita itse ei ole valinnut. Näin gold versiolla näkee paremmin tasonsa, jos haluaa. Tuskin kukaan jää ilman yhtään tykkäystä. Siinä tapauksessa keskiverto mies saa jonkun verran tykkäyksiä (katsoo sen goldilla), mutta he ovat kaukana klassisesta kauneusihanteista. Ysin mies taas saisi jonkun verran tykkäyksiä (goldista katsottuna), jotka ovat keskivertoja tai nättejä, kun taas kymppi saa niitä joita itse haluaa myös. Aivan kuten tosielämässäkin. Voisiko olla näin? Hahmottelen vain.

Näin se kokolailla menee.

Itse miehenä saan keskimäärin 10 tykkäystä päivässä, näitä on nyt kertynyt pitkälle toista tuhatta. Joukossa on paljon niitä joista en itse tykkäisi, reilusti keskivertoja ja nättejä ja aina joskus osuu kohdalle omaan makuuni juuri täydellinen.

Eikö siinä tapauksessa kannata vain odotella rauhassa kunnes se yksi miellyttävä antaa tykkäyksen? Ei tosielämässäkään löydy sitä oikeaa ihan kädenkäänteessä, vaikka tarjokkaita olisi runsaasti tai oikeastaan juuri sen vuoksi saattaa epätoivo iskeä. Kun kukaan ei ole sopiva. 

Ei ole olemassa sitä "yhtä oikeaa" sielunkumppania sinulle pariksi maailmassa. Se on Disney-propagandaa mitä meille yhteiskunta on syöttänyt lapsuudesta asti. Ihmiselle on enemmän ja vähemmän yhteensopivia kumppaneita useampia, aivan kuten harrastuksia, asuinpaikkoja, ammatteja jne. Näistä sitten valitaan kulloinkin se sopivin. Preferenssit voivat vaihdella elämäntilanteen ja -kokemuksen mukaisesti. Jos sinulla on kysyntää, ja olet se kympin tai ysin mies/nainen tasoteorian mukaisesti, sinulla on ominaisuuksia ja piirteitä jotka tekevät sinusta haluttavan monien silmissä. Tämä antaa sinulle enemmän valinnanvaraa löytää juuri sinun mieltymyksiisi sopiva kumppani. Ap:n kitinä on sitä että hän kokee vääryyttä näillä kumppaninvalintamarkkinoilla, koska deittisovelluksista johtuen hänen mielestään niissä kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa tasavertaisesti. Eli sillä pääomalla, millä hän katsoo olevansa kykenevänsä hankkimaan Teslan, joutuu tyytymään Kiaan tai Skodaan, koska niitä ainoastaan tarjotaan hänelle. Ja kyllä, maailmassa on ihmisiä jotka varmasti ajavat mielummin Kialla tai Skodalla kuin Teslalla. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitten näiltä menee ohi se kemia ja yksilöllinen maku: esim mun opiskeluajan miehellä oli törkeän komea paras ystävä, siis sellainen pitkä, tumma ja komea että voisi suoraan olla jostakin elokuvasta. Ja luonnekin oli tosi kiva, kaveri oli aina auttavainen ja ystävällinen, luotettava jne. Siis ulkoisesti ja sisäisestikin täysi 10.

Mutta kun maku on vaaleat, minä en olisi ikinä fyysisesti voinut viehättyä, hän herätti vain veljellisiä fiiliksiä. 

Tutkitusti tämä on feromonijuttu, ei ole hyviä ja huonoja feromoneja, vaan keskenään sopivia ja täysin sopimattomia. Ja minun feromonini olivat ja ovat vielä 15 v myöhemmin yhteensopivat punatukkaisen vihersilmän kanssa, jolla on tavalliset kasvonpiirteet keskimittaisessa kropassa, ja jota ei kuuna päivänä hyväksyttäisi mihinkään elokuvaan.

Miten siis nuo miehet pitäisi pisteyttää, ja miksi rumempi ja alemmin koulutettukin olikin naisen valinta? Numeromies ei osaa vastata.

Hahhah, uskot feromoneihin? Ei helvetti, olet hoidon tarpeessa.

Minä ainakin uskon feromoneihin vahvasti. 

Mua harmittaa, kun mies haluaa käydä suihussa just ennen seksiä, sillä hän pesee itsestään kaikki feromonit pois. Ja jos ei olla pussailtu ennen sitä suihkua, mun kiihottuminen on heikompaa ilman niitä tuoksuja. Kiihkeintä seksi on mun osalta, kun ei ole käynyt suihkussa lainkaan tai hyvän tovin ennen seksiä.

Ja tämä tietysti toimii vain silloin, kun miehen kanssa on ylipäätään toisillleen sopivat feromonit. Miehillä käsittääkseni tätä samaa mekanismia ei ole, koska nainen valitsee kuka mies pääsee lisääntymään hänen kanssaan ja mies pyrkii lisääntymään kaikkien kanssa. 

nimenomaan uskot, ja se saa halusi vähentämään, kun tiedostat ja huijaat itseäsi, että nyt ovat feromonit poissa. Jos feromonit olisivat todellisia, ei suihkussa käynti asiaan vaikuttaisi, koska niitä erittyisi heti kiihottuessa lisää. Mitään feromoneja erittäviä rauhasia ei ihmiseltä ole löydetty, hiki ei ole feromoni.

 • ylös 0
 • alas 10
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jännä katsella miten naisilla tämä tasojuttu menee tunteisiin.

Millä tavalla tunteisiin?
Eihän se pidä paikkaansa.
Täällä vaan yritetään selittää AP: lle , että jos isompi joukko naisia , jotka hänestä tykkäävät , ovat apn mielestä vaikka 4-6 tasoisia, kertoo se aika suoraan apn oman tason
Yksittäisen naisen mielenkiinto ei sitä vielä kerro, mutta jos esim Tinderissä kaikki tykkäävät ovat tuota tasoa, asia on selvä.
Miten viisaat miehet eivät tätä tajua?


Ei 4-6 määrittäisi ap:n tasoa jos hän saisi tykkäyksiä myös 9-10. Ap:n tason määrittää juuri se, että hän ei saa yli 6:n tykkäyksiä. Eli kukaan hyvännäköinen nainen ei ole kiinnostunut ap:stä.

Timder-maailmassa tykkäysten taso määrittää oman tason. Jos saa paljon tykkäyksiä niiltä, jotka saavat itse paljon tykkäyksiä, on 9-10. Jos taas saa vain tykkäyksiä 4-6:lta, mutta ei sitä korkeammilta, niin oma taso ei ole tätä korkeampi.

Tämä siis koskee vain Tinderiä, oikean elämän taso määritetään aivan eri tavalla. Riittää kuin löytää yhden miehen/naisen jossa tykätään molemmin puolin, niin tasolla ei ole mitään merkitystä.

Mutta jos Sara Sieppi on myös tasoa 6, niin eikö ne samaan kategoriaan kuuluvat sitten olisi ihan kelvollisen näköisiä? Tai mikä siitä tekee niin katkeran kohtalon, jos  Sara Siepin kanssa samantasoiset kiinnostuvat? Kyllähän ketjussa vähän annettiin ymmärtää, että kutonen olisi vielä ihan ok ulkonäöltään, sellainen jossa ei ole valittamista. Jos kerran valittamista ei ole, niin miksi valitetaan?


Ei Sara ole 6, lopettakaa tämä pelleily. Jos Sara olisi Tinderissä, niin hän rikkoisi Tinderin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nonni kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tasoteoriasta puhuu miehet, jotka eivät ole onnistuneet saamaan parisuhdetta. Halutaan löytää selittävä tekijä ja vastausta etsitään asioista, jotka on helppo nähdä. Eli jos vain olisi rahaa, valtaa, julkisuutta ja ulkonäköä, niin ihan varmasti saisi sen kauniin tyttöystävän. Tällaiseen ajattelumallin helposti menee mukaan, jos ei ole koskaan ollut oikeassa suhteessa.

Miehen taso on juuri se, kuka tai minkätasoinen nainen hänestä kiinnostuu. Ja toisinpäin. Vähän sama kun jotkut asunnonomistajat luulevat asuntonsa arvon olevan x euroa, ja ihmettelevät sitten miksi tarjoukset ovat paljon alhaisempia.->asunnon arvo on juuri se, mitä ostajat ovat siitä valmiit maksamaan. Sama pätee deittailuun. Sun naaman arvo ei tinder pelissä ole se mitä itse kuvittelet vaan sen määrää kysyntä ja tarjonta.


Määrittyykö myös naisen taso sen mukaan minkälainen mies naista lähestyy tai on kiinnostunut?

Korkeatasoisia naisia ja miehiä lähestyvät kaikenlaiset miehet ja naiset. Heikkotasoisia vain heikkotasoiset ja keskiverroilla naisilla on jonkun verran korkeatasoisia tarjokkaita. Keskiverroilla miehillä viimeksimainittua ei tapahdu.

Miten keskiverroilla voi olla korkeatasoisia tarjokkaita, jos kerran tarjokkaan taso määrää lähestyttävän tason? Hehän ovat silloin ihan korketasoisia itsekin.

Keskivertoa naista lähestyvät korkeatasoiset miehet irtoseksin toivossa. Naisen tasonhan määrittää se kenet hän saa sitoutettua parisuhteeseen, kun taas miehen tasoa kohottaa saatu irtoseksi, koska sen saaminen on vaikeaa.

Seksin saaminen ei ole vaikeaa kummallekaan sukupuolelle. Tai sitten täytyy olla jotenkin tyhmä tai yksinkertainen ihminen kyseessä.

Seksin saaminen on vaikeaa perusmiehelle. En minäkään sitä tiennyt ennen kuin luin tasoteoriasta, koska minua ei kiinnostanut koko asia enkä ollut huomannut mitään, miksi olisin huomannut. Naisille seksin saaminen on helppoa, mutta ei välttämättä parisuhteen saaminen. Tämä palsta sisältää runsaan määrän valituksia siitä miten mies ei seksin jälkeen enää olekaan kiinnostunut parisuhteesta kuten nainen kuvitteli.

Niin tämä palsta sisältää. Tämä palsta ei korreloi pätkääkään oikean elämän kanssa. Täällä suurin osa on mt-ongelmaisia tai muuten vain vähän vajaita. Heille varmasti seksin tai parisuhteen saaminen on vaikeampaa kuin muille.

En usko, että tällä palstalla kaikki ovat mielenterveysongelmaisia. Eivätkä sellaisia ole tuntemani naisetkaan joilla on tuo mainittu ongelma. Eli he saavat helposti seksiä mukavilta ja hyvännäköisiltä naisilta, mutta nämä miehet eivät halua parisuhdetta heidän kanssaan. Nainen voi olla aivan ihana, fiksu, mukavannäköinen, pärjäävä, ei mikään mielenterveysongelmainen "tapaus" mutta hänellä on asioita, jotka selittävät tilannetta tasoteorian mukaisesti. 

Oletko ajatellut, että parisuhde ei ole mitenkään pakollinen osa elämää? Ajattelet, että nämä naiset ovat nyt vain jotenkin langenneet ns. parempiin miehiin ja ovat katkeria siitä, ettei parisuhdetta synny. Miksei nämä naiset voisi vain haluta hyvää seksiä hyvännäköisten miesten kanssa?

Totta kai nainen voi vain haluta seksiä, mutta jos nainen itse kertoo halunneensa parisuhdetta, niin tästä ei ole kysymys. Kyse on siis asiasta minkä naiset itse kertovat täällä tai muualla eivätkä he sitä mitenkään peittele tai ole katkeria, vaan ovat surullisia, kun heidän tunteisiinsa ei vastata. Miksi sinun on tarvetta muuttaa tuota aivan normaalia tilannetta naisen elämässä, ettei tunteisiin vastata? Miesten kohdalla ei usein tule sitä seksiä, vaan jäädään kaveritasolle.

Sydänsurut eivät ole mitään tasoteoriaa, mutta tasoteoria voi tarjota joskus selityksen miksi näin kävi. Siis omasta mielestani se tarjoaa selityksen useimmiten juuri näihin tilanteisiin. Ja jos nainen voisi surultaan ja loukkaantumiseltaan nähdä sen, hän pärjäisi jatkossa valinnoissaan paremmin. Ehkä. En tiedä, ehkä niinkävisi. Näkemykseni tasoteoriasta vaikuttaa aika paljon tämä näkökulma naisten osalta eli miten naiset voisivat hyötyä tasoteorian sisäistämisestä. 

 • ylös 0
 • alas 11

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla