Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (1857)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä tulen tähän mukaan :) meillä ensimmäinen icsi hoito takana, lauantaina 30.10 testipäivä mutta malttamattomana jo eilen ensimmäinen testin tein. Lääkkeiden ei pitäisi tässä kohtaa enää vaikuttaa. Kaksi viivaa siinä oli, mutta voihan olla että oli vain kiinnittymisyritys. Testaan todennäköisesti silti huomenna uudestaan. Kuvassa ei meinaa oikein näkyä kunnolla, mutta kyllä siinä oli mun ja miehen silmissä selkeä toinen viiva. Toivotaan että se siitä vahvistuu. Meillä kuudes yritysvuosi menossa ja tämä ensimmäinen näin selkeä toinen viiva ikinä!

 • ylös 18
 • alas 0

Heippa!
Halusin liittyä tänne mukkaan kun itellä on sellainen tilanne, että menkat on 1,5 viikko myöhässä, ja oireina on:

-Rintojen turvotus/pingotus/arkuus (tuntuu että ne tulee liiveistä ulos)
-Pahoinvointi, joka saattaa yhtäkkiä tulla aaltoillen
-Pissalla ravaaminen
-Valkovuoto lisääntyny
-Mielialat vaihtelee suuresti päivän aikana
-Hiusten nopea rasvoittuminen

Ja lisäyksenä, että olen 6-vuotiaan tyttären äiti ja hänestä aikoinaan vaan tiesin olevani raskaana ennen kuin oireita tuli ja testi näytti positiivista jo rv 3+2. MUTTA nyt, tilanne on se, että olen tehnyt muutaman kerran negativisen testin, ja tämä testi on uusin, minkä olen tehnyt. Näkyykö tässä teidän mielestänne haamuviiva, vai kuvittelenko vain?

 • ylös 4
 • alas 20

Tein sen testin, että näen onko viiva haalistunut vai tummunut. Kai se on tummunut kun helpompi kuvata niin että jotain näkyy 😅 Kai tässä on pakko alkaa uskoa että on raskaana. Yli viiden vuoden yrityksen jälkeen! Ihan uskomatonta. Teen kyllä vielä lauantaina lääkärin ohjeiden mukaan testin, mutta kyllä se jo tänään ihan positiiviselta näyttää vaikkakin vähän vielä haalea on, mutta ei mulla kyllä olisi edes menkkojen vielä kuulunut alkaa jotka lääkkeiden avulla pidetään muutenkin poissa.

 • ylös 22
 • alas 0

Muokkasin kuvaa hiukan tummemmaksi,mutta tästä näkyy että one stepin herkät testit antaa reilun viivan paikan :D tänään vasta dpo7 (ehkä), eli ei voi vielä millään näyttää edes haamua. 🤨 testasin huvikseni,koska testejä on tullut tilattua kaappiin törkeästi 😅

 • ylös 0
 • alas 10

Minäkin änkeän tänne kyselemään mielipidettä.
5 päiväinen blasto siirrettiin 8 päivää sitten. Pas tehtiin lääkkeelliseen kiertoon.
Pp4 aloitin testaamisen ja olen saanut siitä lähtien vahvistuvaa viivaa testiin. Verikoe on maanantaina Pp10. Pitäiskö näiden viivojen olla jo vahvemmat? Eilen, PP7 digitestin antoi tuloksen "raskaana 1-2". Pelottaa ihan kamalasti jos on kemiallinen tms.

 • ylös 11
 • alas 0

Käyttäjä40868 kirjoitti:
Apteekin ultra tää uudistunut versio, tuleeko viivanpaikkoja😏

Kuivuessa olen jonkun näkösiä saanut, mutta en kyllä noin selvää 🤔 teen varmaan huomenna aamusta samanlaisen niin pääsee vertaamaan 😁

Täällä taas testejeni kanssa 😅 dpo 5 tunsin ensimmäisiä merkkejä että jotain saattaa tapahtua 🤔 sairaalassa tuli yhtäkkiä huono olo ( sama homma edellisessä) kahvi sun muu maistu ihan oudolta ja yllättävän kovia outoja vihlasun tyyppisiä oikealla lantiossa. Dpo 6 oli taas paljon normaalimpi olo, mutta huono olo nostaa välillä päätään myös paljon lämpöilyä 🤔 todella vahvana ollut olo että nyt on taatusti tärpännyt ja jos ei niin marssin kyllä lääkäriin. Tuolta dpo 5 asti tähän päivään ei ole kyllä saanut nukuttua kunnolla ja ihan outoja unia.

Dpo 7 täyttä 💩 kirosin kaiken ja kaikki. Ainiin tissikipuilut alkoi varmaan about dpo 6 🤔 menkkoja ennen yleensä on lähinnä painavat ja turpoavat, mutta nyt lähinnä kipuilua "sisällä" ja välillä nänneissä. Ensimmäisen testin tein eilen ihan vertailun vuoksi ja tiesin ettei mitään pitäisi näkyä. Nyt dpo 8 ja haamuilu/viivanpaikkailu aloitettu, aamulla tehty ja rfsu herkkä. Tiedän että noissa niitä kaikenlaisia viivanpaikkoja tulee niin ei voi sanoa vielä juuta eikä jaata 🤔 huomenna tarkoitus tehdä apteekin ultra.

Käyttäjä40868 kirjoitti:
Apteekin ultra tää uudistunut versio, tuleeko viivanpaikkoja😏

Lueskelin tossa juuri paketin ohjeita ja sanottiin että voi antaa väärän positiivisen 5min jälkeen 🤔

Sansk hyvältä näyttää viivan tummuminen! Ja Clearbluehan laskee viikot hedelmöittymisestä, joten silleenkin menee oikein: 5+7=13. Toivottavasti parin päivän päästä näyttää jo 2-3 :)
Täällä kaks päivää 5-päiväisen blaston siirrosta.

Dpo 9 ei aamulla tehty 🤔 mutta nopemmin haamu kuin eilen. Oireilut jatkuu. Livenä nuo näkyy tosiaan paremmin. Vahva fiilis edelleen että plussa pärähtää ensiviikolla. Mutta mihinkään ei uskalla luottaa edellisen kemiallisen jälkeen, vaikka tällä kertaa oireilut erilaisia.

Huomenta! Onko tämä positiivinen kun tuli testiajan puitteissa? Oon aina ennen saanut selkeitä tuloksia muilla testeillä. Nyt ostin Apteekin ultra-testejä 2kpl ja en kyllä osta enää: eilinen testi ei näyttänyt ajan puitteissa edes kontrolliviivaa, ja myöhemmin tuli näkyviin kaksi haaleaa viivaa. Tämä alkoi 1min jälkeen näyttää haaleaa testiviivaa, kun aiemmin plussatessa testiviiva on pamahtanut heti näkyviin. No, joka tapauksessa parin päivän päästä testi uudelleen, mutta ei kai tällainen tulos voi negakaan olla? Kp 31/23-26, mutta viime kierto 33pvää eli just nyt vähän sekava kierto...

 • ylös 13
 • alas 0

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla