Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (44)

Sanaa on käyetty ennen muinoin tarkoittamaan ruokaa. Nykyisin se tarkoittaa yhden kirjaimen lisäyksellä parjattua ruokaryhmää. On myös saksan kielen feminiinin epämääräinen artikkeli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jannica

Whitetrashiyttä. Ylipainoa, huonoa koulutusta, laihaa pankkitiliä ja tietynlaista habitusta. Sen kertoo nimessä oleva J- ja C-kirjain.

Vierailija

Dia on nimeni, kertokaa te mitä tarkoittaa:)

Ennen vanhaan oli diakuvia kouluissa. Ellet sitä kreikan mytologian Diaa tarkoita. Dio on latinaksi jumala, Dia olisi naisversio tuosta, kuten Mario-Maria.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Nina
Nimellä useita alkuperiä mutta se on venäläinen hellittelymuoto nimestä Annina.
Espanjassa Nina tarkoittaa pientä tyttöä.

espanjaksi pieni tyttö on niña. Lausutaan 'ninja', mutta melkein kyllä!

Vierailija

Poikani Pyry Tapio voi retostella ulkomailla että etunimiensä perusteella se on "Snowstorm Forest god".

nimeni etymologia

Jumalainen taivaanseisoja, maailmojen valtias, kohtalon komentaja, turmelusten ruhtinas, kaunaisten kadehtima, coctail-kutsujen katseenvangitsija, kirjaston platinataso, patsas, jalopeura, liekehtivä tammi, tornado

Vierailija

Alkuperä oli muistaakseni vendeissä ( vai wendeissä) Slaavien rajanaapureissa. Tunnetuksi nimen teki Aleksis Kiven Jukolan Jussin vaimo.

Vierailija

Heli on lyhentymä kreikkalaisperäisestä nimestä Helena, joka tarkoittaa 'loistavaa'. Nimi tunnetaan myös Virossa, jossa Heli voi olla johdos Helenasta tai Elinasta, mutta voi pohjautua myös viron sanoihin heli ja helin ('sävel', 'sointu', 'helinä').

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla