Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (471)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvät keski-ikäiset kanssasisaret! Tottakai laatuun kannattaa satsata mutta ikävä kyllä en voi ajatellakaan vaatteen käyttöiäksi esim 10 vuotta. Näinä vuosina kun (ikävä kyllä) kropalla on pyrkimys hiukka muuttua kun maan vetovoima tekee tehtävänsä ja ruuansulatus hidastuu. Kyllähän kuljetusfirmat ja kv-rättikauppiaat pärjäävät kun vaatteita yms kuskataan ympäri maailmaa.

  • ylös 13
  • alas 3
Nahkatakki

Kirpparit, NewYorker. Myös Boss, Armani Versace, Balmain, CK löytyy kaapistani. Mieluiten mustia nahkavaatteita.

Vierailija

Netistä, pääosin Zalandosta. Valtava valikoima ja appi tosi kätevä, tykkään! Helppo rajata hakua materiaalin, värin, merkin, koon, hinnan jne. mukaan. Jos joku tuote, jonka ehkä haluan mutta hinta arveluttaa, tallennan suosikiksi ja saan ilmoitukset siitä jos tuote on alessa. Helppo siirtää nopeasti ostoskoriin, jos jossain vaiheessa suosikkituote on riittävän kovassa alennuksessa. Tuntuisi äärimmäisen työläältä lähteä pyörimään kaupoille etsimään tiettyä tuotetta, kun netti miljoona kertaa kätevämpi. 

Vierailija

Käyn harvoin shoppailemassa mutta kun käyn, hankin pari-kolme asukokonaisuutta kerralla. Perusjutut kuten farkut/housut, topit, t-paidat, alusvaatteet ostan H&M. Sieltä löytyy usein myös kivoja neuleita ja paitiksia sekä takkeja. Zarasta löydän usein hameet/mekot sekä paitoja ja neuleita. Sieltä myös bongailen mieluusti jotain ”extraa” hetken mielijohteesta.
Kengät useimmiten haaste kun on pahat vaivasenluut :( Hyväksi havaitut Ten Pointsin maiharit Haloselta/netistä nyt menossa toinen pari, käytössä kolme vuotta ja tilaukseen menossa seuraavat.
Terv. Aikuinen nainen vm.64

Vierailija

Viime aikoina olen ostanut paljon Kekäleen verkkokaupasta, esim juuri Bossin farkut ja suorat housut 50 ja 70% alesta, Mos moshin housuja ja jakkuja. Vaatteet voi tilata myymälään, jos sellainen kaupungissa on, tai kotiin. Palautus ongelmaton.

Vierailija

Zalandosta tilaan aika paljon. Tilaan vaatteet mittojen mukaan, en koon mukaan. Alustopit ja sukat tilaan Cubuksen tai Kappahlin kautta. 

ketterä

Zizzi on hyvä paikka aikuisille naisille jotka vähän isompi kokoisia.

Leikkaukset hyviä ja ainakin Turun Sknassissa todella hyvä palvelu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Marks & spencer sokoksella tarjoaa hyvää perusvaatetta, esim. Housut ja neuletakit.
Zarasta löytyy vähän trendikkäämpää.
Triplassa on kekäle, pieni, mutta hyvää vaatetta.
Ja löytyyhän ne merkit stokkaltakin, pienempi paikka kuten itis, on helpompi.

Joo nuo vinkithän toimiikin Hangosta Utsjoelle.

Onko ap:n aleksi 13:stakin ollut hangossa ja utsjoella?

Ainakin sen verran useassa kaupungissa, että monen suunnan asukkaat asioi helposti.
Tripla ja itis taas on kuin Hansakortteli tai Iso Myy.

Aha, sori. En ole tiennyt, että aleksi 13 on muualla kuin aleksilla.

Aleksi13 on iät ajat ollut melkein kaikissa kaupungeissa, poislukien ihan kaikkein pienimmät.

Vierailija

noshvaatekutsut.fi, Esprit, H&M, Prisman London Fog -merkki + Housen farkut, New Yorker, Citymarket, kirppikset

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kappahl
Lindex
Zara
Asun ruotsissa, nämä löytyy suomestakin.
Pari vuotta sitten kun kävin suomessa löysin siistejä vaatteita Prismasta, syksytakki löyty Tokmannilta.
Vauvaa kun lukee niin saa käsityksen että monet suomalaiset kattelevat nenän vartta pitkin näitten kauppojen vaatteita. Ruotsissa asuvana vaikea ymmärtää.

Asun myös Ruotsissa ja todellakin ymmärrän miksi katsotaan Prisman ja Tokmannin vaatteita nenänvartta pitkin. Mulle syy on ainakin se, että ruokakaupassa ei kuulu olla vaatteita. Aivan absurdi ajatuskin, että käyn ruokakaupassa ja samalla voin laittaa esimerkiksi ulkoilupuvun samaan kärryyn. Samaan aikaan ihmetellään kivijalkakauppojen katoamista. Paljon mielummin maksan palvelusta ja siitä, että kauppa on spesialisoitunut tiettyyn tuotteeseen. NK:a pidän myös eräänlaisena sekatavarakauppana ja välttelen tuota putiikkia kaikin mahdollisin keinoin. Mielummin kävelen Tukholmassa pari sataa metriä ihan kunnon laukkuliikkeeseen tai kenkäkauppaan.

  • ylös 2
  • alas 13
Vierailija

Gudrun Sjödeniltä yksivärisiä villa- tai pellavaneuleita, viskoosipaidan ja pellavamekon, Laurielta housuja, Selected Femmen nettikaupasta tilasin villatakin, Gaborin kenkiä olen ostanut nettikaupoista selaamalla Gaborin nimellä.  Kapp Ahlista olen ostanut yöpaitoja ja ulkoilutakin, samoin Lindexistä yöpaitoja. Masailta ostin pari kaunista mekkoa. 

Vierailija

Korona aikana harrastanut nk kestävää kehitystä. Ennen koronaa kävin matkoilla ja sieltä jotain ex tempore.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla