Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (42016)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kesäuusinnoissa oli hauska yksityiskohta, kun Ismon ja Camillan oven takana kävi joku nainen joka oli silleen "Kiinnostaisiko sinua keskustella ikuisesta elämästä?" Outoa oli sekin, että Camilla mainitsi Jehovan todistajat. Yleensä mainitaan mitään uskonlahkoja nimeltä. Cindynkin lahko oli kuvitteellinen Johannesveljet.

Seuraava homohahmo voisi olla irtautunut jostakin uskonnollisesta yhteisöstä. Suhteen alkutaipaleen ongelmaksi muodostuisi kokemattomuus ja oma pelko päästää ketää lähelle. Homoutta ei välttämättä pidetä syntinä, mutta seksi on syntiä saman sukupuolen kanssa. Kallella, kun on ollut näitä vähän hulluja ja kriminaaleja ihastuksina, niin joku ikäisensä ujompi mies voisi olla kiinnostava. Cindyn kohdalla ei koskaan ole käsitelty eroamisvaikuksia. Matleenan kohdalla vähän, mutta oli silloin vielä nuori naisenalku. Jo lähemmäs keski-ikää päätyneelle miehelle voisi olla haasteellista myöntää tosiasioita ja mennä oman mielen mukaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En oikeasti osaa nähdä Akia tollaisena ns. perhekeskeisenä ihmisenä. Yllätyn todella paljon, jos tulevaisuudessa viimeisetkin rippeet vanhasta riisutaan pois. Haluan enemmän vanhaa Akia takaisin. Aikaisemmin sentään oli seuralaispalvelubisnes ja veronkierto, joka ei kestänyt päivänvaloa. Ainoa salaisuus tällä hetkellä tuntuu olevan tieto Marikan ja Mikin salasuhteesta ja sekin muka häiritsee Akia todella paljon.

Sama juttu ettei Akin hahmo oikein toimi jos hänestä tulee liian rehellinen ja muut huomioon ottava henkilö.

Aki toimii parhaiten juuri sellaisena epärehellisenä veijarina että aina on jotain hämärää tai valonarkaa hommaa tekeillä tai uskottelee kaikille että ei tässä hommassa mitään epärehellistä tai verovilppiä ole ja samaan aikaan viinatrokari kantaa pimeää viinaa varastoon selän takana.

Sama oikeastaan Karin kanssa. Kari rehellisenä menestyjänä ei oikein omasta mielestä toimi. Hahmo toimii parhaiten kun on vähän sellainen helpon rahan perään menijä ja hämärähommiin helposti luisuva kaljaan/viinaan menevä hunsvottimainen perus-ukkorenttu joka yrittää ratkoa ikävät asiat puheen sijaan nyrkein.

 • ylös 17
 • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onkohan Tomi nyt poissa kuvioista Dahlian paluuseen saakka, jolloin mahdollisesti palaa Pupuksi? Tuskin kuitenkaan on pysyvästi poistunut sarjasta. Toivoisin että Tomi palaisi Pupun tehtäviin Dahlian palattua Roomasta, silloin toimii huomattavasti paremmin siinä hommassa kuin omana itseään. Ilmeisesti näyttelijä ei ainakaan toistaiseksi ole päivittänyt kuvauksista, mutta eihän se tarkoita että hahmo olisi poistunut sarjasta. Mikäli Tomi palaa Pupuksi, rooli sarjassa vain pienentyy ja hahmoa näkyy harvemmin. Eihän sitä alkuperäistä Pupuakaan näkynyt paljoa. Vasta huumejengin aikaan alkoi saada enemmän näkyvyyttä/roolia.

Mitään uutista poistumisesta ei tullut, niin varmasti vähintään jää Dahlian Pupuksi. Todennäköisesti se rooli on myös karsittu aika minimiin, koska halutaan suojella vanhempia hahmoja turhilta lähikontakteilta.

 • ylös 15
 • alas 1
Vierailija

Noel varmaan joutuu johonkin parin viikon vieroitukseen ja sillä välin Elina ihastuu enemmän Robiniin ja pettävät. Elina ahdistuu uudelleen ja lähtee tällä kertaa ilmoittamalla kaikille Sepon luokse Kittilään hetkeksi.

 • ylös 17
 • alas 1
Vierailija

Milloin Aaro Vaalanteen rikostutkinta valmistuu ja asia menee oikeuteen että Nellan äiti Eva Tamminen ja sisar Nadja Vaalanne saavat oikeutta ja korvauksia?

 • ylös 21
 • alas 2
Vierailija

Ei pitäisi sanoa edes vitsillä, että seuraavassa päätösjaksossa tyyliin jääkaappi tai pakastin putoaa asukkaan päälle. Jos se tapahtuukin...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onneksi sarja on ainakin yhdessä asiassa oikeassa: kuolleet eivät kummittele. Tale oli vain Elinan harhaa.

Tämä "aave tale" oli kyllä hölmö käänne tai juoni. Ilmeisesti Emil Halbergillä oli massit tiukassa ja tuotanto työllisti. Ihan pöllö juttu tuoda tuollainen sarjaan.

 • ylös 23
 • alas 1
Vierailija

Vanhoissa Salkkareissa Kalle toi kotiin kellarista äidin tavaroita mm. ikonin. Ilmeisesti ei ole koskaan erikseen tuotu esille, että oliko Liisa/Kristiina tai muu Laiteloiden perhe ordotokseja? Helena oli myös todella kiinnostunut ikoneista. Venäjällä ortodoksisuus on suurin suuntaus. Oliko Helena/Kuulat venäläistä sukua tai Inkeriläisiä? Hauska fakta muuten, että Ismon näyttelijä Esko Kovero on oikeassa elämässä ortodoksi. 

 • ylös 16
 • alas 2
Vierailija

Katsojat alkavat kyllästyä tähän sirkukseen ja lopettavat sarjan katsomisen. Kohta katsojia on enää alle 100 000 jäljellä.

Vierailija

Telsusta:

4078: Marika ja kuuma kaappi
4079: Liekkikaverit
4080: Peppu ja reissumies
4081: Napalankotanssi
4082: Sallalta pääsee haukku
4083: Noel diilaa ja höylää
4084: Elossa?
4085: Lassella on korpi otsassa

Vierailija

Yllätys yllätys. Parisuhdekiurat alkavat selkiintyä. Jere ja Joanna kuvio oli vain "hämäystä". Severille on siis tiedossa ankeet ajat.

Jutta on tämän hetken ärsyttävin. Tuntuu että Jutta sitä johtajan virkaa hakee eikä Aaro. Tai tavallaan näin onkin sillä Aaron valinnan myötä Jutta voisi tosiasiassa puuttua sairaalan asioihin.

Robin Marklund törmäsi jo kadulla Elinaa ja Noelin joten siinäpä se uusi sairaalan johtaja, epäilisin...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Katsojat alkavat kyllästyä tähän sirkukseen ja lopettavat sarjan katsomisen. Kohta katsojia on enää alle 100 000 jäljellä.

Pääasia että tää soopa loppuu !
Kaikella todennäköisyydellä tilalle tulee parempi ,ja laadukkaampi sarja . Tätä odotellessa.
Tää Salkkarit olis voinu lippua jo pari vuotta sitten.

Vierailija

"Aino ehdottaa Henrikille, että he auttaisivat toisiaan kostamaan Nellalle ja Danielalle."

En kyllä tykkää tästä, että Henrik lähtee mukaan kostopuuhiin. Ainolla on kamala vaikutus ihmisiin. Toivottavasti tässä käy niin, että kesken "koston", Henrik ihastuukin Danielaan.

Miten Aino on niin idiootti, ettei näe mitään syytä omassa käytöksessään vaan syyttää siitä täysin viatonta Moosen asiakasta, joka on hyvin nuorikin vielä? Ja syytösten päälle haluaa vielä kostaakin, sairasta.

Outoa, jos Henrikistäkin tehdään joku kostonhaluinen ilkimys. On vaikuttanut Severin seurassa fiksummalta ja kypsemmältä osapuolelta. Nyt käsikirjoittajat pilaa myös Henrikin.

 • ylös 11
 • alas 1
Vierailija

Sirkus loppuu aikanaan, kuten Salatut elämät. Kaksi vuotta menee paljon nopeammin kuin 40-56 tuntinen työviikko.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Milloin Aaro Vaalanteen rikostutkinta valmistuu ja asia menee oikeuteen että Nellan äiti Eva Tamminen ja sisar Nadja Vaalanne saavat oikeutta ja korvauksia?

Ihme että Lassea tämä ei kaivele yhtään. Lasse on tainnut unohtaa myös että kantaa Aaron munuaista ja koko homma on ISMON SYYTÄ!

Vierailija

Useampi sarjan hahmo on varmaankin käynyt koulua vain peruskoulun. Nykyisistä hahmoista varmaankin ainakin Aino, Sampo, Tomi ja Kari ovat käyneet vain peruskoulun. Kari lienee itseoppinut autokorjaaja. Toisaalta Marika ja Cindykin voisi kuulua tähän joukkoon. Oliko sarjan alkuaikoina puhetta, että Aki olisi käynyt ravintolakoulun tai kauppaopiston? Aki kuitenkin hallitsee ravintola-alaa ja liikealaa aika hyvin ollakseen itseoppinut. Susulla, Jutalla, Noelilla, Kallella, Robinilla , Lassella ja Aarolla on korkea koulutus.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla