Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Esimerkiksi joku paita, joka on ollut 2 kertaa päällä (ei hionnut). Ei tarvitse pesuun laittaa, mutta ei puhtaiden vaatteiden kanssa vaatekaappiinkaan. Minulla kertyy herkästi makkarin tuolille näitä pari kertaa käytettyjä...

  • ylös 7
  • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Ennen oli vaatekaapista yks hylly puolipidetyille, se on ihan kiva tapa, mut kyllä ne silti tahtoo hakeutua lähinnä selkänojille. Vastaan että tuolilla :D

Vierailija

Saunan lauteilla, sinne riisun puolikäytetyt vaatteet suihkuun mennessä. Ei tuu kovin usein saunottua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä on onneksi yksi ylimääräinen senkki makkarissa, jonne laitan. Jos ei olisi, niin varmaan makkarin tai kodinhoitohuoneen tuolille. Riippuu vähän millainen vaate kyseessä.

Vierailija

Tuolin eslkänojalla, lipaston päällä. Tytär käy kylässä ja möykää noista. Haluaa vaatteet likakoriin tai kaappiin. MInusta molemmat ovat huonoja paikkoja.

Vierailija

Vaatekaapissa hengarissa vaatetangon toisessa päässä. Siellä roikkuu pari mekkoa (siis sellaista, jota harvoin käytän) "rajana" puhtaiden ja puolipitoisten välillä.

Vierailija

Vaatekaapin ylähylly on niitä varten. Ns. kotivaatteet jää kyllä välillä yöksi myös makuuhuoneen tuolille jos tiedän laittavani ne päälle taas heti seuraavana aamuna.

Vierailija

Minulla on makuuhuoneen lattialla ”pion jäljiltä” -kori. Ei ehkä kovin esteettistä, mutta toimii.

Vierailija

Makuuhuoneessa on rekki, jonka päälle heitän puolikäytetyt vaatteet ja joskus reippaana ollessani seuraavan päivän vaatteet. Kuivatan samalla rekillä myös pyyhkeitä ja treenivaatteita ja joskus puhtaita pyykkejä henkarissa.

Vierailija

Mulla on makkarissa sisustustikkaat puolipitoisia vaatteita varten, ostin ihan tarkoituksella :) Oven takana on myös pystynaulakko ja siinä roikkuu lisää puolipitoisia. Näin korona-aikaan, kun olen ollut etätöissä, on puolipitoisia paljon vähemmän, kun niitä samoja kotivaatteita voi pitää kunnes on aika pestä.

Vierailija

Tämäpä on visainen ongelma. Läjinä siellä täällä ja osa ovenpäälliskoukuissa henkarissa.

Vierailija

Minulla on makuhuoneessa koko seinän peittävä kaapisto, olen ottanut yhden kaapin jossa on tanko siihen käyttöön, ne roikkuu siinä.

Vierailija

Hyvä aloitus! Kaikki vaatteet eivät tarvitse jokaisen käyttökerran jälkeen pesua; esim. mieheni vaihtaa kauluspaidan päälleen kun käy vaikka lähikaupassa ja taas kotona vartin päästä t-paidan. Olisi ihan turhaa sähkön ja veden kulutusta pestä paita joka reissun jälkeen.

Onkohan tämä puolipitoisten vaatteiden ongelma ratkaistu esim. parhaillaan pidettävillä asuntomessuilla? Kun nyt kaikkea kulutusta ilmastosyistä on hyvä tarkastella kriittisesti ja vähentää jos pystyy.

Vierailija

Mulla oli aiemmin jaloilla seisova lattiapeili, jonka takana oli muutama vaatekoukku. Se oli tosi näppärä juuri tuollaisille vaatteille. Nyt valitettavasti jouduin etätöiden takia uhraamaan sen työpöydän tieltä, joten ne vaatteet hakee vähän paikkaansa.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla