Sivut

Kommentit (3322)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulla on n.5 kuukauden ikäiset kaksoset ja teen töitä kotona. Siskoni mielestä hänen 4 ja 6- vuotiaat poikansa olisivat menneet samalla,suuttui kun en suostunut ja hän joutui maksamaan päivähoidosta. Älkää ihmiset tyrkyttäkö lapsianne muille. Teille he ovat rakkaita, muille raskaita.

Kokeilepa vastavuoroisesti tarjota kaksosiasi hänelle hoitoon, siinähän ne samalla menee, vaikka kesälomalla.

 • ylös 126
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Anoppi oli melkoinen aiheetta suuttuja.

Suuttui, kun tytär tuli raskaaksi 24-vuotiaana, kun tytär meni naimisiin lapsen isän (minun) kanssa hänen kielteisestä kannastaan huolimatta, kun lapsi oli allerginen koiralle, kun tarjosi raakaa kanaa ja emme antaneet lapsen syödä sitä. Naimisiin menosta seurasi puolen vuoden hiljaisuus, vaikka menimme vaatimattomasti maistraatissa vain todistajien läsnäollessa.

Allergialle lapsi ei voi mitään ja raaka kana on terveysriski. Anoppisi on/oli(?) rehellisesti sanottuna kamala ihminen.

 • ylös 74
 • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ehkä siinä mielessä ymmärrettävää, että olimme tuolloin pieniä lapsia mutta outo suuttuminen joka tapauksessa:

Keskustelin silloisen kaverin kanssa päikkärin pihalla tykkäämistämme asioista. Sanoin, että tykkään tosi paljon Pokemonista. Silloin hän suuttui kamalasti ja sanoi että pelkästään pojat tykkää Pokemonista ja tytöt ei saa katsoa sitä ollenkaan. Uhkaili tietysti sillä klassisella "en oo sun kaveri jos tykkäät" ja hätääntyneenä sanoin että no en tietenkään tykkää Pokemonista.

En vieläkään ymmärrä mikä sitä noin kovasti risoi siinä.

 • ylös 82
 • alas 2
Vierailija

Minä ja eräs ystäväni olimme raskaana samaan aikaan. Hänen vauvana laskettu aika oli 2 viikkoa ennen minun laskettua aikaani. Kuitenkin kävi niin, että minun vauvani syntyi kuukauden etuajassa ja hänen vauvansa 2 viikkoa yliaikaisena. Hän suuttui jo siitä, että minun lapseni syntyi ensin vaikka hänellä oli laskettu aika ennen minua. Lopullinen niitti hänelle oli se, että minun lapseni oli poika ja hänen lapsensa oli tyttö. Silloin selvisi, että hän oli toivonut, että meidän kummankin lapset olisivat olleet samaa sukupuolta että heistä olisi tullut automaattisesti toistensa parhaat ystävät. Olimmehan me äiditkin ystäväni mielestä toistemne parhaat ystävät. Hänen mukaansa tyttö ja poika eivät voi olla toistensa parhaat ystävät joten hän lopetti yhteydenpidon minuun eikä halunnut olla enää ystäväni. Tästä on pian 10 vuotta enkä ole kuullut hänestä sen jälkeen enää mitään. Kaiken lisäksi hän oli sitä mieltä, että jos oli tarkoitus, että toinen meistä saa pojan ja toinen tytön, niin hänen olisi pitänyt olla se, joka saa pojan, koska hänellä oli ennestään 2 tyttöä ja minulla oli ennestään 1 poika.

 • ylös 133
 • alas 1
Vierailija

Ystävä raivostui minulle suunnattomasti, kun ei voinutkaan järjestää häntä ilmaiseksi asumaan puolisoni sukulaisen asuntoon, joka siis oli myynnissä. Hän haukkui minut pystyyn ja katkaisi välit. Siihen loppui lähes 20 vuotta kestänyt ystävyys. Kuulin vasta myöhemmin, että ystävällä oli paljon mt-ongelmia ja luottotiedot olivat menneet.

Olin käymässä ystäväni luona. Hän opiskeli ulkomailla ja esitteli asuntoaan asuntolassa. Siellä oli yhteiskeittiö ja yksi ystäväni kämppisten kavereista oli syömässä paahtoleipää keittiössä. Tämä ihminen veti kauheat kilarit, kun hänen mielestään tuijotimme hänen syömistään. Hän siis leikkasi paahtoleivästä palan pois kalorien takia, kuulma.

Olin treffeillä miehen kanssa, jonka olin pari kertaa tavannut. Katselimme eri suuntiin maisemia ja mies kommentoi taivaansävyjä. Hän puhui sinisen sävyistä ja minä taas näin omassa suunnassani violettia ja punertavaa, joten totesin, että täällä puolella näkyy taas niitä sävyjä. Siitä jätkä suuttui ja haukkui minut alistavaksi narsistiksi. Hän älysi olla nolo, kun paikalla olleen vanhemman parin mies kommentoi jotakin, että saahan sitä nyt eri puolilla näyttää erilaiselta. 

Ex suuttui minulle, kun olin keittämässä kananmunia väärässä kattilassa. Asuimme silloin yhdessä ja meillä oli kaksi aivan samanlaista kattilaa, ne olivat identtiset. Olin näistä kahdesta valinnut väärän ja siitä ex mesosi puolisen tuntia, jona aikana keitin kananmunat, tein salaatin, söin ja tiskasin. Suhde loppui pian sen jälkeen ja muutin pois toiseen kaupunkiin. Sitä ennen sama ex raivostui, kun pakkailin tavaroitani ja olin ottamassa hänen mielestään väärän kummilusikan. Hän huusi ihan hirveästi asiasta. Sanoin, että kyllä minä oman lusikkani tunnen ja käänsin sen toisin päin, jossa oli kaiverrus, jossa luki nimeni ja syntymäpäiväni. Sen jälkeen oli hiljaista poikaa. Hän muisti kyllä syyttää minua muuton jälkeen siitä, että olin varastanut hänen lasinsa, jotka olivat kammottavat ja osaksi hajalla. Huusi onneksi vain puhelimessa, jolloin oli helppo sanoa, etten ottaisi niitä missään nimessä, että ole hyvä ja etsi ihan itse kotisi kaapit läpi. Olivat varmaan löytyneet, kun siitä antisankarista ei enää kuulunut. 

 • ylös 87
 • alas 3
Vierailija

Kummilapsen vanhemmat suuttui verisesti siitä että emme päässeet lapsen 3-vuotissynttäreille koska meillä oli ulkomaanmatka varattuna.

Meidän pöyristyttävän itsekästä toimintaa lieventää ehkä, että he eivät olleet aiemmin juhlineet lapsen syntymäpäivää ollenkaan, joten emme osanneet odottaa kutsua. Lisäksi oli koulujen loma-aika joten lapsiperheen meidän ainoa mahdollisuus matkustaa.

Eivät puhuneet meille kuukausikaupalla ja lähettivät ilkeän kirjeen jossa haukkuivat meitä itsekkäiksi ja vaativat muuttamaan matkapäiviä.

Välit eivät ole vielä vuosienkaan päästä palautuneet normaaleiksi.

 • ylös 92
 • alas 1
Vierailija

Serkkuni suuttui koska en huolinut hänen nelihenkistä perhettään meille Lontooseen viikon lomalle. Asuimme silloin kaksiossa ja mies teki töitä etänä.

Olin vuosia aiemmin kutsunut hänet ja silloisen tyttöystävänsä (jonka kanssa olin hyvä kaveri) meille ja nyt hän oletti että kutsu oli edelleen voimassa vaikka puoliso oli vaihtunut, enkä ollut vaimoa edes tavannut ja lapset olivat vilkkaimmassa taaperoiässä.

 • ylös 90
 • alas 1
Ovi

Anopin siskolla ja tämän miehellä oli tulossa purktiremontti. Päästin heidät edesmenneen äitinsä asuntoon asumaan siksi aikaa, oli puhetta, että jos sähkön siltä ajalta maksavat, niin hyvä. Mitään paperia ei tehty, koska olivat miehen sukua. Pari päivää siellä asuttuaan, anopin sisko oli jäänyt vessaan niin, että vessan ovi ei auennut. Ulkopuolella oleva miehensä ja toinen mies päättivät rikkoa koko oven. Näin tekivät. Minulle ei kerrottu mitään eikä muutenkaan haluttu olla minun kanssa tekemisissä. Sain kuitenkin jonkinlaisen paperisen sopimuksen tehtyä ja netin välityksellä allekirjoittivat sen. Kun muuttivat pois, menin käymään ja ovi oli vaihdettu uuteen ja joku matto piti hakea pesulasta. Tämänkin sanoivat miehelle vain. Minulle ovesta eikä matosta sanottu mitään. Matolle oli ilmeisesti kaatunut jotain ja veivät pesulaan. Meidän piti hakea se sieltä. Kun sanoin anopin siskolle, että "se ovi..", niin hän touskaisi, että "siitä ovesta en halua kuulla sanaakaan!". Suljin suuni.

 • ylös 5
 • alas 38
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minulle suuttui iäkäs naapuri ihan huutamiseen ja rähisimeseen saakka kun en ollut tullut normaaliin aikaan töistä kotiin. Me siis asumme samassa kerroksessa hissittömässä kerrostalossa ja jos olen töistä tullessa sattunut samaan aikaan rouvan kanssa rappuun niin olen roudannut hänen pyykkinsä/ostoksensa/ym. hänen ovelleen ettei vanhus joudu itsensä lisäksi kampeamaan kamojaan useampaa kerrosta. Oli joutunut yli tunnin odottamaan rapussa ostostensa kanssa ja pakasteet olivat kuulemma nyt pilalla. Mitään sopimuksia tai lupauksia ei välillämme koskaan ole ollut mutta oli ilmeisesti on seuraillut mihin aikoihin yleensä tulen kotiin. Ennustan että hänen tulevaisuudessaan tulee olemaan paljon pilaantuneita pakasteita..

Minkä ikäinen olet ja kuinka kauan olet asunut kyseisessä kerrostalossa?

Tuo, että naapuri mummo vakoilee sua voidakseen käyttää hyväkseen sun kantoapuasi on selkeä rikos

 • ylös 37
 • alas 20
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Maksoin suurehkon velan (vuokratakuu) hieman etuajassa. Olisi pitänyt maksaa ajallaan eli kuukausi myöhemmin. Kaveri mökötti koko illan sen takia.

Liittykö tähän joku sellainen, että siltä meni tuet siltä kuulta kun tuo suurehko summa näkyi tulona tilitiedoissa? Ja kuukausi myöhemmin olisi ollut tilanne uusi, eikä tukiasiat olisi enää ollut kuvioissa? Mietin vaan, että jos näin on niin ymmärrän mökötyksen.

 • ylös 45
 • alas 4
Joka kolmannelle kuoppaa kaivaa

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koulussa kirjoitti:
60-luvulla farkut olivat vielä hyvin harvinaiset kouluasuna. Opettaja suuttui minulle ja sanoi, että ne eivät ole sopivat kouluasuksi. Elvis oli näihin aikoihin hyvin suosittu. Kun kampasin hiukseni samaan tyyliin sain myös siitä haukkumiset opettajalta.

Tuli tästä mieleen, että 2000-luvulla yläasteella kaverini alkoi värjäillä hiuksiaan ns. shokkiväreillä. Milloin oli pinkki, milloin sininen, milloin kirkkaanpunainen. Oli suht harvinaista vielä tuolloin ja kaveri joutui monesti opettajan puhutteluun. Pari kertaa häntä jopa pyydettiin kuraattorin juttusille ja kysyttiin, mitä vastaan kaveri oikein kapinoi. Tämä siis 2005-2008. En usko, että opettajat enää nykyisin silmäänsä lotkauttavat tuollaisellekaan.

Shokkivärejä on kyllä käytetty ennenkin, esim. 1980-luvulla ja juuri noin, että tässä kuussa tätä ja seuraavassa jo jotain muuta. Oli myös ripsivärin kaltaisia hiusväripakkauksia, joilla vaikka keski-ikäinenkin sai osaan hiuksistaan pientä vaihtelua seuraavaan hiustenpesuun asti.

Koska tässä aloin oikomaan, niin huomautan samalla siitäkin, että "ei korvaansa/korviaan lotkauttanut", ei koskaan silmiään.

En tiedä, miksi otit viestini noin itseesi. Tuo shokkivärien käyttö riippuu aika paljon asuinpaikasta; minä asuin pienessä kaupungissa ja koulussamme kaverini oli ainoa, joka rohkeni tuolloin niitä käyttää. Siitä, miten sinun asuinpaikassasi tai 80-luvulla toimittiin, en osaa sanoa, koska en ollut syntynytkään silloin.

Ja tuohon huomautukseesi: tiedän kyllä, että "silmiään lotkauta" ei ole sanonta. Minä käytin sitä silti, ja selvästi ymmärsit, mitä tarkoitin sillä. Onneksi meillä on näin kaunis ja eloisa kieli!

T. alkuperäinen kirjoittaja

Öö miksi käytät sanontaa ihan väärin jos vielä tiedät sen olevan väärin? T. eri

Päinvastoin,  minusta tuo oli virkistävä vanhan sanonnan päivitys.

 • ylös 15
 • alas 3
Vierailija

Sanoin jaffan olevan spriteä paremman makuista. Veti herneet nenään. En sellaisen kanssa viitsinyt ystävyyssuhdetta alkaa rakentamaan kun oltiin juuri tavattu.

 • ylös 40
 • alas 2
Vierailija

Ala-asteella opettaja kilahti, kun biologian tunnilla esille otetut eläintaulut kaatuivat vahingossa ja koko luokka purskahti nauruun. Suuttumuksen syynä oli se, että emme auttaneet tauluja ylös tarpeeksi nopeasti. Koko luokka pääsi jälki-istuntoon tästä syystä.

 • ylös 52
 • alas 2
Vierailija

Entinen miesystäväni suuttui vaikka mistä:

- Juice Leskinen on kuollut, ilmoitin asian, se riitti

- pilkoin tomaatit väärin

- väärä puolue voitti vaalit, herra itse ei vaivautunut äänestämään

- oli pakko mennä tiettyyn taksiin, vaikka kuski näytti "ihan idiootilta", kun muita takseja ei ollut tarjolla 

-

 • ylös 54
 • alas 1
Vierailija

Ei minulle mutta työkaverille. Työkaveri A perehdytti minua parin vuoron verran ja työkaveri B suuttui tästä verisesti hänelle :D

 • ylös 34
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Entinen miesystäväni suuttui vaikka mistä:

- Juice Leskinen on kuollut, ilmoitin asian, se riitti

- pilkoin tomaatit väärin

- väärä puolue voitti vaalit, herra itse ei vaivautunut äänestämään

- oli pakko mennä tiettyyn taksiin, vaikka kuski näytti "ihan idiootilta", kun muita takseja ei ollut tarjolla 

-

Häijyä spekuloida tätä mutta olikohan eksäsi ihan normaaliälyinen? Monet ns. heikkolahjaiset ovat herkkiä suuttumaan ja ärsyyntymään milloin mistäkin asiasta. Muutama tällainen ollut tuttavapiirissä (sukulainen, naapuri) ja se suuttumuksen takana oleva logiikka on jotain sellaista, mikä ei keskivertofiksulle aukea.

 • ylös 45
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kristiina xx kirjoitti:
Kerran ala-asteikäisenä 90-luvulla kirppiksellä rikoin maljakon (vahingossa), kun laitoin sinne sellaisen keinokukan takaisin, että jotenkin se vaan kaatui pöydälle. Olin siellä faijan kanssa, kun hän suuttui siitä ihan hirveästi, kun joutui 50mk eli n. 8,5€ maksamaan turhasta. Olisin kyllä maksanut sen itsekin, mutta ei ollut lompakkoa mukana. Mun mittapuun mukaan toi 50mk ei edes silloinkaan ollut mikään älyttömän suuri summa, joten siihen nähden aiheutunut suuttumus oli mun mielestä ylimitoitettua.

Kyllä 90-luvulla 50 markkaa oli todella iso raha, varsinkin kirpparilla. Ihmekään että suuttui.

90-luvulla 50 markkaa oli mun koko illan budjetti ravintolaan keskiviikkoiltana opiskelijana. Yksiön (tosi pienen) vuokra oli 1000 markkaa kuussa ja sitä ennen puolikas kimppakämpän (kolmio) vuokrasta 800 markkaa.

Melkein voit verrata nykyhetkeen niin että 50 markkaa = 50 euroa, noin ostovoiman ja harmituksen näkökulmasta.

Aha ja nytkö opiskelijan pikku yksiön vuokra on 1000 euroa kuussa😉

 • ylös 2
 • alas 35
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kristiina xx kirjoitti:
Kerran ala-asteikäisenä 90-luvulla kirppiksellä rikoin maljakon (vahingossa), kun laitoin sinne sellaisen keinokukan takaisin, että jotenkin se vaan kaatui pöydälle. Olin siellä faijan kanssa, kun hän suuttui siitä ihan hirveästi, kun joutui 50mk eli n. 8,5€ maksamaan turhasta. Olisin kyllä maksanut sen itsekin, mutta ei ollut lompakkoa mukana. Mun mittapuun mukaan toi 50mk ei edes silloinkaan ollut mikään älyttömän suuri summa, joten siihen nähden aiheutunut suuttumus oli mun mielestä ylimitoitettua.

Kyllä 90-luvulla 50 markkaa oli todella iso raha, varsinkin kirpparilla. Ihmekään että suuttui.

90-luvulla 50 markkaa oli mun koko illan budjetti ravintolaan keskiviikkoiltana opiskelijana. Yksiön (tosi pienen) vuokra oli 1000 markkaa kuussa ja sitä ennen puolikas kimppakämpän (kolmio) vuokrasta 800 markkaa.

Melkein voit verrata nykyhetkeen niin että 50 markkaa = 50 euroa, noin ostovoiman ja harmituksen näkökulmasta.

Aha ja nytkö opiskelijan pikku yksiön vuokra on 1000 euroa kuussa😉

Huomaa että maalainen kysyy. Hkissä kyllä. Ellei asu soluasunnossa.

 • ylös 52
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Entinen miesystäväni suuttui vaikka mistä:

- Juice Leskinen on kuollut, ilmoitin asian, se riitti

- pilkoin tomaatit väärin

- väärä puolue voitti vaalit, herra itse ei vaivautunut äänestämään

- oli pakko mennä tiettyyn taksiin, vaikka kuski näytti "ihan idiootilta", kun muita takseja ei ollut tarjolla 

-

Häijyä spekuloida tätä mutta olikohan eksäsi ihan normaaliälyinen? Monet ns. heikkolahjaiset ovat herkkiä suuttumaan ja ärsyyntymään milloin mistäkin asiasta. Muutama tällainen ollut tuttavapiirissä (sukulainen, naapuri) ja se suuttumuksen takana oleva logiikka on jotain sellaista, mikä ei keskivertofiksulle aukea.

Sitä en osaa sanoa, olen vain hyvin onnellinen, että on ex. Hänelle oli kyllä suuri ongelma, olin valmistunut hyvin arvosanoin yliopistosta, hänellä oli jokin tutkinto ammattikorkeakoulusta, en muista enää, että mikä. Minua ei koulutustaustan ero haitannut, mutta se taas alkoi kahden vuoden aikana ärsyttämään, että hänen piti jatkuvasti korostaa amislaisten paremmuutta. Minulla on ystäviä kummallakin koulutustaustalla, eikä heillä oli tarvetta kehuskella opinnoistaan opinnoistaan yhtään mitään. 

 • ylös 44
 • alas 7

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla