Sivut

Kommentit (72)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ber  ne   ri  (viestiäni ei hyväksytä näköjään millään) tuhosi toimivan systeemin ja siinä sivussa tuhosi koko kansan luottamuksen kokonaiseen ammattiryhmään. Saako häntä tästä vastuuseen? No ei saa, koska lähti karkuun. Ei ota vastuuta tekosistaan. Tyypillistä.

Näin on. Ainoa hyvä puoli lain vapautumisessa oli, että taksikuskien ei enää tarvitse lain velvoittamana viettää viikonloppuöitään kuskaten känniääliöitä, ellei halua. Voi valita itse lähteekö yöhön vai ei. Arvaappa moniko kuski valitsee lauantai-iltana oluen ja yöunet. Työnantaja voi kai kuitenkin halutessaan määrätä oman firmansa kuskeille työaikoja/vuoroja. Tähän sitten loppuukin uudistuksen hyvät puolet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tässä on syy: Sipilän kaveri omistaa firman joka valmistaa laitteita takseille.
Jotta bisnes saatiin lentoon piti kela-kyyti sopimukset uusia ja uuden lain myötä se onistui: kela-kyytejä EI saa jollei omista, aparaattia jota se Sipilän kaveri valmistaa. Berner oli vaan syntipukki joka oli helppo laittaa takaisin Sveitsiin vai minne ikinä meni tuhon tehtyään.

No mitä se Sipilä sai siltä Sipilän kaverilta? Perseaukkoako?

Vierailija

Valitsen taksijonosta vain Suomalaisen kuskin. Hyppään kuukereiden yli joka kerta ja otan vaikka sen jonon viimeisen jos siellä on Suomi-kuski

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kun kepu yrittää jotain niin lopputulos on aina täysin päinvastainen kuin alkuperäinen tavoite.

🤫😂

Vierailija

Eipä ne taksit oo aina olleet luotettavia ennen uudistustakaan. Takavuosina taksikuski tappoi naisasiakkaan. Kenen vika se silloin oli?

Vierailija

Mun äiti oli kaihileikkauksessa ja sanottiin on pakko ottaa taksi kotiin.
Sairaalan ulkopuolella olevat taksit odottivat Kela kyytiä, siis toivoivat joku tulee ja tilaa.
Sauraanhoita kysyi kaikilta ja sitten toka vika taksi letkassa lupasi viedä, hänelle luvattiin saa tulla samaan kohtaan.

Äitini asuu 2 km päässä, ei ruuhkaa jne

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eipä ne taksit oo aina olleet luotettavia ennen uudistustakaan. Takavuosina taksikuski tappoi naisasiakkaan. Kenen vika se silloin oli?

Onhan näitä ollut ennenkin. Muistaakseni 90- luvulla olikohan Kempeleessä tämä tapaus? Muistan kuinka se järkytti. Aina jankutettiin miten nuorten naisten tulisi ottaa taksi baari-illan päätteeksi, että pääsisi turvallisesti kotiin ja sitten tapahtui tämä.

Vierailija

Juu ei suomessa pitäisi elää kuin esmes kaoottisessa Intiassa. Taksitolpilla tapellaan kuka ottaa ja jos otta niin tekevät sopimuksia. Missä on entinen suomi? enkä edes ole ihan vanha. Taksin kallistumisesta en osaa sen tarkemmin sanoa.

On niitä suomalaisiakin taksikuskeina koijareita. Yksikin jätti mut kalliossa vaikka rahaa oli tarjottu ja paikka selvä. Itse en täysin mutta kuitenkin. Otti rahat, jätti kadulle  ja katos.

Monen mukavan suomalaisen ja myös ulkomaalaisen taksikuskin kassa tullu jopa juteltua ilman mitään että munonpakkopuhuakännissä-meininkiä. Mutta baareistahan sitä yleensä tullaan kun taksilla mennään. No ne ajat aikalailla ohi. Naisystävää en kyllä uskaltaisi nykytakseihin jättää. 

Yksi taksikuski näytti  sellaselta ettei ota tietynlaisia suomaisilia kyytiin. Ja se sanoiei ei ei kyytiin. ja toisenkin kerran vähän tai jonkin ajan jälkeen. Ei ei.Ja tästä puhuttiin yhden toisen ulkomaalaisen (samanmaalaisen) taksikuskin kanssa? Se sanoi ai se no joo se tyyppi. Suomessa mahdollista? Taksiluvat kyllä mikä helvet hyväksikäyttäjä sekin oli? Omiin tarpeisiin? Mutta ei ota kyytiin koska i.slam ja ei ei.Espoossa sattui tämä. 

Vierailija

Miltä meininki näyttää nykyisin Elielinaukiolla? Saatiinko se touhu edes jollai tapaa kuriin

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla