Sivut

Kommentit (38232)

Vierailija

Onko poliisi tehty tässä sarjassa vähän, hmm, erilaiseksi? Yksi pimeä kuulusteluhuone työhuoneena ja pari paksua partiopoliisia käy hihittämässä Lindan kakulle ja kuville? Linda käy pyytämässä anteeksi päälliköltä kuviaan ja hakee Interpolin paikkaa vaikka istunut linnassa lahjuksista? Okei.

  • ylös 16
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hekotutti Marikan poikaystävien nimet. Jokke, Make ja kaiken maailman pikkukylien prätkillä kaasuttelevien junttien kavalkadi. Niiden jotka valloittavat gimmojen sydämet, mutta joiden oma ura tyssää jo aamulla kengännauhojen sitomiseen.

Joko ”Jokke” on esitelty?

Vierailija

Onks Lässy-Sampon taktiikat jotenkin heikentyneet? Jotenkin vielä äskettäin niin taitavan auervaaran eli ”Viljamin” heikot esitykset yrittäessään pitää jotain tarjoilijan pestiä haisee vähän epätoivoiselta?

Miten tuolla ollaan teknisen tutkinnan suhteen niin kassalla? Ei turvakameroita Karilla tai Mustavaaroilla? Tutkiko kukaan edes Karin spostia?

Vierailija

Kuoleeko Linda? Yllätyin, että Joanna sai paikan, mutta Joanna jää sarjaan. Joko Joanna luopuu paikastaan tai Lindalle käy jotain ihan muuta. Linda ja Kari päätyi harrastamaan seksiä Sampon ja Sallan paljastuttua. Ihan oikein Sampolle kylläkin. Kiinnitin huomiota, kun Linda kertoi Karille hakeneensa paikkaa ja Kari sanoi Violan ja Aaron jäävän kaipaamaan, niin Linda sanoi Karille "sä puhut niin ku mä olisin kuollut". Joskus saattaa olla vihjeitä jo ennen päätösjaksosta. Eihän tässä ole enää kuin kuusi jaksoa jäljellä tätä kautta. 

Vierailija

Joannan artikulointi epäselvää.

Marika ryntää paikalle kuin hirvi pitkine kinttuineen.

Pipoja mainostetaan urakalla.

Aika härskiä toimia poliisiasemalla kuulusteluhuoneessa :O

Vierailija

Joanna tosiaan puhuu välillä ihan selkeesti ja sitten epäselvästi. Esimerkiksi näin (kuviitteellinen lause):

"Moi mitä kuuluu? Mäajattelinmennäottamaanaurinkoa." Silleen täh? Loput puuroutuu putkeen.

Vierailija

Veikkaus: Joanna luovuttaa Interpoli paikan Lindalle ja Linda lähtee sinne. Linda pyytää Karin mukaansa ja kaksikko on jo lähtemässä sinne kunnes tapahtuu jotain odottamatonta ja Linda kuolee päätösjaksossa. "Linda ja Lyon King" voisi viitata siihen, että Linda aikoo lähteä jonkun miehen kanssa ja se on varmasti Kari.

"Kun taivaskin itkee" voisi viitata myös siihen, että Päivi on jo kuollut joten Linda pääsee taivaaseen äitinsä kanssa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko "Joanna" näyttelijä oikealta ammatiltaan

Tehnyt vuosia Suomessa mm. lastensuojelussa töitä, mutta halusi muun suunnan ja opiskeli New York Film Academystä maisteriksi. Jenkeissä ollut kaikenlaista sekalaista, mutta siellä on niin paljon muutenkin markkinoita. Vaikeeta päästä oikeasti mihinkään isoihin piireihin. Sitähän Irina Isberg on myös yrittänyt Jenkeissä.

Vierailija

Onko kukaan muu poliisi muuten lähteny Interpoliin? Ajattelin vaan, kun Linda sanoi edellisen suomalaisen mokanneen ja nyt hakevat uutta tilalle. Antti Polvijärvi taisi mennä puolestaan Europoliin silloin?

Vierailija

Mietin myös, mikä tämän teollisuusalueen murtokeikan ideana oli. Täysin puskista tullut sivujuoni. Luulin, että Elina löytyisi tai jotain hänelle kuuluvaa. Paikalla ulkona Joanna ja Miki näkivät vilauksen samasta huumeiden käyttäjästä, joka aikaisemmin uhkaili Miralta rahat itselleen. Poliisit saivat hänet kiinni. Ei ollut mitään sen kummempaa. Kukaan ei tainnut edes katsoa mistä se hälytys tuli eikä mitään lisävoimia tullut. Väkisin tuli mieleen, että oliko narkomaani ostamassa huumeilta siltä huumejengiltä. Niitä varmasti kiinnostaisi kostaa Lindalle, Karille ja perheelle, että koko remmi joutui vankilaan istumaan tuomioita. Tai vaihtoehtoisesti Elina on mennyt harhaisena hakemaan suojaa ja aiheutti hälytyksen, ei pihalla hiippaillut narkkari.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onkohan näyttelijöillä huomenna taas karonkka? Yleensä aika usein viimeisen kuvauspäivän jälkeen. 

Saattaa olla ja porukka onkin vaihtanut jo vapaalle ja ovat isommalla porukalla uimassa.

En tiedä onko vielä karonkkaa, mutta mukana uimassa on ainakin Cindyn, Jutan, Tomin, Jeren, Aaron, Violan, Miran, Sampon, Henrinkin, Elinan, Akin, Kiiran, Lindan ja Sabrinan näyttelijät. Sabrina ei kyllä oo ollut keväällä kuvatuissa jaksoissa mukana. Mikäli Sabrina ei palaa jossain kohtaa sarjaan. Mut hei ovat ystäviä niin saa sitä tavata muutenkin eli ei kannata tehdä tästä liian suuria johtopäätöksiä. 

Vierailija

Akin ja Susun juttu menee vakavampaan suuntaan. Aki oli tutustumassa perheeseen. Camilla tuskin herää vielä vaikka Henrik muistuttikin, että etkös ole yhä naimisissa. Aki uskoo, että Camillakin toivoisi hänen jatkavan elämässä eteenpäin. Onkohan tuosta koomaan joutumisesta kulunut pitkäkin aika? 

Laila ja Matias ovatkin nyt jo yläasteella. Ilmeisesti ovat hahmot kasvaneet näyttelijöidensä ikäisiksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla