Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (95)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hitto ku tekis mieli tilata Hese-tai Mäkkiruokaa, mut tilillä on vaa 3€. No perjantaina sitten kun tulee palkka!
Syön aina Megahampurilaisen ja kerroshampurilaisen samalta istumalta.

Vierailija

Enkäy hesestä kuin kotitekoisille ranskalaisille majoneesit. Hampurilaiset tehdään kotona, jokainen voi valita väliin mitä haluaa. Lapset kranttuja, yksi ei siedä raakaa sipulia, toinen ei sinappia, kolmas ei maustekurkkuja. Ala nyt siinä kauheassa jonossa säätämään erikoistilauksia.

Vierailija

Muistan, kun teininä joskus 14-15-vuotiaana se kerroshampurilainen maistui taivaalliselta. Nykyään ei puoliksikaan yhtä hyvältä, mutta syön silti.

N27

Vierailija

Jos on pakko syödä hesessä esim muun perheen painostuksen alla, niin joku niiden kasvishampurilaisateria. En tykkää hampurilaisravintoloista.

Vierailija

Kylllähän hesesssä on melko selkeä konsepti että sielllä on ne tietyt tuottteet kun alkaa hes hammsta puraisemaan niin se maku on juuuri sitä mitä kaipaa eli kapeaaa on. Toivoisi ehhkä enemmän jotain tyyliin bbq kastiketta vaikka siihen ja kunnon paneroitu sipulirengas mitä näykkäistä. Broilerfilee vaihtelun vuooksi (minulla vaikka ei tyttöystävää olekkaan vielä ja sellasta mikä pakottaisi vege linjalle niiin joku ennemmin broilerfilee ja siihen joku muuukin juusto ja kastike sopivaksi). Kylllä variaaatioita maaailma kaipaa muttta hiljalleen totutellleen.

Vierailija

Hampurilaisaterian fantalla ja valkosipulimajoneesilla tai soijatikut ja kurkkumajoneesin.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla