Sivut

Kommentit (9652)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja siis, transihmisiin kohdistuvasta väkivallasta ei saisi puhua, transaktivismia ei saisi tehdä, transition hyvistä puolista ei saisi puhua. Kaapissa oleva trans paras trans?

Oletteko jääneet vaille rakkautta pieninä vai miksi teillä on näin paha olo? Lopettakaa jo.

Olkinukkeilu, ad hominem -hyökkäykset ja kaasuvalotus eivät ole valideja argumentteja. Vastaapa niihin kysymyksiin, niin keskustelu voi käynnistyä.

Laita vaikka esimerkkejä siitä väkivallasta. Miten toimivaksi arvioisit nykyisen transaktivimin keinot, vaikka naisten ja homoseksuaalien suuntaan?


Tässä FBI USA tilasto vm2019
https://ucr.fbi.gov/hate-crime/2019/topic-pages/tables/table-1.xls
homoja kohtaan rekisteröity 746 tapausta, lesboja kohtaan 115 tapausta
Antitrans ja non-g conforming yht 198
Että mikä suuri uhriryhmä?

 • ylös 22
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos transnaiset olisi naisia, ne ei olisi transsukupuolisia. Sama transmiehillä. Eikö tämä ole koko homman pointti? Naiset ei ole naisia koska ne "tuntee itsensä naisiksi". Miksi lähteä uudelleen määrittelemään termejä ja poistamaan biologiseen sukupuoleen perustuvia oikeuksia ja turvia pienen ryhmän (tai oikeastaan joidenkin miesten halujen) vuoksi? Muut ihmiset ei ole olemassa transihmisten validaatiota varten! Sukupuoli-ideologia luo enemmän ongelmia kuin se ratkaisee.

 • ylös 26
 • alas 2
Aina vaan paranee..

Eräs profetia kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
'Ihmisarvon puolesta' kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siinähän se olikin ... kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rate of... kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huomenna vietetään murhattujen transien muistopäivää. Tässä artikkelissa kerrotaan totuus jenkkil

än tilastojen takaa:

"...a brazen exaggeration. In 2015, the number of killings recorded by the HRC was 21; in 2016, 21; in 2017, 25; in 2018, 22. About 248,000 Americans have died this year of Covid-19 so far. That, Sir, is an epidemic. It’s ludicrous, almost obscene, to use this word in a transgender misinformation campaign."

https://mercatornet.com/the-transgender-murder-epidemic-that-never-was/6...

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

"two largest causes were domestic violence or prostitution."

After reviewing the 118 cases with all available information, four appear to have been directly anti-trans-motivated.” That is four in five years – roughly one a year. Does one hate crime a year constitute an epidemic? Do the words “systematically hunted” make any sense at all?"

https://thefederalist.com/2019/11/04/the-left-is-lying-about-a-hatred-an...

"In fact, the transgender murder rate is far lower than the murder rates for African Americans, poor Americans of all races, and men in general. Besides, most murders of trans persons are part of same-race domestic or personal disputes, not hate crimes."

https://quillette.com/2019/12/07/are-we-in-the-midst-of-a-transgender-mu...

Sellainen murhaepidemia meillä taas.

Nostetaan tämä nyt, kun transit ovat aloittaneet jokavuotisen uikutuksensa transvainoista. Julpertillakin taas tarkoitushak...mielenkiintoista tilastojen tulkintaa. Jenkeissä surmataan vuosittain parisenkymmentä transia ja UK:ssa keskimäärin yksi. Surmat liittyvät suurimmaksi osaksi prostituutioon, huumeisiin ja muuhun rikolliseen elämäntapaan. Yleinen skenaario on lähisuhdeväkivalta ja kumppani surmaajana. Suurin osa surmista tapahtuu Brasiliassa, painottuen homoseksuaaleihin transvestiittiprostituoituihin. Brasilia on muutenkin väkivaltainen maa. Luvut olisivat huomattavasit pienempiä, jos motiiviksi vaadittaisiin todennettu transviha, eikä pelkkä transin kuolema epämääräisissä olosuhteissa.


ihmisoikeusliittokin twitteröi aiheella,
Milloinka twitteröivät naisiin kohdistuvasta väkivallasta yhtä paljon tai onko tehneet sitä ollenkaan?
#Itsemääräämisoikeus
sisältää kätevästi myös intersukupuolisten asioita, joten kuinka kätevää että transsit saa sitten heidän varjollaan oikeuden muuttaa sukupuolimerkintää oman mielensä mukaan. Se ei ole ihmisoikeus, tulla miehenä naistentiloihin.
Voisiko siihen # postata enemmänkin infoa miten asiat oikeasti on?

Ketähän tämä tyyppi tarkoittaa #translaki twiitti
"Viharikokset transihmisiä kohtaan eivät tapahdu tuolla jossain kaukana. Viha tappaa myös Suomessa. Älä levitä vihaa."
Kenet trans on kuollut Suomessa viharikokseen? vs. kuinka moni nainen on kuollut puolison, seurustelukumppanin, exän käsissä?

Miehiähän taas ei maailmassa tapeta koskaan eikä ollenkaan , eiks' vaan ?

1) Kukaan ei ole väittänyt ettei tapeta
2) Miten liittyy aiheeseen?

Miten sekään nyt liittyy tähän aiheeseen miten paljon naisia kuolee vuosittain  esim. perheväkivallan seurauksena, koska tässähän  ei nyt aiheena olekaan mitkään  perheväkivaltatapaukset.

Transsukupuolisia taas tapetaan ihan vaan  sen takia,että he ovat transsukupuolisia ja koska  joitakin jo se pelkkä heidän olemassaolonsa ärsyttää ja häiritsee niin paljon.

Kuulemma, mutta lähteitä näille sun väitteilles ei vaan löydy mistään.

Siis et usko, ettei esim. haulla' transgenders killing cases, or fysical damage, and violence done against them'

(ei tarvitse ihan näin pitkällä haulla tokikaan, eli voit lyhentää sitä reilusti tuosta löytääksesi sillä tapauksia ,joissa trans-henkilö on joko tapettu tai on aiheutettu hänelle joku,yleensä hyvin  vakava , useimmiten vielä jopa pysyväksi jäävä) ruumiinvamma.

Pelkkä 'Transgenders murder cases' on  helppo,mutta  ihan riittävän hyvin toimiva haku löytääksesi tietoa niistä- valitettavasti: sitä  jopa runsaastikin .

Ihan vaan mielenkiinnosta katsoin...

On muuten sitten otettava tässäkin huomioon se miten mikromarginaalisesta väestönosasta tässä puhutaan.

Tapausten määräkin on siis suhteutettava nimenomaan tuohon ,heidän kokonaismääräänsä.

Kun se taas otetaan huomioon , niin noiden tapausten määrähän on  suorastaan valtavan paljon.

( siis verrattuna melkeinpä mihin tahansa, määrältään johonkin vastaavan suuruiseen, väestösegmenttiin )


Sulle nyt on turha vastata kun kirjoitusasusi ilmeisesti peilaa hyvin myös sisälukutaitoasi, mutta jos jotakuta muuta kiinnostaa niin tässä vähän viharikosstatistiikkaa USA:sta. https://i.imgur.com/0l7rqBf.jpg
Cishomot on tosiaan se kaikkein etuoikeutetuin ryhmä LGBT-porukassa ja transit sorretuin ja vihatuin, aivan...?

Niin, koko ongelmahan onkin pohjimmiltaan juuri siinä, että minä en osaa vielä  ollenkaan lukea, saati sitten  kirjoittaa suomen kieltä (kuten jokainen helposti jo tästäkin lauseesta voi nähdä). 

Hyvä kuitenkin, että sinä noin teräväsilmäisenä ja sanankäytön suhteen aina yhtä lahjomattoman tarkkakatseisena ammattilaisena nyt sitten paljastit kaikille tämän tosiasian . 

Miksi tulet kommentoimaan tähän ketjuun, kun sinulla ei ole mitään annettavaa keskustelulle ja kommenttisi ovat pelkkää uhriutumista ja riidan haastamista? -eri

Tarkoittaakohan se  'annettavaa keskustelulle' täällä  vain sitä, tarkastelee asiaa vain 'sallitulta kannalta', eli että vahvistaa vain sitä ja antaa tukensa vain sille mikä on jo moneen kertaan täällä sanottu ?

Siis toisin sanoen, että osallistuu vain sillä ainoalla hyväksytyllä tavalla tähän ,asiassaan yksimielisten Rowling-fanien tukiryhmän ja ihailijakerhon kokoukseen ?

Eli niinkuin juuri tuo "vastapuoli" tekee; On olemassa TOTUUS ja vain yksi TOTUUS. Älä pidä muita TOTUUKSIA tai joudut kadotukseen ja  sinusta ei jätetä kiveä kiven päälle.

Varmaan tässä ketjussa on ollut suoranaisia lynkkaajiakin, mutta kyllä suurimmalta osalta on peräänkuulutettu asiapohjaista keskustelua puolin jos toisin. Nämä transpuolen ihmiset voisivat tuoda keskusteluun ihan oikeaa faktatietoa ja siten puolustaa omia näkemyksiään, sillä täällä on tuotu hyvin paljon esiin sitä MuTu-linjaa ja sokeaa joukkosieluisuutta joka näyttäisi olevan vallalla.

Eli faktat kehiin. Tieteellisen tarkastelun kestävät tutkimustulokset ovat yksi hyvä lähtökohta.

Älykästä keskustelua täällä tarvitaan, eikä yhden lauseen mutu- tai jutusloganeita. (jutu = julmiksesta tuntuu)

Voisin arvostaa tuon (itse asiassa tämän koko kohun tästä aiheesta aloittaneen) Rowlingin sanataituruutta ja puheenlahjoja vähän enemmän, jos hän olisi ollut huolissaan ja ilmaissut julkisesti  huolensa esim. afganistanilaisten tyttöjen koulutuksellisen  tasa-arvon toteutumisesta maassaan, mutta tätä hänen oman julkisuusprofiilinsa nostattamiskampanjaa

 (seuraavan romaaninsa )kansainvälisen  myyntimenestyksen takaamiseksi en todellakaan voi pitää minään suurena meriittinä hänelle. 

En siis näe häntä nyt minään mainittavana  'naisten oikeuksen rohkeana esitaistelijana' ,vaan pikemminkin vain  tuon  (jo valmiiksi) yhteiskunnallisesti marginalisoiduimman ryhmän mustamaalauskampanjana  oman taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi ja julkisuutensa lisäämiseksi.

(lisämausteena vielä  nuo kaikkien hänen pr-kuviensa, varsin  ylimielisen näköiset virnistykset niissä ja muut julkisten tilaisuuksiensa 'wimbud, wombud'-siansaksa leikkinsä)

Enkä sitten itse muuten ole sen enempää transsukupuolinen,kuin mikään trans-aktivistikaan, joten ne syytökset voitte kyllä suunnata muualle,kiitos. 

Ainakin sanonnan vertauskuvallisessa mielessä 'peiliin katsominen'  eli esim. sen kysyminen itseltään 'miten olen kokenut transihmisten olemassaolon häiritsevän itseäni ja mitä olen elämässäni heidän taholtaan joutunut oikeasti ITSE kärsimään ?' voisi olla sen sijaan monellekin hyödyllistä.

ps*(itsekin olen joutunut kouluttamaan itseäni siinä suhteessa ja olen myös  sillä onnistunut taltuttamaan ennakkoluuloni  ja turhat , väärät, olettamukseni  trans-ihmisistä)

Mulla kävi ihan päinvastoin. Olen tuntenut transihmisiä jo ennen tätä sekoilua, ideologiaan tutustuminen sai minut muuttamaan mieleni totaalisesti. 

Hieman naivia kuvitella, että näemme uhkakuvia, koska emme ole tutustuneet asiaan. 

Kiva, että joku aktivisti täällä näennäisvastailee eli ei vastaa mihinkään hankalaan kysymykseen. Ja sitten uhriutuu sillä, ettei hänen juttujaan lueta. 

Pointsit siitä, että kaivoi esille peniksellinen-maininnan. Toivottavasti niitä tulee kovasti lisää, niin saadaan miehet havahtumaan tähän. Naisten tallominen naisten avustuksella tuntuu olevan se, mikä mahdollistaa tämän. 

Niin, naisethan ovat se 'heikompi astia' .

(Tämänhän Raamattukin selvästi meille kertoo ja  osoittaa.) 

Oikea mieshän  suojelee naisia aina ja on heitä kaikkia kohtaan ystävällinen,mutta ei ketään kohtaan liian tungetteleva ja antaa naiselle aina etusijan ja kunnioittaa heitä, koska naiset ovat heikompia.

Näinhän teki aina Jeesuskin maan päällä ollessaan.

Selkeiden, luonnon mukaisten ja ikiaikaisten  sukupuoliroolien sekoittumisen(kuten viime aikoina on nähty) on jopa ennustettu olevan niitä varmoja lopun aikojen merkkejä.

(Raamattu tuomitsee muuten homoudenkin syntinä ja Jumalan tahdon rikkomisena)

No tätä se vielä puuttui!

Nyt saatiin sitten jo aito hihhulikin mukaan tähän vääntöön...

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Aina vaan paranee.. kirjoitti:
Eräs profetia kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
'Ihmisarvon puolesta' kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siinähän se olikin ... kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rate of... kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huomenna vietetään murhattujen transien muistopäivää. Tässä artikkelissa kerrotaan totuus jenkkil

än tilastojen takaa:

"...a brazen exaggeration. In 2015, the number of killings recorded by the HRC was 21; in 2016, 21; in 2017, 25; in 2018, 22. About 248,000 Americans have died this year of Covid-19 so far. That, Sir, is an epidemic. It’s ludicrous, almost obscene, to use this word in a transgender misinformation campaign."

https://mercatornet.com/the-transgender-murder-epidemic-that-never-was/6...

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

"two largest causes were domestic violence or prostitution."

After reviewing the 118 cases with all available information, four appear to have been directly anti-trans-motivated.” That is four in five years – roughly one a year. Does one hate crime a year constitute an epidemic? Do the words “systematically hunted” make any sense at all?"

https://thefederalist.com/2019/11/04/the-left-is-lying-about-a-hatred-an...

"In fact, the transgender murder rate is far lower than the murder rates for African Americans, poor Americans of all races, and men in general. Besides, most murders of trans persons are part of same-race domestic or personal disputes, not hate crimes."

https://quillette.com/2019/12/07/are-we-in-the-midst-of-a-transgender-mu...

Sellainen murhaepidemia meillä taas.

Nostetaan tämä nyt, kun transit ovat aloittaneet jokavuotisen uikutuksensa transvainoista. Julpertillakin taas tarkoitushak...mielenkiintoista tilastojen tulkintaa. Jenkeissä surmataan vuosittain parisenkymmentä transia ja UK:ssa keskimäärin yksi. Surmat liittyvät suurimmaksi osaksi prostituutioon, huumeisiin ja muuhun rikolliseen elämäntapaan. Yleinen skenaario on lähisuhdeväkivalta ja kumppani surmaajana. Suurin osa surmista tapahtuu Brasiliassa, painottuen homoseksuaaleihin transvestiittiprostituoituihin. Brasilia on muutenkin väkivaltainen maa. Luvut olisivat huomattavasit pienempiä, jos motiiviksi vaadittaisiin todennettu transviha, eikä pelkkä transin kuolema epämääräisissä olosuhteissa.


ihmisoikeusliittokin twitteröi aiheella,
Milloinka twitteröivät naisiin kohdistuvasta väkivallasta yhtä paljon tai onko tehneet sitä ollenkaan?
#Itsemääräämisoikeus
sisältää kätevästi myös intersukupuolisten asioita, joten kuinka kätevää että transsit saa sitten heidän varjollaan oikeuden muuttaa sukupuolimerkintää oman mielensä mukaan. Se ei ole ihmisoikeus, tulla miehenä naistentiloihin.
Voisiko siihen # postata enemmänkin infoa miten asiat oikeasti on?

Ketähän tämä tyyppi tarkoittaa #translaki twiitti
"Viharikokset transihmisiä kohtaan eivät tapahdu tuolla jossain kaukana. Viha tappaa myös Suomessa. Älä levitä vihaa."
Kenet trans on kuollut Suomessa viharikokseen? vs. kuinka moni nainen on kuollut puolison, seurustelukumppanin, exän käsissä?

Miehiähän taas ei maailmassa tapeta koskaan eikä ollenkaan , eiks' vaan ?

1) Kukaan ei ole väittänyt ettei tapeta
2) Miten liittyy aiheeseen?

Miten sekään nyt liittyy tähän aiheeseen miten paljon naisia kuolee vuosittain  esim. perheväkivallan seurauksena, koska tässähän  ei nyt aiheena olekaan mitkään  perheväkivaltatapaukset.

Transsukupuolisia taas tapetaan ihan vaan  sen takia,että he ovat transsukupuolisia ja koska  joitakin jo se pelkkä heidän olemassaolonsa ärsyttää ja häiritsee niin paljon.

Kuulemma, mutta lähteitä näille sun väitteilles ei vaan löydy mistään.

Siis et usko, ettei esim. haulla' transgenders killing cases, or fysical damage, and violence done against them'

(ei tarvitse ihan näin pitkällä haulla tokikaan, eli voit lyhentää sitä reilusti tuosta löytääksesi sillä tapauksia ,joissa trans-henkilö on joko tapettu tai on aiheutettu hänelle joku,yleensä hyvin  vakava , useimmiten vielä jopa pysyväksi jäävä) ruumiinvamma.

Pelkkä 'Transgenders murder cases' on  helppo,mutta  ihan riittävän hyvin toimiva haku löytääksesi tietoa niistä- valitettavasti: sitä  jopa runsaastikin .

Ihan vaan mielenkiinnosta katsoin...

On muuten sitten otettava tässäkin huomioon se miten mikromarginaalisesta väestönosasta tässä puhutaan.

Tapausten määräkin on siis suhteutettava nimenomaan tuohon ,heidän kokonaismääräänsä.

Kun se taas otetaan huomioon , niin noiden tapausten määrähän on  suorastaan valtavan paljon.

( siis verrattuna melkeinpä mihin tahansa, määrältään johonkin vastaavan suuruiseen, väestösegmenttiin )


Sulle nyt on turha vastata kun kirjoitusasusi ilmeisesti peilaa hyvin myös sisälukutaitoasi, mutta jos jotakuta muuta kiinnostaa niin tässä vähän viharikosstatistiikkaa USA:sta. https://i.imgur.com/0l7rqBf.jpg
Cishomot on tosiaan se kaikkein etuoikeutetuin ryhmä LGBT-porukassa ja transit sorretuin ja vihatuin, aivan...?

Niin, koko ongelmahan onkin pohjimmiltaan juuri siinä, että minä en osaa vielä  ollenkaan lukea, saati sitten  kirjoittaa suomen kieltä (kuten jokainen helposti jo tästäkin lauseesta voi nähdä). 

Hyvä kuitenkin, että sinä noin teräväsilmäisenä ja sanankäytön suhteen aina yhtä lahjomattoman tarkkakatseisena ammattilaisena nyt sitten paljastit kaikille tämän tosiasian . 

Miksi tulet kommentoimaan tähän ketjuun, kun sinulla ei ole mitään annettavaa keskustelulle ja kommenttisi ovat pelkkää uhriutumista ja riidan haastamista? -eri

Tarkoittaakohan se  'annettavaa keskustelulle' täällä  vain sitä, tarkastelee asiaa vain 'sallitulta kannalta', eli että vahvistaa vain sitä ja antaa tukensa vain sille mikä on jo moneen kertaan täällä sanottu ?

Siis toisin sanoen, että osallistuu vain sillä ainoalla hyväksytyllä tavalla tähän ,asiassaan yksimielisten Rowling-fanien tukiryhmän ja ihailijakerhon kokoukseen ?

Eli niinkuin juuri tuo "vastapuoli" tekee; On olemassa TOTUUS ja vain yksi TOTUUS. Älä pidä muita TOTUUKSIA tai joudut kadotukseen ja  sinusta ei jätetä kiveä kiven päälle.

Varmaan tässä ketjussa on ollut suoranaisia lynkkaajiakin, mutta kyllä suurimmalta osalta on peräänkuulutettu asiapohjaista keskustelua puolin jos toisin. Nämä transpuolen ihmiset voisivat tuoda keskusteluun ihan oikeaa faktatietoa ja siten puolustaa omia näkemyksiään, sillä täällä on tuotu hyvin paljon esiin sitä MuTu-linjaa ja sokeaa joukkosieluisuutta joka näyttäisi olevan vallalla.

Eli faktat kehiin. Tieteellisen tarkastelun kestävät tutkimustulokset ovat yksi hyvä lähtökohta.

Älykästä keskustelua täällä tarvitaan, eikä yhden lauseen mutu- tai jutusloganeita. (jutu = julmiksesta tuntuu)

Voisin arvostaa tuon (itse asiassa tämän koko kohun tästä aiheesta aloittaneen) Rowlingin sanataituruutta ja puheenlahjoja vähän enemmän, jos hän olisi ollut huolissaan ja ilmaissut julkisesti  huolensa esim. afganistanilaisten tyttöjen koulutuksellisen  tasa-arvon toteutumisesta maassaan, mutta tätä hänen oman julkisuusprofiilinsa nostattamiskampanjaa

 (seuraavan romaaninsa )kansainvälisen  myyntimenestyksen takaamiseksi en todellakaan voi pitää minään suurena meriittinä hänelle. 

En siis näe häntä nyt minään mainittavana  'naisten oikeuksen rohkeana esitaistelijana' ,vaan pikemminkin vain  tuon  (jo valmiiksi) yhteiskunnallisesti marginalisoiduimman ryhmän mustamaalauskampanjana  oman taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi ja julkisuutensa lisäämiseksi.

(lisämausteena vielä  nuo kaikkien hänen pr-kuviensa, varsin  ylimielisen näköiset virnistykset niissä ja muut julkisten tilaisuuksiensa 'wimbud, wombud'-siansaksa leikkinsä)

Enkä sitten itse muuten ole sen enempää transsukupuolinen,kuin mikään trans-aktivistikaan, joten ne syytökset voitte kyllä suunnata muualle,kiitos. 

Ainakin sanonnan vertauskuvallisessa mielessä 'peiliin katsominen'  eli esim. sen kysyminen itseltään 'miten olen kokenut transihmisten olemassaolon häiritsevän itseäni ja mitä olen elämässäni heidän taholtaan joutunut oikeasti ITSE kärsimään ?' voisi olla sen sijaan monellekin hyödyllistä.

ps*(itsekin olen joutunut kouluttamaan itseäni siinä suhteessa ja olen myös  sillä onnistunut taltuttamaan ennakkoluuloni  ja turhat , väärät, olettamukseni  trans-ihmisistä)

Mulla kävi ihan päinvastoin. Olen tuntenut transihmisiä jo ennen tätä sekoilua, ideologiaan tutustuminen sai minut muuttamaan mieleni totaalisesti. 

Hieman naivia kuvitella, että näemme uhkakuvia, koska emme ole tutustuneet asiaan. 

Kiva, että joku aktivisti täällä näennäisvastailee eli ei vastaa mihinkään hankalaan kysymykseen. Ja sitten uhriutuu sillä, ettei hänen juttujaan lueta. 

Pointsit siitä, että kaivoi esille peniksellinen-maininnan. Toivottavasti niitä tulee kovasti lisää, niin saadaan miehet havahtumaan tähän. Naisten tallominen naisten avustuksella tuntuu olevan se, mikä mahdollistaa tämän. 

Niin, naisethan ovat se 'heikompi astia' .

(Tämänhän Raamattukin selvästi meille kertoo ja  osoittaa.) 

Oikea mieshän  suojelee naisia aina ja on heitä kaikkia kohtaan ystävällinen,mutta ei ketään kohtaan liian tungetteleva ja antaa naiselle aina etusijan ja kunnioittaa heitä, koska naiset ovat heikompia.

Näinhän teki aina Jeesuskin maan päällä ollessaan.

Selkeiden, luonnon mukaisten ja ikiaikaisten  sukupuoliroolien sekoittumisen(kuten viime aikoina on nähty) on jopa ennustettu olevan niitä varmoja lopun aikojen merkkejä.

(Raamattu tuomitsee muuten homoudenkin syntinä ja Jumalan tahdon rikkomisena)

No tätä se vielä puuttui!

Nyt saatiin sitten jo aito hihhulikin mukaan tähän vääntöön...

Sukunimihullu on jo melskannut tässäkin ketjussa.

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Sama trolli se vain jankkaa, kirjoitustyylistä tunnistaa kyllä heti. Yrittää nyt näköjään eri keinoja, millä saisi hirveät terfit suivaantumaan. Ei toimi, ei. :)

Asiasta toiseen. Olen itsekin huomannut tuon täyden puu- ja sinisilmäisyyden ns. liberaalien leirissä. Toitotetaan TWAW:ia ympäri nettiä, sen enempää asiaa ajattelematta. Toki osa myös "fiksuna" linkkaa jonkin hörhötutkimuksen (vailla mitään vertaisarviointia tms.) ja sitten kuvitellaan, että homma on taputeltu eikä ilmiötä tarvitse syvemmin analysoida. Kritiikki kaikuu kuuroille korville, sillä aidot liberaalithan tietävät, että kaikki, jotka eivät heti ole transkultin kannalla, ovat ihmisoikeuksien kieltäjiä ja mitä lie.

Moni ei näytä tajuavan ihan sitä yksinkertaista asiaa, että tosiaan seksuaalivähemmistöjen asiat (LGB) eivät ole sama kuin transasiat. Nämä eivät itse asiassa liity toisiinsa mitenkään, mutta transeilu on ratsastanut onnistuneesti siinä sivussa, kun homojen oikeuksia on ajettu. Nyt kun länsimaissa homojen oikeudet ovat suurilta osin jo hyvällä mallilla, koko liikehdintä kaapattiinkin transasioiden ajamiseksi. Esitetään muka-progressiivisia, vaikka ihan pintaa raapaisemalla kyllä nopeasti selviää, että todellisuudessa koko genderideologia on pohjimmiltaan nais- ja homovihamielinen.

Monelle "kunnon liberaalille" on jo ehtinyt kuitenkin syntyä vahva kognitiivinen dissonanssi; ei uskalleta tai haluta edes miettiä liikkeen negatiivisia puolia, sillä siinähän menisi samalta pohja myös omalta oikeamielisyydeltä. 

 • ylös 28
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joku linkkasi tänne Will Malonen (endokrinologi) haastattelun. Tuo Malone on tehnyt koosteen affirmaatiomallia koskevasta lääketieteellisestä kirjallisuudesta, jos kiinnostaa lukea.

https://www.scribd.com/document/421298610/Gender-Dysphoria-Resource-for-...

Täältä voi lukea kirjautumatta. Mutta on aikaisempi versio. Tuo edellinen 3. painos, eli siinä ilmeisesti täydennetty lisää.

http://gdworkinggroup.org/2019/08/02/gender-dysphoria-resource-for-provi...

 • ylös 14
 • alas 0
Vierailija

Tällainen löyty:

RESPONDING TO THE TRANSGENDER ISSUE - PARENT RESOURCE GUIDE

"We are witnessing an era of outrageous transgender activism that directly targets young people, leading many children to worry that they must choose a “gender identity” and fear that their body might be “wrong”. Until now, getting straight answers to simple questions about this issue has been difficult for parents concerned about the consequences of transgender ideology in the classroom. This is why the Parent Resource Guide is an absolutely crucial document. For the first time, parents and others who may not have a scientific background will be able to read, in plain English, the truth about the “transgender” movement and get a clear picture of the relevant research."

-

"This document is essential reading for any parent, educator, or even health care professional who wishes to understand factors contributing to the rapid increase of transgender identifying children and adolescents, and how to effectively respond to the unscientific and dangerous craze of gender affirmation therapy."

https://genderresourceguide.com/wp-content/themes/genderresource/library...

 • ylös 14
 • alas 0
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sama trolli se vain jankkaa, kirjoitustyylistä tunnistaa kyllä heti. Yrittää nyt näköjään eri keinoja, millä saisi hirveät terfit suivaantumaan. Ei toimi, ei. :)

Asiasta toiseen. Olen itsekin huomannut tuon täyden puu- ja sinisilmäisyyden ns. liberaalien leirissä. Toitotetaan TWAW:ia ympäri nettiä, sen enempää asiaa ajattelematta. Toki osa myös "fiksuna" linkkaa jonkin hörhötutkimuksen (vailla mitään vertaisarviointia tms.) ja sitten kuvitellaan, että homma on taputeltu eikä ilmiötä tarvitse syvemmin analysoida. Kritiikki kaikuu kuuroille korville, sillä aidot liberaalithan tietävät, että kaikki, jotka eivät heti ole transkultin kannalla, ovat ihmisoikeuksien kieltäjiä ja mitä lie.

Moni ei näytä tajuavan ihan sitä yksinkertaista asiaa, että tosiaan seksuaalivähemmistöjen asiat (LGB) eivät ole sama kuin transasiat. Nämä eivät itse asiassa liity toisiinsa mitenkään, mutta transeilu on ratsastanut onnistuneesti siinä sivussa, kun homojen oikeuksia on ajettu. Nyt kun länsimaissa homojen oikeudet ovat suurilta osin jo hyvällä mallilla, koko liikehdintä kaapattiinkin transasioiden ajamiseksi. Esitetään muka-progressiivisia, vaikka ihan pintaa raapaisemalla kyllä nopeasti selviää, että todellisuudessa koko genderideologia on pohjimmiltaan nais- ja homovihamielinen.

Monelle "kunnon liberaalille" on jo ehtinyt kuitenkin syntyä vahva kognitiivinen dissonanssi; ei uskalleta tai haluta edes miettiä liikkeen negatiivisia puolia, sillä siinähän menisi samalta pohja myös omalta oikeamielisyydeltä. 

Olen kyllä nähnyt sen kirjoitetun neljällä kirjaimella (LGBT ) . 

Eli siis  MYÖS se T on siinä mukana

 • ylös 0
 • alas 25
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sama trolli se vain jankkaa, kirjoitustyylistä tunnistaa kyllä heti. Yrittää nyt näköjään eri keinoja, millä saisi hirveät terfit suivaantumaan. Ei toimi, ei. :)

Asiasta toiseen. Olen itsekin huomannut tuon täyden puu- ja sinisilmäisyyden ns. liberaalien leirissä. Toitotetaan TWAW:ia ympäri nettiä, sen enempää asiaa ajattelematta. Toki osa myös "fiksuna" linkkaa jonkin hörhötutkimuksen (vailla mitään vertaisarviointia tms.) ja sitten kuvitellaan, että homma on taputeltu eikä ilmiötä tarvitse syvemmin analysoida. Kritiikki kaikuu kuuroille korville, sillä aidot liberaalithan tietävät, että kaikki, jotka eivät heti ole transkultin kannalla, ovat ihmisoikeuksien kieltäjiä ja mitä lie.

Moni ei näytä tajuavan ihan sitä yksinkertaista asiaa, että tosiaan seksuaalivähemmistöjen asiat (LGB) eivät ole sama kuin transasiat. Nämä eivät itse asiassa liity toisiinsa mitenkään, mutta transeilu on ratsastanut onnistuneesti siinä sivussa, kun homojen oikeuksia on ajettu. Nyt kun länsimaissa homojen oikeudet ovat suurilta osin jo hyvällä mallilla, koko liikehdintä kaapattiinkin transasioiden ajamiseksi. Esitetään muka-progressiivisia, vaikka ihan pintaa raapaisemalla kyllä nopeasti selviää, että todellisuudessa koko genderideologia on pohjimmiltaan nais- ja homovihamielinen.

Monelle "kunnon liberaalille" on jo ehtinyt kuitenkin syntyä vahva kognitiivinen dissonanssi; ei uskalleta tai haluta edes miettiä liikkeen negatiivisia puolia, sillä siinähän menisi samalta pohja myös omalta oikeamielisyydeltä. 

Olen kyllä nähnyt sen kirjoitetun neljällä kirjaimella (LGBT ) . 

Eli siis  MYÖS se T on siinä mukana

LGB drop the T vaan sullekin.

Transasiat, kuten jo mainitsinkin, eivät liity seksuaalivähemmistöjen asioihin. Aivan järjetöntä, että T (saati muu aakkosmössö) on hyväksytty osaksi LGB-liikehdintää.

 • ylös 29
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sama trolli se vain jankkaa, kirjoitustyylistä tunnistaa kyllä heti. Yrittää nyt näköjään eri keinoja, millä saisi hirveät terfit suivaantumaan. Ei toimi, ei. :)

Asiasta toiseen. Olen itsekin huomannut tuon täyden puu- ja sinisilmäisyyden ns. liberaalien leirissä. Toitotetaan TWAW:ia ympäri nettiä, sen enempää asiaa ajattelematta. Toki osa myös "fiksuna" linkkaa jonkin hörhötutkimuksen (vailla mitään vertaisarviointia tms.) ja sitten kuvitellaan, että homma on taputeltu eikä ilmiötä tarvitse syvemmin analysoida. Kritiikki kaikuu kuuroille korville, sillä aidot liberaalithan tietävät, että kaikki, jotka eivät heti ole transkultin kannalla, ovat ihmisoikeuksien kieltäjiä ja mitä lie.

Moni ei näytä tajuavan ihan sitä yksinkertaista asiaa, että tosiaan seksuaalivähemmistöjen asiat (LGB) eivät ole sama kuin transasiat. Nämä eivät itse asiassa liity toisiinsa mitenkään, mutta transeilu on ratsastanut onnistuneesti siinä sivussa, kun homojen oikeuksia on ajettu. Nyt kun länsimaissa homojen oikeudet ovat suurilta osin jo hyvällä mallilla, koko liikehdintä kaapattiinkin transasioiden ajamiseksi. Esitetään muka-progressiivisia, vaikka ihan pintaa raapaisemalla kyllä nopeasti selviää, että todellisuudessa koko genderideologia on pohjimmiltaan nais- ja homovihamielinen.

Monelle "kunnon liberaalille" on jo ehtinyt kuitenkin syntyä vahva kognitiivinen dissonanssi; ei uskalleta tai haluta edes miettiä liikkeen negatiivisia puolia, sillä siinähän menisi samalta pohja myös omalta oikeamielisyydeltä. 

Olen kyllä nähnyt sen kirjoitetun neljällä kirjaimella (LGBT ) . 

Eli siis  MYÖS se T on siinä mukana

LGB drop the T vaan sullekin.

Transasiat, kuten jo mainitsinkin, eivät liity seksuaalivähemmistöjen asioihin. Aivan järjetöntä, että T (saati muu aakkosmössö) on hyväksytty osaksi LGB-liikehdintää.

Nyt transkäenpojat kiittävät tuhoamalla homoseksuaalisuuden käsitteellisellä ja konkretian tasolla. Transit ovat tärvelemässä vuosikymmenien ihmisoikeustyön ja tasa-arvotaistelun identiteettip*rseilyllään. Heidän mukaansa homoseksuaalisuus onkin identiteettiin, eikä biologisiin sukupuoliominaisuuksiin kohdistuvaa. Uskomatonta. Kehottavat avartamaan mieltä eheyttävän ladypeniksen ja miestuheron suuntaan. Typistävät homoseksuaaliden itse valittavaksi preferenssiksi ja genitaalifetissiksi, joista voi ja pitää oppia pois, ettei transille tule paha mieli. Että homoseksuaalitkin ovat olemassa vain transin identiteetin validoinnin välineinä. Kuvottavaa.

 • ylös 28
 • alas 1
Vierailija

"A high school student in New Hampshire is being called a 'pioneer' after becoming one of the youngest people to undergo gender reassignment surgery. But her long and challenging journey began when she was just a child.

At 17 years old, Emily Tressa finally feels fully herself. Last month, she became one of the youngest patients in the country to undergo gender reassignment surgery. Emily says, "For me, it feels almost like I'm finally fully complete now."

"Emily's mother, Linda, says her only fear is what would happen if she tried to hold Emily back. “We saw the unhappy boy and we saw the happy girl. And we knew the statistics and we knew we'd much rather have an alive daughter than a dead son.”"

"Emily is a pioneer because she is at the forefront of this new generation of young kids, adolescents who are realizing what they are much earlier in life and are able to transition even before puberty."

https://cbs6albany.com/news/nation-world/new-hampshire-teen-one-of-the-y...

 • ylös 20
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"A high school student in New Hampshire is being called a 'pioneer' after becoming one of the youngest people to undergo gender reassignment surgery. But her long and challenging journey began when she was just a child.

At 17 years old, Emily Tressa finally feels fully herself. Last month, she became one of the youngest patients in the country to undergo gender reassignment surgery. Emily says, "For me, it feels almost like I'm finally fully complete now."

"Emily's mother, Linda, says her only fear is what would happen if she tried to hold Emily back. “We saw the unhappy boy and we saw the happy girl. And we knew the statistics and we knew we'd much rather have an alive daughter than a dead son.”"

"Emily is a pioneer because she is at the forefront of this new generation of young kids, adolescents who are realizing what they are much earlier in life and are able to transition even before puberty."

https://cbs6albany.com/news/nation-world/new-hampshire-teen-one-of-the-y...

"Dr. Ting performed Emily’s reassignment surgery at Mount Sinai Hospital in New York. He created female anatomy that is fully functional."

Puhutaanko tässä siis itsensä puhdistavasta elimestä, kuukautista, raskaudesta ja synnytyksestä, vaiko pelkästään penetroitavan panoreiän kairauksesta? Ei yhtään naisvihamielistä, jos vagina (nainen) nähdään vain pantavana aukkona... Mitä näille lapsille oikein luvataan?

 • ylös 36
 • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
https://mobile.twitter.com/kokoomusnaiset/status/1304005879897952257

Kokoomuskin korruptoituu,
Tuossa ketjussa oli twiitti jossa pyydeltiin hoitamaan translastenkin asiat kuntoon a'la
https://www.transperheet.fi/yhteystiedot
https://mobile.twitter.com/Transperheet
Ja kukas sieltä löytyykään kuin oletettavasti translapsen äiti, ei halua kuulla että entäpä jos tyttö ei haluakkaan olla poika koko elämäänsä? piilotti twiittinsä kun joku kysyi että mitäs kun kaikki ei pysy dysforisena?
Hmm, ei siis seiso sanojensa takana tai haluaa että saa piilossa vaikuttaa poliitikkoihin.


Tämä tapaus:
https://lapsenmaailma.fi/teemat/kasvu/mesi-kissaniitty-on-matkalla-omaks...
Jaa, voihan se lapsi ollakkin trans mutta entäpä jos ei olekkaan? Miksi lukita ovet ja ikkunat kokonaan?
Peruutappa siinä mieltäsi kun äiti on transperheet ry puheenjohtaja.

Tuossa lapsi saa varmasti myös paljon huomiota vanhemmilta, pääsee haastatteluihin ja pisteet nousee ystäväpiirissä. Tulee ehkä olo että on jotenkin erityinen. Harmi vaan että jos muuttaa mielensä niin osa ystävyyssuhteista voi olla vaakalaudalla

 • ylös 26
 • alas 1
Vierailija

Onko tietoa, mitkä sanat ovat nyt kiellossa? Olen yrittänyt moneen kertaan jo kirjoittaa, vaan eipä tule mikään läpi. 

Vierailija

Huoh. Täysin samaa mieltä. 
Olen se aiemmin ketjussa huudellut ulkosuomalainen - en tiedä, mitä kautta ja millä tavalla tätä koko kultismia vastaan voisin taistella. Lisäksi omat, rakkaat miespuoliset homokaverini ovat täällä muualla maailmassa jokseenkin ulalla koko aiheesta. Toinen ystävistäni oli myös jokseenkin nyrpeä, kun esim. homoliitot sallittiin, sillä hän ei henkilökohtaisesti ollut koskaan avioliiton kannalla. :D Yritäpä tällaisille sitten selittää, että ei ole 

a) sama asia lainkaan

b) ei ollut myöskään kyse siitä, halusivatko KAIKKI homot mennä naimisiin, se oli aivan periaatekysymys taannoin (ja edelleen monissa maissa saavuttamaton oikeus)
c) tämä on ihan totisinta totta, eikä mitään netin pimeiden nurkkien ulisijoiden tekoa.

Hassua sinänsä huomata myös homojen (miesten) keskuudessa, että ei se oikeastaan kiinnosta v*ttuakaan, kunnes kolahtaa omalle kohdalle. 
Ja taas toisaalta, naiset ovat kunnollisina progressiivisina kätyreinä ajamassa asiaa, joka on heitä vastaan. Ajatellaan, että kaikki muutkin sorretut ryhmät ovat takuuvarmasti myös minua täällä komppaamassa. Juu ei. Eivät ole.

Toivoisin, että tämä ketju monine linkkeineen on avannut ainakin muutaman av-mammankin silmät sille, mitä on tapahtumassa. Intersektionaalihöyrypäät omissa kuplissaan toki möyhöttävät sitäkin äänekkäämmin, mutta olisi nyt tärkeää huomata se, että koko genderpuppu on ihan todella nais- ja homovastaista, ja nämä tekemällä tehdyt ongelmat keksitään jossain Twitter-maailman transonkaloissa. Eivät siis vastaa suuremman yleisön (toisin sanoen, kansan) mielipiteitä; mutta kunhan tarpeeksi tuutataan, saadaan aikaan vääristynyt käsitys siitä, mitä on meneillään... Mutta ei sanaakaan toki siitä, keiden kustannuksella. 

Ps. Olisiko jollakin aikaa tehdä se KA? En edelleenkään viitsi käyttää koko sanaa, koska kaikki kommenttini, joissa olen tuon maininnut, on pyyhitty välittömästi.

 • ylös 34
 • alas 2
Vierailija

Noniin, tulihan se sieltä. Kielletty sana oli tietysti se, kun kutsuin itseäni ihmiseksi joka on muuttanut toiseen maahan. Ulkosuomalainen hyväksyttiin. :D

 • ylös 25
 • alas 0

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla