Sivut

Kommentit (911)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tarkoitus oli että ihmiset laittavat videoita joista itse pitävät, ja nauttivat muiden laittamista. Ei sellaiseen että yksi laittaa kaiken mitä käteensä löytää, vaikkei kuuntelu edes kiinnosta. 
Ketju on nautinnoksi tarkoitettu. Kylkeen olutta tai viiniä tms, niin kyllä on ihana kattella videoita. :) 
Sellaset voi ilmottaa asiattomiksi viesteiksi, mitkä eivät sisällä musiikkivideota.
ap
 
Ei laiteta mitään sitten jos ei kiinnosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kristallikissa


Tää oli jo ihan pelottava silloin lapsena 👻👹

Vierailija

Minä päätän varmaan tähän. Itse ainakin olen laittanut sellaisia mistä itse pidän. En harmillisesti voi  aina tietää niitä harvinaisempia ja samalla en koskaan laita sellaista mistä en itse pitäisi. Olen ehkä tänään laittanut aamulla pari ja nyt illalla muutaman mieleen tulleen. 

Vierailija

Sori, toinen samalta bändiltä, mut kun en osannut päättää kumman laitan. Muutaman olen vaan laittanu ja omia suosikkeja silloin 80-luvulta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pilaat ap oman ketjusi turhanpäiväisellä länkytykselläsi.

Laitoin YHDEN kommentin kun näkyi olevan tilanne päällä jonkun massapostaajan kanssa kun tulin. Ei noi muut kommentit multa olleet.
ap
 


 

  • ylös 14
  • alas 1
Vierailija

En nyt laita linkkejä, kun niitä täällä näyttää olevan enemmän kuin tarpeeksi, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin voin vähän muistella, mitkä oli niitä oman aikani suurimpia kasarihittejä ja millä sai varmimmin tanssilattian täyteen.

Kuten jo tuossa aiemmin mainitsin, aloitin todellakin vuonna 1985 tiskijukkaurani ja siinä ammatissa sitten vierähtikin liki parikymmentä vuotta, eli löin pillit pussiin 2000-luvun alussa.

Olin siis todellakin päätoiminen dj, eli keikkoja tuli tehtyä sellaista rapiat 150 keikan vuosivauhtia, eli varovaisestikin arvioiden kolmisen tuhatta keikkaa tuli tehtyä. Uskoisin, että edelleenkään kovin moni ei Suomessa ole enempää tehnyt. Heitä toki on ja useimmat vanhemman sukupolven starboista tunnenkin. No joo se siitä, tarkoitukseni ei ole paukutella henkseleitä, vaan lähinnä muistella menneitä.

80-luvun puoliväli oli vahvaa eurodiscon aikakautta ja etenkin maakunnan diskoissa modern talkingit ja bad boys bluet oli kova sana. Mutta jos nyt pitäisi heittää pari hittulaista, joilla sai etenkin kasarin loppupuolella härmäläisen tanssikansan sekaisin paikassa kuin paikassa, niin heti mieleen tulee pari ylitse muiden, eikä ne varmaan ketään yllätä, eli Pet Shop Boysin It's A Sin ja Europen The Final Countdown. Ne kun heitti teknarin tonnikakssatasen lautaselle, niin lattia oli turvoksissa paikassa, kuin paikassa.

Oli toki myös monia muita varmoja lattian täyttäjiä ja yksi tuossa näkyi jo linkkinä olevankin, eli Communardsin Harold Melvin & the Blue Notes cover Don*t leave me this way sai kyllä helposti lattian täyteen.

  • ylös 17
  • alas 1

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla