Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (61)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ootteko siis antaneet aina 1kpl/täti vai kenties 2, jolloin pääsisi leffaan puolisonsa/ystävänsä kanssa?Itse olen aina mennyt perinteisellä linjalla eli olen leiponut koko päiväkodin henkilökunnalle tarjottavaa (useita erilaisia) kevään loppupuolella tai kesäkuussa. En ihan vikoina päivinä, silloin eivät tule syödyksi.Lapsi on tehnyt itse kortin ja lisäksi olemme vieneet ryhmiin lahjoituksena askartelutarvikkeita, niistä on aina pulaa. Liimoja, saksia, kartonkia, silkki- ja kreppipaperia jne.Kynttilöitä ja servettejä olen vienyt joskus jouluna.

Eivät ole liian henkilökohtainen lahja. Päiväkodissa tulee pestyä käsiä PALJON ja työn puolesta on vain jotain Hankintakeskuksen geneeristä käsirasvaa tarjolla. Aina välillä muistaa tuoda töihin jotain omaa rasvaa ja kyllä se puteli hupenee nopeasti, kun kaikki siitä ohimennen ottavat. :) Lastenkin mielestä on kivaa, jos tädin kädet ovat pehmeät ja tuoksuvat ruusuisilta.

Lapsi lopettaa ryhmässä kesällä, joten olisi kiva muistaa tätejä jotenkin. En vaan tiedä, muistaisiko vain omahoitajaa vai kaikkia neljää. Kaikki he ovat lapselle tärkeitä ja häntä hoitaneet, joten siinä mielessä haluaisin muistaa kaikkia. Mutta neljälle esim. joku iso kesäkukkanen tulee liian kalliiksi, yhdelle sellaisen voisi vielä viedä. Eli jos kaikkia muistaa, niin en oikein keksi muuta kuin että leipoisin aikuisten kahvihuoneeseen jotain, sitä olen tehnyt ennenkin.

ja hommaatte yhdessä jonkun isomman lahjan. Esim. isommat kukka-asetelmat tai kunnon hedelmäkorit. Laitatte esim. 5 e/perhe, kyllä sillä rahalla saa jo mukavat yhteislahjat.Näin meillä on tehty jo kauan lasten pk:ssa ja itsekin pk:ssa työskelleenä tykkään tästä ideasta. Helpottaa kaikkien hommaa ja päänvaivaa!

Niin ihania kuin kukkaset ovatkin, on tavattoman hankalaa viedä esim. kymmentä kukkaa polkupyörällä kotiin. Lämmöllä ja ilolla otan vastaan kaikki muistamiset, mutta kukkaset ovat hankalia juuri niiden kuljettamisen vuoksi.T. alakoulun opettaja (joka uskoo, että päiväkodeissa on sama ongelma)

Vai onko ap:n lapsi lopettamassa kokonaan päiväkodin?En ole koskaan ostanut mitään hoitsuille. Toivotan kyllä iloisesti ja reippaasti aina hyvää ja leppoisaa joulu/kesälomaa. En saa itsekään työantajaltani mitään lahjuksia. Viiemeisin lahja oli yt-neuvottelu, joissa viikate ei osunut kohdalleni.Meidän päiväkodissa on vaan hoitajia ja opettajia, joita puhutellaan etunimellä. Ei siellä mitään rakennuksen sukulaisia ole...toisaalta päiväkoti on ramontin tarpeessa oleva rotisko, joten vastaus kysymykseen; naulapyssy.

Miksi kaikki käsittelevät kysymystä Pitääkö antaa lahja vai ei.

Vastatkaa ap:n kysymykseen ja jos haluatte keskustella jostain muusta, aloittakaa oma ketju.

Me olemme antaneet useamman kerran kesäisen lautasliinapaketin kortin hyvän kesän toivotuksin. Tämä on siitä hyvä lahja, että ei jää nurkkiin kuleksimaan, voi käyttää pois. Jos joku on niin nirso, ettei kuosi kelpaa, niin paperillahan voi pyyhkiä mitä vaan.

Lahja ei ole järin kallis, mutta tosiaan silloin voi muistaa kaikkia, ketä haluaa. Meidän lapsi halusi muistaa keittiön Raijaakin. Ja se ele kai siinä se tärkein on, ei lahjan arvo.

takapihalle, taikinanuolin-vispilä -setin, jalkavoidetta (että se siitä käsivoiteen mahdollisesta liiallisesta henkilökohtaisuudesta :D ) ,kangaskassin, joka oli itse kuvitettu kangastusseilla. Jos ei halua itse niin onhan valmiitakin kivoja, tuossa vaan se lapsen oma "kädenjälki" tuli näkyviin.

Kaksi-kolme ruukkua yrttejä. Jos mahdollista kasvattaa itse, ei tule edes kalliiksi.

 

Pari-kolme purkkia mausteita. Jollain teemalla: esim. grillaukseen, leivonnaisiin, texmex, jne.

 

Hauskasti kuvioidut keittiöpyyhkeet. Tai keittiöpyyhe + tiskirätti.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla