Sivut

Kommentit (6142)

Piroka ja Quinn:
Vuosi sitten minäkin olin ihan varma, että heti tärppää kun jätetään ehkäisy pois. Vaikka muita lapsia ei olekkaan, eikä ollut kokemusta, mutta naiivisti ajattelin näin.
Nyt vuosi siitä olen raskaana toki alussa vielä (vko 6), mutta kuitenkin.

Vuoden aikana kerkisi käydä melkoisen tunneskaalan epätoivosta välinpitämättömyyteen ja kateudesta suruun.
Syksyllä olin päässyt asian kanssa jo sinuiksi ja olo oli rauhallinen. En enää surrut menkkojen alkamista, vaan suhtauduin niihin kuten aina ennenkin. Yritin ajatella vain, että jospa se meidänkin kohdalle joskus osuu. Ja ihan yllättämään pääsikin, omasta mielestä ei osuttu ollenkaan ovulaatioon vaan rakkaushommat oli todella aikaisin siinä kierrossa. Mutta niin vain kävi, että menkat jäikin tulematta😍

Eli sitä vaan koitan sanoa, että lujasti tsemppiä ja koittakaa pyrkiä elämään normaalia elämää, tehden niitä juttuja josta nautitte. 💜 Ylipäätään asian liiallinen ajattelu saattaa aiheuttaa stressiä ja sehän ei ole hyväksi kenellekkään.

Esikoinen toiveissa meillä 34-vuotiailla.

  • ylös 26
  • alas 1

Heippa! Oon hetken aikaa seuraillut keskustelua mut nyt päätin myös kirjoittaa. Paljon onnea kaikille plussanneille ja tsemppiä ihan jokaiselle!! :)
Sanon heti alkuun et en juuri näistä vauva-sanastoista tiiä :D mutta meiltä löytyy esikoinen, kohta 1v5kk ja toista lasta nyt haluttaisiin. ❤️
Me jätettiin ehkäisy -(kierukka) pois lokakuun alussa, menkat oli silloin, ja sitten Flo näytti ovulaation, ja sitä seuraavana päivänä tulikin todella kovia vihlaisevia ja kouristavia kipuja alavatsaan, ihan kuin raskauskipuja, niin että piti ihan pysähtyä. Ovis on ennenkin aiheuttanut kipua mulle joten olin varma että se se oli, ja myös limaakin tuli aika paljon. Oltiin edellisenä iltana harrasteltu.
Nyt pitäisi menkat alkaa viikonloppuna, on siis kp27 ja mulla on ollut ihan outoja tuntemuksia! Mm. Mies oli nähnyt unta vauvasta, mä näin viime yönä myös tosi todentuntuista unta, jossa kohtua harjoitussupisteli ja se meni ihan kovaksi koko maha, luulin et heräsin siihen mutta en tiedä mikä unen ja valveillaolon harha se oli :D mulla oli pari päivää sitten tosi huono, oksettava olo, joka meni illan Mittaa ohi. Tänään heräsin aamulla kamalaan päänsärkyyn ja autossa istuessa iski hirveä oksetus ja paha olo, se meni ohi lopulta kun kotona söin ja menin lepäämään, vieläkin herättyä vähän huono olo, mut piti taas syödä niin vähän helpotti. Kokoajan kuitenkin vähän oksettaa. Eilen illalla mua ällötti kananmuna, vaikka yleensä se on ihan mun lempparia. Tänä aamuna lapsen pissavaippa haisi tosi voimakkaan pahalle mun nenään, vaikka yleensä ei. Oon 100 varma et tälle on joku muu selitys ja en voi olla niin onnekas et olisin ekasta kierrosta raskautunut, mut jännittää tosi paljon ja toivon sydämeni pohjasta et niin oliskin käynyt <3

mulla on 2 raskautta takana, me siis ei yrittämällä yritetty vaan oltiin et saa tulla jos on tullakseen, tuli sitten ensin keskenmeno joka meni kesken vasta rv7 kohdalla, enkä tiennyt olevani raskaana, ei siis oireita. Toinen heti perään kun laskin oviksen, niin tärppäsi, ja se oli myös niin, että oireet tuli vasta testin jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervetuloa mukaan kuumeilemaan Lilaaa 😊

Piroka niin samanlaisia ajatuksia ❤️ Olen raskautunut aiemmin suht. nopeasti ja nyt ollaan 7kk yritetty eikä testiin ole tullut haamun haamua 😔Jotenkin sitä kuvitteli että edelleen voisi olla mahdollista, mutta eipä ollutkaan.. Nyt en halua kenenkään mieltä pahoittaa tällä viestilläni ❤️Koen, että minullakin on oikeus samalla lailla kuumeilla kun lapsettomillakin ❤️

Kovasti plussa tuulia ihan jokaiselle tasapuolisesti ❤️🌠

Iltatähti toiveissa ❤️

Missä vaiheessa ovulaatioaikaa teillä on tullut oireita oviksesta? Esim jos rinmat kipeytyy, niin ennem ovista, just oviksen aikaan vai sen jälkeen? Entä alavatsakipu? Ovislimat jne? Mietin tässä omia tuntemuksia. Flon mukaan tänään ovis ja tänään esim kipeytynyt rinnat. Lämpötiloja en oo mittaillut. Eilen ja tänään alavatsassa tuntunut kipuilua. Tänään ollu pää kipeä (en tiiä liittyykö ovikseen). Samoin välillä tosi huono olo ollu tänään ja väsyttänyt.

Mulla nyt kp 27/26-29. Ei oo vielä mitään tiputteluakaan alkanu, tosi toiveikas olo jälleen ja aamulla ois tarkoitus testata, uskon että näyttäs jo jotain.

Itsellä ovulaation aikoihin ja jälkeen monta päivää epämääräistä juilintaa mahassa,mut ovispäivänä kovin kipu, joskus jopa särkylääkettä tarvii.

Me päädyttiin pitämään taukoa tässä projektissa. Sitten kun ja jos jatketaan, niin mennään ilman oviksen tarkkailua. Tajusin, että stressaan koko asiaa ihan hirveästi ja se melkein vaikutti jo suhteeseenkin ja mun mielenterveyteen. Nyt ollut jotenkin helppo olla, kun tiedän, ettei voinu tärpätä, eikä tartte jännätä alkaako menkat vai ei ja joutuuko taas pettymään. Mun pitää vielä sulatella/käsitellä keskenmenoa ja muita juttuja mitä mulla taustalla. Ehkäpä sitten joskus meille vauva vielä suodaan. Silloin kun sen aika on. Ja jos ei vauvaa meille suoda, niin sitten se on tarkoitettu näin ja asian hyväksyn.

Tänne toivotan kovasti plussatuulia! ❤️
Pitäkää itsestänne ja suhteistanne huolta. Kyllä se plussa tulee testiin sitten kun sen aika on. ❤️

  • ylös 19
  • alas 1

Haaveissa21: Ehkä tauko tekee hyvää ja saat mietittyä asioita läpi. Voi olla että teillä vauvan aika on sitten myöhemmin :) Ja totta, suhteesta on tärkeää pitää huolta.

Toistatoiveilija: Jännää! Sormet ristissä toivon plussaa sulle.

Neiti kesäheinä: Totta kai on oikeus kuumeilla! Ja toki on superkiitollinen jo aiemmasta/aiemmista lapsista, mutta silti se vauvakuume… Mä en aiemmin juuri välittänyt lapsista, mutta nyt kun sain sellaisen, haaveilen ainakin kolmen lapsen perheestä. Varmaan tulee lapsiluvussa vielä ikä vastaan, kun raskautuminen tuntuu aina olevan niin työn ja tuskan takana :(

Lilaaa: Musta noi kuulostaa ihan raskausoireilta. Ainakin tarkka hajuaisti. Itsekin kun raskauduin ja söin kananmunaa (munkin lempiruokia), niin se keltuainen maistui jotenkin tosi voimakkaalle/vahvalle, piti heittää roskiin. Ei oo ennen käynyt noin. Eikä varmasti ollu pilaantunu :D Tuu kertomaan miten käy!

hiiviskelijä: Oura-sormus kuulostaa huipulle. On varmaan myös hinnoissaan? Ois kyllä kätevä lämpöjen seuraamiseen. Mutta tällä budjetilla pakko tyytyä tuohon parin euron kuumemittariin…

hewint: Hyvältä kuulostaa pikku breikki töistä. Varmasti saat stressitasoja alaspäin. Ja tosiaan kaikkien aikojen järjestely yms. Itselläkin helpottaa työkuviot ensi kuussa, toivottavasti alhaisemmat stressitasot mahdollistaa raskautumisen.

Täällä alkoi kp 1… Odotin menkkoja saapuvaksi vasta parin päivän päästä mutta käy se näinkin… Aamulämpö romahti aamulla ja siinäpä se, verta tulee ku härän kurkusta. No tätä osasin jo aavistella ja asenne on nyt se, että tässä kierrossa on pakko tärpätä! Laitoin tilaukseen macaa, gelee royalea ja vehnänalkioöljyä ja tänään kävin ostamassa kaupan tyhjäksi greippimehusta (sorry not sorry). Ja tokihan mies joutuu osallistumaan näiden nauttimiseen. Vähän suurempaa vaihdetta silmään siis :D

Tsemppiä ja pitkää pinnaa kaikille piinailijoille ja plussatuulia muillekin.

N. 30+ v. pariskunta, 1,5 v. ikäinen lapsi ja toinen haaveissa. Yritys aloitettu 6/20, tärppi 11/20 (josta la 8/21).

  • ylös 11
  • alas 1
Muokattu
klo 9:02 | 22.10.2020

Nuorena äidiksi kirjoitti:
Mut nimitettiin teiniksi vain tekstini perusteella. Ihanaa <3

Tää on nii turhauttavaa.. Mulla on niin varma olo et joku on mukana mut toi testi on tyhmä eikä näytä sitä :(

jos se ei ensviikol näytä mitään mä en tiä mitä teen! Eilen nimittäin tein jotain äkkinäist nii sattu aiva sikana tonne alavatsaan! Ja nännit herkät ku perkeleet. Ja jos olis menkoista kyse, ei mun kroppa tekis tällasta. Ja oli huono olo aamuyöstä.

VITUTTAA.. Ja anteeksi purkautuminen! :(

Sinun keho saattaa käydä aikamoista myllerrystä hormonaalisen ehkäisyn jälkeen ja se saa jo aikaan kaikenlaisia uusia erilaisia oireita 😊👍 Toki raskaus on mahdollinen aina kun ehkäisyä ei ole, mutta kannattaa myös varautua siihen että keho ja hormooni tarvitsevat aikaa palautuakseen 😊

Tsemppiä 😊👍

Iltatähti toiveissa ❤️

  • ylös 13
  • alas 2

En ookaan kirjoitellut hetkeen. Sain viime kierrossa digiin dpo 11 raskaana 1-2,mutta vuoto alkoi sitten dpo 18 :( kemiallinen siis. Eli se mun dpo 8 haamu herkässä liuskassa oli ihan oikea.
Mutta nyt on menossa kp 9 uutta kiertoa ja ovis lähestyy kp 15 pitäs olla jos ei muutosta kierrossa :)

32 vuotias. Esikoinen 2012. Toista yritetty parisen vuotta. 3 keskenmenoa rv 6,rv 10 ja rv11.
Nyt menossa toinen kierto viimeisimmän keskenmenon jälkeen.

Muokattu
klo 13:25 | 22.10.2020

Kiitos Nuusku ❤️

Tsemppiä uuteen yritykseen Tiuhtis ja Toistatoiveilija ❤️🌠

Varmasti hyvä päätös Haaveissa21 ❤️ Tulehan sitten takaisin kuumeilemaan , kun sen aika on 😊

Omaa napaa : Jos eilen oli aamu lämmöissä dippi ylös, niin tänään oli alas 🙄 Olen palellut nyt useana päivänä ja olo kun tulisi kipeäksi, taitaa olla PMS oireita 😔 Myös finnejä puskee kasvoihin, ennen ovista tuli kunnolla paiseita, sitten oli vähän rauhallisempaa mutta jälleen alkaa kukkimaan 🙄Olen aika varma jo ettei tämäkään ollut meidän kierto. Ärsyttävää jälleen odottaa uuden kierron alkua vielä yli viikko 😕
Nyt on kilppari kokeet ja ferritiini otettu, huomenna saattaa jo saada tuloksia 😊👍

Iltatähti toiveissa ❤️

Kiitos Hile kannustuksesta. ❤️ Täällä alkoi tiputtelu, eiköhän yöllä ala kunnon vuoto ja kp 1, yk 9. 😞

n28, m31, yritys aloitettu 03/20. Varhainen km 10/20. Nyt yk 10

Olen pahoillani Quinn 😔 Ymmärrän pettymyksesi 😔Olitteko te käyneet jossain tutkimuksissa? Anteeksi että en nyt muista 😔
Tsemppiä uuteen kiertoon❤️

Mukavaa viikonloppua 🍁

Iltatähti toiveissa ❤️

Muokattu
klo 9:44 | 23.10.2020

Neiti kesäheinä kirjoitti:
Olen pahoillani Quinn 😔 Ymmärrän pettymyksesi 😔Olitteko te käyneet jossain tutkimuksissa? Anteeksi että en nyt muista 😔

Tsemppiä uuteen kiertoon❤️

Mukavaa viikonloppua 🍁

Kiitos neiti kesäheinä. ❤️

Ohjeistus oli että vuoden vaihteen jälkeen yhteyttä lääkäriin tutkimuksia varten. Erityisesti itselle on tärkeää päästä aukiolotutkimukseen, en usko että kierrossa tai ovulaatiossa on ongelmaa. Koen että stressaan/ turhaudun aina menkkojen alkaessa, muuna aikana melko rennosti tämän projektin kanssa.

n28, m31, yritys aloitettu 03/20. Varhainen km 10/20. Nyt yk 10

Täällä onkin monella alkanut kierto uudelleen viime päivinä, tsemppiä tähän alkavaan kiertoon!

Mulla vähän erilainen näkökulma saman asiaan, tietenkään en halua mitenkään liikaa ilakoida vaikka oikeasti helpottunut ja iloinen, nimittäin JES tänään alkoi viimein KP1, eli menkat alkoi viimein! Tämä siksi kun viime kierto alkoi keskenmenon jälkeen enkä ole enää moneen viikkoon tiennyt missä mennään. Kolme viikkoa sitten testattu ovis, oireet pari viikkoa sitte ja nyt monta neg raskaustestiä joten tämä alkava kierto toi nyt helpotuksen, että kierto viimeinkin päättyi.

Nyt pääsen ekaa kertaa testaamaan letroja tähän kiertoon joten ihan mielenkiinnolla kohti uutta.. 😊

Toiveissa ensimmäinen lapsi alkaen 3/2020, tm km vk 10 9/2020, plussa 11/2020

Taisin innostua liian aikaisin XD ei alkanutkaan kiertopäivä 1 vielä, antoi vain ymmärtää niin. Kiertopäivä 54 jatkukoon. Ehkä sitten kuitenkin lähipäivinä.

Toiveissa ensimmäinen lapsi alkaen 3/2020, tm km vk 10 9/2020, plussa 11/2020

Täällä yksi aktiivisesti keskusteluja jo puolen vuoden verran taustalta seuraillut esikoista haaveileva 23-vuotias.

Taustaa sen verran, että pillerit jätetty pois toukokuussa ja kesäkuussa alkanut yritys. Kierto aika tasainen 29-30 päivää. Nyt kp 28/29 ja 2 negatestiä tehty, eli yk 6 odotellaan alkavaksi viikonlopun aikana. Pieni toivo nosti päätään kun aikaisemmista kierroista poiketen rinnat tulivat sivuilta kipeiksi, mutta täältä saanut oppia ettei oireet välttämättä tarkoita mitään.

Yritetty alkuun menetelmällä tulee jos on tullakseen, mutta huomattu hyvin pian ettei meidän seksimäärillä tulla lasta saamaan tämän vuosikymmenen kuluessa, joten pakko ovista tikutella, ja hieman laskeskella päiviä, joka taas aiheuttaa itselle sen että asia on mielessä joka ikinen päivä ja monesti. Yritä tässä sitten ottaa rennosti..

Plussatuulia ihan jokaiselle!

  • ylös 11
  • alas 1

Ompa hiljaista, vaikka on viikonloppu. Mitä kaikille kuuluu?

30v. /33.v,haasteena alhainen rautavarasto ja suorituspaineet. Yritys
alkanut 07/2019 sisältäen taukoja. Esikoinen toiveissa.

Esikoishaaveita, tervetuloa mukaan, toivottavasti meitä pian lykästäisi. :)

Nyt meneillään Dpo 9 ja olen yrittänyt olla ajattelematta koko asiaa, mutta eilen oli pakko tehdä ensimmäinen rtesti. Puhdas nega se tietysti oli, mutta kalenterin mukaan enää 4 päivää oletettuun vuotoon ja ei malttais mitenkään päin odotella mitä tapahtuu.. Kummallista kun ei ole lainkaan menkkamaisia tuntemuksia. Yleensä rinnat alkaa aristamaan viikkoa aikaisemmin, nyt vain kaikenlaisia vihlomisia ja pistelyjä vatsassa.

Joku täällä kyseli ovisoireita. Yleensä itsellä tuntuu pieni vihlaisu jommalla kummalla puolen ja selkeät ovislimat on havaittavissa, mutta ei mitään muuta. Tässä kyllä huomaa kuinka herkästi on alkanut kuuntelemaan omaa kroppaa ja kuvittelee pienimpiäkin tuntemuksia.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla