Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

?? Siis tuollaisen pohjan teen aina, ja kehuja tulee. Mikäs vika siinä muka on? Kaulin ohueksi pellille ja täytteet päälle. Paisto 225 asteessa 25 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Teen ruispuuron tai riisipuuron jämistä johonka lisään kauralesettä niin että on kuitupitoinen. Jos ei ole puuron jämiä niin lisään kauralesettä taikinaan. Kaulimella saa ohuen pohjan. Välillä kun en viitsi kaulita niin teen paksumpi pohjaista pitsaa aamupalaksi ja evääksi joka korvaa täytetyn sämpylän. Kuiduton ruoka aiheuttaa suolistosairauksia joka lisääntyy koko ajan. 

Laadukas runsaskuituinen gluteeniton makaroni, joka sopii moneen pastaruokaan. Valmistettu Italiassa. Ei sisällä vehnätärkkelystä. Maidoton ja munaton. Laktoositon. Vegaaninen. Kuitu antaa miellyttävän kylläisyyden tunteen, auttaa alentamaan kolesterolia ja tasapainottaa verensokerin nousua!

https://www.foodie.fi/entry/semper-450g-kuitupitoinen-makaroni-gluteenit...

Tätä makaroonia aion kokeilla kun tykkään herkutella makaroonilaatikolla silloin tällöin. On kyllä kallista jos pitäisi tehdä isolle sakille. 

Vierailija

Itse teen tällä, otettu jostain vanhasta kotiruokakirjasta:

-5 dl vettä
-Puoli pkt hiivaa
-1 tl suolaa
-Vehnäjauhoja
-Loraus öljyä.

Eli hiiva murennetaan lämpöiseen veteen, lisätään suola ja jauhoja, vaivaa taikinaksi ja lorauta jossain välissä öljy sekaan. Kohota kaksinkertaiseksi. Kaulitse, tunge täytteet ja paista.

Tulee pellillinen, pehmeää normi pizzapohjaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Itse teen tällä, otettu jostain vanhasta kotiruokakirjasta:

-5 dl vettä
-Puoli pkt hiivaa
-1 tl suolaa
-Vehnäjauhoja
-Loraus öljyä.

Eli hiiva murennetaan lämpöiseen veteen, lisätään suola ja jauhoja, vaivaa taikinaksi ja lorauta jossain välissä öljy sekaan. Kohota kaksinkertaiseksi. Kaulitse, tunge täytteet ja paista.

Tulee pellillinen, pehmeää normi pizzapohjaa.

Tossa ei ole mitään suolisto kuituja ja tulee kuiduttomasta ruuasta suolistosairaudet. Kuten liiasta sokerista kakkostyypin diabetes. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse teen tällä, otettu jostain vanhasta kotiruokakirjasta:

-5 dl vettä
-Puoli pkt hiivaa
-1 tl suolaa
-Vehnäjauhoja
-Loraus öljyä.

Eli hiiva murennetaan lämpöiseen veteen, lisätään suola ja jauhoja, vaivaa taikinaksi ja lorauta jossain välissä öljy sekaan. Kohota kaksinkertaiseksi. Kaulitse, tunge täytteet ja paista.

Tulee pellillinen, pehmeää normi pizzapohjaa.

Tossa ei ole mitään suolisto kuituja ja tulee kuiduttomasta ruuasta suolistosairaudet. Kuten liiasta sokerista kakkostyypin diabetes. 

Voi jeesus. Tää on pizzapohja ohje. Ime sinä parsaa.

Vierailija

500 g Vehnäjauhoja
330 g vettä
80 g aktiivista juurta
10 g suolaa
Sekoita ainekset, anna olla 1/2h. Taittele sen jälkeen taikinaa 3 kertaa puolen tunnin välein. Anna olla 1/2h. Jaa kahtia. Muotoile palleroiksi. Laita kannelliseen rasiaan (Irtokarkkirasiat on hyvän kokoisia) Unohda jääkaappiin 1-3 päiväksi. Lämmitä uuni ja uunissa pelti niin kuumaksi kuin saat. Muotoile pohjaa venyttelemällä esim. nyrkkien päällä. Älä käytä kaulinta ettei ilmakuplat häviä.
Siirrä pohja leivinpaperinpäälle.
Älä laita överisti täytteitä, että pohja kerkeää kypsyä uunissa.
Ota kuuma pelti uunista ja vedä pitsapohja sille leivinpaperin avulla. Paista kunnes näyttää valmiille.

Paras pitsapohja, ei satu vatsaan kun ei oo hiivaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mä laitan puolet durumjauhoja ja puolet erik.vehnäjauhoja, yht. 5 dl. Joukkoon 1 tl leivinjauhetta ja 1/2 tl suolaa. Puuhaarukalla 3/4 dl oliiviöljyä ja 2 dl maitoa. Helppo, eikä tarvi taiteilla hiivojen ja vaivaamisen kanssa.

Leivinjauheellakin tulee hyvä pizza. Ehkä ei kuitenkaan niin pehmeä kuten ap kaipasi, sopii sitkaamman pizzan ystäville. Mutta aika paljon öljyä sun ohjeessa.
Itsekin luotan yleensä tuohon pitkään jääkaapissa nostamiseen

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla