Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletteko kiinnittäneet tähän asiaan huomiota? Hyvin harva mies poistaa naisestaan kuvia ainakaan kovin usein, sen sijaan naiset postaavat miehistään melko usein. Pätee myös noihin "vaikuttajiin". Miehet saattavat postata esim kuvia lapsistaan aika paljonkin, mutta "akan naama" loistaa poissaolollaan. Miksi??? (Itse olen sinkku joten minua tämä ei kosketa, olen vain kiinnittänyt tähän huomiota.)

Sivut

Kommentit (59)

Vierailija

En ota koskaan mitään kuvia omaan puhelimeeni niin ei ole postattavaakaan.

En ymmärrä tätä varsinkin naisten kuvauspakkomiellettä.

Ärsyttää jo nykyään jos mennään vaimon kanssa jonnekin tapahtumaan, niin minut tehtävänä on aina toimia kuvaajana, otetaan kuvia edestä, takaa ja sivulta, täällä, tuolla ja siellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ainoa mies joka on halunnut mut facebookiinsa, oli ex joka oli sairaalloisen mustasukkainen.
Ei mukaan naisena kiinnosta koko kansalle suhdettani julkaista, yleensä ne päivitykset aiheuttaa lähinnä myötähäpeää.

Vierailija

Semmoiset miehet postaa, joiden nainen on huomattavasti nuorempi tai huomattavan hyvännäköinen. Tällöin se vastaa kuvissa olevia hienoja autoja, kalansaaliita jne. 

Vierailija

Koska se akka on kieltänyt. Mies kuitenkin laittaisi jonkun akan mielestä järkyn kuvan ja sehän ei käy tietenkään päinsä.

Vierailija

En ole somessa. Jos tyttöystäväni haluaisi kuviaan sinne, hän osaisi varmasti ihan itse tehdä sen. Tosin hänelläkään ei ole kuvia missään somessa.

Vierailija

Oon huomannut. Paikkamerkintöjä saattaa olla, että on vaimonsa kanssa jossain tapahtumassa mutta ei kuvia. Myös suhdestatus puuttuu monilta.Eräskin tuttu mies on ollut naimisissa noin 5 vuotta mutta statuksessaan lukee edelleen että sinkku.

Vierailija

Aikoinaan postasin muutaman faceen, kun exällä oli pakkomielle some päivityksiin. Huono itsetunto naisella oli, raivohullu jos joku naispuolinen kaverini sattui tykkäämään jostain luontokuvastani tms. Jatkuvasti kyttäsi mitä teen facessa, kuka toi nainen on, mistä tunnet sen jne. Kyttäsi milloinka olen ollut viimeksi paikalla ja niin edespäin. Lopulta sai vainoharhaisuuttaan minut poistamaan naiskaverini facesta, koska luuli minun pettävän häntä. En pettänyt, olisi ehkä kannattanut niin ei olisi turhasta tarvinnut huutoa kuunnella. Että sellaista tuo facetouhu joskus, huhhuh...

Vierailija

No ensinnäkään; A) Ei voisi vähempää kiinnostaa. Sitten; B) Sosiaalisessa mediassa voit saada yhteydenoton joltain vanhalta tutulta naiselta ja se voi karkoittaa tämän yhteydenottajan, jos on kuvia omasta naisesta. Voi jäädä vielä pimpsa saamatta.

Vierailija

Naisille tuntuu parisuhde ja kumppani olevan elämässä tosi tärkeitä asioita, heidän elämä tuntuu usein olevan täydellistä sitten vasta kun he pääsevät parisuhteeseen miehen kanssa.
Ylipäätänsä ihmettelen sitä miksi naiset puhuu niin paljon miehistä ja miehestä eritoten silloin kun nainen on parisuhteessa. "Mies sitä" "mies tätä" "mun mies" "mies on siellä".
Miksi naiset korostavat kumppanin sukupuolta puhekielessä?

Koska mies haluaa pitää saaliinsa itsellään ja naiselle taas saaliin esittely on ehkä tärkeämpää kuin itse saaliin syöminen. Olisiko joku tämmöinen evoluutioon liittyvä juttu, että ei haluta mainostaa kumppania toisille miehille?

Tosin sitten taas ilmeisesti nettipornon suhteen miehet ovat hanakampia lataamaan pariskuntavideoita -ja kuvia nettiin. 

Tyhmeliinit

Lähes poikkeuksetta ne miehet, jotka eivät postaa vaimostaan kuvia, pettävät ja pitävät pääsuhteensa muilta naisilta salassa. :) Vaimolle selitetään, että ne muut naiset jotka tykkäävät kuvista ja laittavat sydämiä ovat "vain kavereita", vaikka käy niitäkin panemassa.  :)

Vierailija

Miehet yleensä postaa saavutuksiaan. Naiset taas haluavat näyttää muille naisille miten upeasti heillä menee. Muut miehet kuittailisivat hempeilykuvista armottomasti, jokainen tajuaa että nainen on pakottanut niitä someen laittamaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla