Sivut

Kommentit (3957)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Musta toi Matin 35 v seurustelemattomuus on oikeasti iso haaste. Sen takia, että pitkässä parisuhteessa/avoliitossa/avioliitossa opitaan parisuhdetaitoja, joita ei kirjoista opita. Yhdessä arjen jakamista, kotitöiden jakamista, yhteisiä pelisääntöjä ja niiden noudattamista yms. Toki jokaisessa parisuhteessa on omanlaisensa säännöt ja tavat, mutta se pohja toisen huomioimiselle ja yhteisen arjen luomiselle tulee aikaisemmista parisuhteista. Jos olet 35 v asti asunut itseksesi, etkä ole joutunut tekemään arjessa kompromisseja ja jakamaan arkeasi toisen kanssa, niin kyllä se jonkinlaisina haasteina näkyy. Esimerkiksi omien rajojen hakeminen ja joustamattomuus on aika luonnollista noissa tilanteissa, jos siihen ei ole tottunut. Sekin voi olla vaikeaa, jos on aiemmin tottunut lähtemään golfkentälle ja kiertämään vieraspelejä milloin mielii ja nyt pitäisi sovittaa omat menot ja aikataulut yhteen toisen ihmisen kanssa.

Erittäin hyvä mielipide, juuri näin se menee.

Parisuhde on kuitenkin ihmissuhteista vaativin. Näkeehän sen tästäkin ohjelmasta.
Häissä ollaan vielä niin suu muikulla ja ollaan niin tyytyväisiä toiseen osapuoleen, mutta
kohta jo homma lässähtää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tämän päivän Aamulehdessä iso haastattelu Matista. Sieltä hyvin voi tulkita parin jo eronneen.

" Koskentausta myöntää, että palava rakkaus olisi hieno kokemus, mutta toisaalta seesteisen arjen ystävälle riittää tasaisempikin onni".

" muistoksi päivästä jäi rintaa koristamassa ollut valkoinen ruusu".

Kuvattu hänen kodissaan Pirkkalassa ja jutussa kertoo asioita, joita toivoo parisuhteelta.

Miksi ihmeessä tällainen haastattelu on tässä vaiheessa tehty? Eihän edellisvuosinakaan parit ole saaneet antaa haastatteluita kesken kaiken ja ne ensimmäiset tunnelmat ohjelman jälkeen ovat maikkarin omia haastatteluita...

Toivon mukaan on hämäystä vain. Eihän nuo asiat poissulje suhteen jatkumista. Kertoo vain, et vielä ei ole palavaa rakkautta Mirankaan kanssa, mutta tasaisempikin meno riittää. Ja eihän se muistoruusu tarkoita muuta kuin et päivästä jäi muistoksi ruusu? Minäkin kuivatin hääruusut ja ne on siitä päivästä muistona, vaikka ollaan edelleen naimisissa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
miss maailmankaikkeus

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Naurattaa vähän miten yllätyksenä kaikille tälläkin palstalla riehuneille pinnallisille ihmisille tulee se, että Emma ja Tuomas vaikuttavat tosiasiassa oikein hyvältä parilta. Toisille se tuli puun takaa ihan yllätyksenä, toisille ei. Ehkä tässä on osalla hieman peiliin katsomisen paikka.

Joillekin se on kova pala, että ihminen voi kelvata myös ihan omana itsenään ja saada silti elämäänsä rakkautta. Jopa oman ulkonäkönsä eteen vaivaa näkemätön, rääväsuinen naishenkilö, kuvitelkaa! Kyllä hyvät miehet ja rakkaus on pelkästään pinnallisten pyrkyrien etuoikeus.

Ja joillekin tuntuu olevan tosi kova pala, jos ihmisten ulkonäöstä mainitaan yhtään mitään. Veikkaan, että kyseessä on henkilöt, jotka eivät syystä tai toisesta ole sinut kehonsa kanssa, ovat saaneet haukkuja osakseen ulkonäkönsä takia, ovat ylipainoisia tms. Ulkonäkö on kuitenkin asia, johon voi itse vaikuttaa hyvin paljon. Ei Mirakaan ole mikään missi ja hänellä on ylipainoa, mutta en muista että kukaan olisi täällä arvostellut häntä ulkonäöllisesti. Kyse on siitä, että hän on huoliteltu. Emma poikkeaa suuresta massasta siinä, että häntä ei näytä pätkääkään kiinnostavan laittaa edes ripsiväriä. Tuntuu se ainakin minusta omituiselle jos tv-ohjelmaankin osallistuu! Totta kai hän saa olla sellainen kuin on. Mutta saa kai sitä ääneen ihmetellä, että miksihän hän on valinnut tuollaisen tyylin. Henkilökohtaisesti meikkaan siksi, että ikään kuin juhlistan omaa hyvää oloani. Tykkään itseni vuoksi näyttää hyvältä. Ei haittaa jos joku mies tai nainenkin vähän ihastelee siinä sivussa.

...mutta et hoksaa kuinka siirrät omat arvosi ja oletuksesi myös muille. esimerkiksi jos itse olet 50+ merkonomi, oletatko hieman harhaisesti, että sinun käsityksesi tyylistä on juuri se oikea kolmekymppiselle akateemiselle tai alle kolmekymppiselle eläväiselle naiselle? Jokainen saa ilmaista omaa persoonaansa pukeutumisellaan, joku täällä jo totesikin, että kannattaa pukeutua laittautua niin, että on oma itsensä, viihtyy vaatteissa ja tyylissä. Sinulla omasi, pidä kiinni siitä, mutta se ei varmasti muille ole paras.

Tietenkään oma käsitykseni hyvästä tyylistä ei ole ainoa oikea. Mutta osa torppaa täällä kaiken ulkonäkökeskustelun? Jos viihtyy omassa tyylissään ja on itsevarma, niin miksi edes kiusaantuisi jonkun kritiikistä.

Ne, joiden mielestä ulkonäön arvostelu EI kuulu aikuisen ihmisen käytökseen, kiusaantuvat sellaista kuullessaan. Näin vain on. Koen myötähäpeää ja sääliä arvostelijoiden puolesta. Tuntuu, että arvostelijat ovat henkisesti jotain murrosikäisiä. 

Pidä aivan vapaasti murrosikäisenä. Kaikki aikuiset tietävät, että ulkonäöllä on merkitystä monissa yhteyksissä.

Ulkonäöllä on tietysti merkitystä ja tämän tietää jokainen lapsesta vanhukseen!

Mutta toisen ihmisen ulkonäön ARVOSTELU on kiusaannuttavaa. 

Ja sitten täällä unohdetaan kokonaan se, että oma mielipide ei ole se universaali totuus. Vaikka itseään ei jonkun naama miellytä, niin toisen mielestä se voi olla just paras. En jaksa tätä ulkonäkökeskeisyyttä keskustelussa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Huvittavaa että ohjelman osallistujista näkee viidessä minuutissa miksi ovat hakemassa televisio-ohjelmasta kumppania.

Eihän tuolla ole normaalina joukossa kuin Tuomas.

joo, mut mitä on vialla noin söpössä ja hyvin  käyttäytyvässä, kun ei ole löytänyt ketään? Etenkin kun on sairaanhoitajamies. Yleensähän ne pariutuu jo opiskeluvaiheessa sairaanhoitajanaisten kanssa....ainakin se jonka tunnen. Oisiko kohtuuttomat omat vaatimukset?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Naurattaa kyllä tuo lapsikeskustelu, sillä oma pottunenäni ei kelvannut lapsilleni, vaan kaikilla on mieheni nenä. Sen sijaan maantienruskea tukkani on kaikilla lapsillani. Geeneistä ei koskaan tiedä. 

Naurattaisiko vielä jos kaikki lapsesi olisivatkin perineet pottunenäsi?
Niimpä

En tiedä yhtään vanhempaa, joka olisi jotenkin korostuneen kiinnostunut siitä miltä oma lapsi näyttää. Ei voisi vähempää kiinnostaa ovatko lapseni jonkun mielestä kauniita tai komeita! Ovat lapsiani, ja vanhemmalle aina maailman kauniimpia ja rakkaimpia. En ollut tuo kenelle vastasit, mutta kommentoinpa kuitenkin.

No minä olen tällainen vanhempi. Olen koko elämäni kärsinyt rumasta ulkonäöstäni ja olen kiitollinen, että lapseni ovat kivannäköisiä.

Ehkä jos on aina ollut nätti/tavallisen näköinen, ei voi ymmärtää millaista helvettiä rumana olo on. Siksi olen äärimmäisen kiitollinen etteivät lapseni ole perineet huonoimpia puoliani eikä ulkönäkö ainakaan pilaa heidän elämää.

Eiköhän sinun, kuten usean muunkin "ruman" suurin ongelma ole huono itsetunto. Ja itsetunnon kehittymiseen vanhemmilla on huomattavasti parempi sauma vaikuttaa kuin geenien segregoitumisprosessiin. Lapsen tulevaisuuteen vaikuttaa varmasti huomattavasti enemmän se, että vanhemmat kykenevät rakastamaan ja tukemaan lapsen kehitystä kuin se millaisen nenän lapsi on perinyt.

Tietysti! Jos lapsi saa (koulussa yms.) negatiivista palautetta ulkonäöstään ja omin silmin näkee, ettei ole yhtä kaunis kuin muut, tai kun baarissa kaverit saa aina seuraa muttei itse koskaan, itsetunto-ongelmahan siitä seuraa. Toki vanhempien asenteella on valtava merkitys kasvavalle lapselle.

Jos itseään rumalla pitävällä ei ole sattunut kannustavia ja rakastavia vanhempia olemaan, niin aika tuskallinen voipi tilanne olla. Kun ei sitä ulkonäköään saa valita eikä vanhempiakaan.

Joku sanoi täällä, ettei pottunokka sulje mitään ovia. Kyllähän esim. joihinkin ammatteihin vaaditaan käytännössä ainakin edustavaa olemusta, mutta pääongelma on itsetuntoasia. 

Luulen, ettei ns. keskivertonätit ihmiset (joihin itsenikin luen) pysty tajuamaan, ns. ruman osaa tässä maailmassa. Varsinkin ns. ruman naisen, jolle ei kannustavia vanhempia ole sattunut. 

Emma ei mielestäni ole ruma. Emma on kivannäköinen, jonka häälook oli ehkä poikkeuksellisen luomu. MInusta kuitenkin kiva.

Entäpä jos lapsi on kaunis, mutta häntä kiusataan? En näe aikuisenakaan itseäni kauniina, mutta välillä vanhoja kuvia katsellessani saatan hämmästyä, että olenpa ollut kaunis. Ja olen edelleen, mutta kun jo 4-vuotiaana aivoja aletaan muokata väärään suuntaan, niin se on ikuinen työ saada korjattua itsetunto. Ja kuten moni muukin on sanonut tässä keskustelussa: rumilla vanhemmilla saattaa olla kauniita lapsia ja toisinpäin. Ulkonäkö nyt ei ole mikään kummoinen syy tehdä tai olla tekemättä lapsia, kyllä pitäisi olla paremmat syyt. Kertoisitko vielä, mihin työhön ei perunanenäisiä oteta?

Kauneus ei tietenkään suojaa lasta kiusaamiselta. Tällaista en siis tarkoittanut enkä ilmaissut.

Kirjoitin, että joihinkin ammatteihin vaaditaan käytännössä ainakin edustavaa olemusta. "Edustava olemus" on tietysti makuasia. En kirjoittanut, että niihin ei pottunokkaisia huolita. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huvittavaa että ohjelman osallistujista näkee viidessä minuutissa miksi ovat hakemassa televisio-ohjelmasta kumppania.

Eihän tuolla ole normaalina joukossa kuin Tuomas.

joo, mut mitä on vialla noin söpössä ja hyvin  käyttäytyvässä, kun ei ole löytänyt ketään? Etenkin kun on sairaanhoitajamies. Yleensähän ne pariutuu jo opiskeluvaiheessa sairaanhoitajanaisten kanssa....ainakin se jonka tunnen. Oisiko kohtuuttomat omat vaatimukset?

Se on ne hämähäkit.
Ei taida niin ihmeellistä heeboa olla, että sulattaisin hämähäkit lemmikkeinä.
Käärmeet 😱

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Musta toi Matin 35 v seurustelemattomuus on oikeasti iso haaste. Sen takia, että pitkässä parisuhteessa/avoliitossa/avioliitossa opitaan parisuhdetaitoja, joita ei kirjoista opita. Yhdessä arjen jakamista, kotitöiden jakamista, yhteisiä pelisääntöjä ja niiden noudattamista yms. Toki jokaisessa parisuhteessa on omanlaisensa säännöt ja tavat, mutta se pohja toisen huomioimiselle ja yhteisen arjen luomiselle tulee aikaisemmista parisuhteista. Jos olet 35 v asti asunut itseksesi, etkä ole joutunut tekemään arjessa kompromisseja ja jakamaan arkeasi toisen kanssa, niin kyllä se jonkinlaisina haasteina näkyy. Esimerkiksi omien rajojen hakeminen ja joustamattomuus on aika luonnollista noissa tilanteissa, jos siihen ei ole tottunut. Sekin voi olla vaikeaa, jos on aiemmin tottunut lähtemään golfkentälle ja kiertämään vieraspelejä milloin mielii ja nyt pitäisi sovittaa omat menot ja aikataulut yhteen toisen ihmisen kanssa.

Itse olen huomannut, että elämässä täytyy muutenkin tehdä kompromisseja ja ottaa toisia ihmisiä huomioon kuin vain parisuhteessa. Omia rajojakin joutuu miettimään. Myös pitkä yksinolo voi opettaa ihmiselle paljon itsestään. Mm. juuri sitä, minkälaisten rajojen noudattaminen on itselle kohtuullista, kun tietää, mikä on se itselle luonnollinen toimintatapa. Sen perusteella voi sitten kumppanin kanssa pohtia, onko mahdollista tehdä kummallekin kohtuullisia kompromisseja kummankin rajat huomioonottaen. 

Niinpä ja voihan se aiempi pitkä parisuhdekin olla ollut sellainen, että kompromisseja tai vastaantuloa ei ole juuri tarvinnut tehdä. Esim. ehkä nainen on siinä mielellään hoitanut kaikki kotityöt ja mies mennyt menoissaan miten huvittaa ja tullut valmiiseen pöytään (tai päinvastoin), mutta sille seuraavalle kumppanille ei tällainen järjestely käykään alkuunkaan. Tai on opittu ajattelemaan, että kun yksi nainen/mies on ollut tietynlainen niin tämä pätee kaikkiin muihinkin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saako noin ikääntyneet kasvot pelkällä viinillä? Jos niin nyt loppu oma viinin lipittäminen. T: 28 nainen

Kenen kasvoja tarkoitat?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olen kyllä vähän pettynyt, että tällä palstalla aletaan etsimään joitain ihmeellisiä syitä ihmisen vapaaehtoiseen lapsettomuuteen ja oletetaan, että taustalla täytyy olla jotain kovia kokemuksia/liikaa vastuuta jne.

JA vieläpä nimenomaan naisen eli Juuditin kohdalla, ei ketään tunnu kiinnostavan miksei Tommi eli mies halua lapsia?
Juuditin lapsettomuuspäätökselle vain on jostain syystä pakko etsiä jotain enemmän tai vähemmän traagista selitystä...

Joo, olen pettynyt teihin, av-mammat.

En ole huomannut mitään tällä asialla mässäilyä. Pari ihan suht normaalia kommenttia ollut. Kai se on miehissä vähän yleisempää että lapsia ei haluta. Jos vaan ihan siksi ei olla pahemmin ihmetelty Tommia. Minulle on ainakin täysin neutraali asia, että haluaako joku lapsia vai ei. Hassua, mutta äitinä ymmärrän nyt jopa paremmin, että joku ei niitä lapsia haluakaan. Vielä lapsettomana sinkkuna ajattelin toisin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saako noin ikääntyneet kasvot pelkällä viinillä? Jos niin nyt loppu oma viinin lipittäminen. T: 28 nainen

Meillä on suvussa eräät keski-ikäiset identtiset kaksoset. Naisia ovat. Toinen on lipittänyt viiniä suht reippaasti ja polttanut tupakkaa, toinen elänyt terveellisemmin. Tämä viininlipittäjäkaksonen näyttää ainakin 10 vuotta vanhemmalta kuin kaksoissiskonsa.

Vierailija

Tuomas on melko normaali, mutta uskon että hänelle olisi vaikea sellainen mutkallinen nainen, joka analysoisi hiljaa ja mököttäisi yms. Valitettavasti todella pyntätyt naiset ovat kovin itsekeskeisiä ja tottuneet huomioon ja hypetykseen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen kyllä vähän pettynyt, että tällä palstalla aletaan etsimään joitain ihmeellisiä syitä ihmisen vapaaehtoiseen lapsettomuuteen ja oletetaan, että taustalla täytyy olla jotain kovia kokemuksia/liikaa vastuuta jne.

JA vieläpä nimenomaan naisen eli Juuditin kohdalla, ei ketään tunnu kiinnostavan miksei Tommi eli mies halua lapsia?
Juuditin lapsettomuuspäätökselle vain on jostain syystä pakko etsiä jotain enemmän tai vähemmän traagista selitystä...

Joo, olen pettynyt teihin, av-mammat.

En ole huomannut mitään tällä asialla mässäilyä. Pari ihan suht normaalia kommenttia ollut. Kai se on miehissä vähän yleisempää että lapsia ei haluta. Jos vaan ihan siksi ei olla pahemmin ihmetelty Tommia. Minulle on ainakin täysin neutraali asia, että haluaako joku lapsia vai ei. Hassua, mutta äitinä ymmärrän nyt jopa paremmin, että joku ei niitä lapsia haluakaan. Vielä lapsettomana sinkkuna ajattelin toisin.

Olihan tuolla spekulaatioita syistä Juuditin lapsettomuuteen, ja niissä viesteissä jotain yli sata yläpeukkua.
Tommin lapsettomuudesta nolla spekulaatiota.

”Pari ihan suht normaalia kommenttia ollut” niinpä niin, kun minun silmissäni tuollaiset viestit eivät ole normaalia tai ainakaan ok.
Ei nyt oikein iske tuo sinun selittelysi.

Itselläni ei ole ollut ikinä mitään ihmetystä kenenkään lapsettomuutta tai lapsellisuutta kohtaan, ei silloin kun olin lapseton eikä nyt kun olen äiti.
Minusta se on asia, jota minun ei tarvitse ensinkään miettiä eikä ”ymmärtää” tai olla ymmärtämättä yhtään kenenkään kohdalla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen kyllä vähän pettynyt, että tällä palstalla aletaan etsimään joitain ihmeellisiä syitä ihmisen vapaaehtoiseen lapsettomuuteen ja oletetaan, että taustalla täytyy olla jotain kovia kokemuksia/liikaa vastuuta jne.

JA vieläpä nimenomaan naisen eli Juuditin kohdalla, ei ketään tunnu kiinnostavan miksei Tommi eli mies halua lapsia?
Juuditin lapsettomuuspäätökselle vain on jostain syystä pakko etsiä jotain enemmän tai vähemmän traagista selitystä...

Joo, olen pettynyt teihin, av-mammat.

En ole huomannut mitään tällä asialla mässäilyä. Pari ihan suht normaalia kommenttia ollut. Kai se on miehissä vähän yleisempää että lapsia ei haluta. Jos vaan ihan siksi ei olla pahemmin ihmetelty Tommia. Minulle on ainakin täysin neutraali asia, että haluaako joku lapsia vai ei. Hassua, mutta äitinä ymmärrän nyt jopa paremmin, että joku ei niitä lapsia haluakaan. Vielä lapsettomana sinkkuna ajattelin toisin.

Olihan tuolla spekulaatioita syistä Juuditin lapsettomuuteen, ja niissä viesteissä jotain yli sata yläpeukkua.
Tommin lapsettomuudesta nolla spekulaatiota.

”Pari ihan suht normaalia kommenttia ollut” niinpä niin, kun minun silmissäni tuollaiset viestit eivät ole normaalia tai ainakaan ok.
Ei nyt oikein iske tuo sinun selittelysi.

Itselläni ei ole ollut ikinä mitään ihmetystä kenenkään lapsettomuutta tai lapsellisuutta kohtaan, ei silloin kun olin lapseton eikä nyt kun olen äiti.
Minusta se on asia, jota minun ei tarvitse ensinkään miettiä eikä ”ymmärtää” tai olla ymmärtämättä yhtään kenenkään kohdalla.

Ehkä joku kommentti on jäänyt huomaamatta. Mutta kannattaa myös muistaa tämmöisellä palstalla, että jotkut kirjoittelevat tänne näitä juttuja myös vähän kieli poskella. Ei kannata kaikkea ottaa haudanvakavasti. Vaikkei itse olisikaan sellainen ”lämpimikseen höpöttelevä”, niin jotkut toiset ovat.

Vierailija

Tämän ihmisen on oltava jotenkin vinksahtanut, ei riitä Napakymppi tai EA, vielä pitää sanomalehdessä markkinoida itseään. Maailmanluokan turn off.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
35 v Matti vai mikä, ei ole KOSKAAN seurustellut.

HÄ?

No on ujo. Kyl tossa on nyt jo jotain kasvatuksessa menny pahasti pieleen. Niin heikko itsetunto ettei onnistu treffeillä. Mut ei heikko itsetuntokaan selitä ettei joku silti näe sitä kultajyvää sen alta. ....surullista.

MUTTA MITEN ihmeessä nää parittajat on aatellu et hän oisi sopiva suoraan hyppäämääm avioliittoon???

TÄTÄ en ymmärrä.


Ei Matti vaikuta millään tavalla nössöltä, ujolta tai että olisi huono itsetunto. Kyllähän nämä asiantuntijat ovat sen tarkistaneet, että täyspäisestä ihmisestä on kyse. Aika monikin on mennyt naimisiin sen ensimmäisen vakavan seurustelukumppaninsa kanssa, mm. siskoni ja liittoa kesti vuosikymmeniä. Tunnen myös parin joka löysi toisensa rippikoulussa ja ovat edelleen yhdessä, yli 80-vuotiaina. Tämmöinen ei ole ollut mitenkään harvinaista eikä tavatonta nykyäänkään. Tuli mieleen eräskin suosittu tubettaja jonka nimeä en nyt viitsi mainita. Ja mikä sitten lasketaan seurustelusuhteeksi, ehkä Mattikaan ei vaan ole asunut kenenkään kanssa yhdessä tai harkinnut avioliittoa.

Varmasti moni nykynainen tarvitsee monta seurustelusuhdetta, seksikumppaneista puhumattakaan, ennen kuin ns. sitoutuu. Ei pidä kuitenkaan yleistää. Ja niin, lopputulokset, näistä "harjoitteluista" huolimatta, eivät erityisesti mairittele.

Vierailija

Juudit on oikeasti tosi valoisan ja valloittavan oloinen tyyppi livenäkin, mutta ei tippaakaan päällepäsmäri. Hänessä on jotain erityistä. Terveisin hänen kanssaan Itä-Suomen yliopiston samoilla kursseilla ollut.

Vierailija

Onhan tuo poikkeuksellista, että 35-vuotiaana ei ole takana vielä yhtään seurustelusuhdetta. Sitten menee Napakymppiin, avioituu tv:ssä tuntemattoman kanssa, kesken ohjelman antaa lehtihaastatteluja yksin JA kesken ohjelman on Tinderissä. Se Tinder voidaan kai laskea vielä huhuksi, mutta silti. Jonkinlainen sarjadeittailija. Mikä tekee ihmisestä sarjadeittailijan, joka ei sitoudu, vaikka toivoo perhettä. Liian kovat vaatimukset kumppanille? Väitti lehtihaastattelussa, että on ujo. Kuinka moni ujo edes antaa sellaisen haastattelun??? Saati sitten nämä tv-jutut.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tämän ihmisen on oltava jotenkin vinksahtanut, ei riitä Napakymppi tai EA, vielä pitää sanomalehdessä markkinoida itseään. Maailmanluokan turn off.

Mattia siis tarkoitan

Vierailija

Mitä siinä on kummallista jos ei ole 35-vuotiaana seurustellut? Minä ole nyt 39-vuotias ja seurustelen kolmatta kertaa elämässäni, mutta yksikään näistä seurustelusuhteista ei ole alkanut minun toimestani, vaan vastapuolen aloitteesta ja joka kerta olen ollut enemmän tai vähemmän kiikun kaakun että onko itsellä oikeasti sitä kipinää. Sen yhden kerran kun itse tein aloitteen erään henkilön kanssa ja kävin trffeillä, niin siitä ei jatkoa seurannut. Ihan hyvin voisin minäkin olla tilanteessa, että en olisi koskaan seurustellut, jos olisi ollut vähäkään vaativampaa ja kylmempää luonnetta omalla taustalla.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla