Sivut

Kommentit (12972)

Vierailija

Ei Sofia mitään valmennuksia ole myynyt ainakaan vuoteen, ei kovin ahkerasti sitä ennenkään. Sai kenkää fitclubilta kun pidätettiin.
Sofia on kyllä käsittämättömän itsekäs ihminen. Ihan takuulla tiesi mikä paskamyrsky nousee kun kuvaa Martinan lasta instaan. Ei voi muuta kun ihmetellä tuon ihmisen touhuja. Ei minkäänlaista moraalia, empatiaa eikä tilannetajua. Surullinen ihminen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sofia siis änkesi Hankoon veljensä kanssa, vaikka tiesi Isben olevan "isäviikonlopulla".

Kyllä se tiedossa oli ja luulinkin että otti veljensä mukaan omaksi viihdykkeekseensä, oletin että touhuaa jotain sisarusaikaa veljen kanssa niinä päivinä kun Isbe on paikalla.

Raahasiko Sofia veljensä sen takia Stefun tiluksille, että isäntä olisi sidottu viihdyttämään vierasta, eikä siten pääse olemaan Isben kanssa? Ja Isben kisapäivänä Stefu sitten makasi krapulassa, siihen Sofia varmaan pyrkikin. Sohvi edelleen jumittautui Hankoon huomiota vaatien, jotta Stefun lapsensa tapaaminen jäisi mahdollisimman minimiin. Huomionhakuisuus ilmeni "dinneriä odotellessa", kun Stefu kokkasi keittiössä, ehkä Isben tapaamisen jälkeen, ja Sofia lojui sohvalla, koiransakin odotti ruokaansa. Lopulta Sofia mustasukkaistui totaalisesti kun Stefu oli tavannut isbeä ja Sofia latasi lapsesta clipin instaan pepitellen, tietäen sen olevan vahingoksi, ei ollut sydämiä. Jos Sofian viesti "mitäs Isbe änkesi tänne" on totta, siinä Sofia niittasi lopullisesti itsensä.

Mihin se Sofia olisi voinut mennä jos lasta ei saa kerran kohdata ollenkaan ? Sisällä verhot kiinni vierailujen ajan nyt ja ikuisesti..Melko kohtuutonta. Ei mikään vaarallinen henkilö lapselle varmasti ole, jos nyt ei paras roolimallikaan Martinan mielestä.

Miksi Sofia ei mennyt sinne omaan kotiinsa? Se pieni kämppä johon osteli postaamiensa kuvien perusteella Iittalan astioita ja Smeg D&G vedenkeitintä ja paahdinta ja sisusti valkoisella? Miksi veli ei voinut tulla käymään siellä? Vai oliko ideana esitellä veljelle Hangon lukaaleja omina saavutuksinaan, kuten teki Rantisten Marbellan talolla? :D


Olisi varmaan mennyt jos olisi tiennyt lapsen tulosta. Tai vaikka olisikin tiennyt, miksi hänen pitää lähteä miehensä luota pois kun tämän lapsi tulee kylään? Jos on kuitenkin seurustelu jo lähemmäs puolivuotta. Vaan koska miehen hullu ex käskee mustasukkaisuuksissaan? Ja miten tulevaisuudessa, Sofianko pitäisi aina poistua samalla minuutilla kuin raketti kun Martinalle yhtäkkiä ilmestyykin "menoja" ja Isbe tulee isälleen?

Lapsi menee aina etusijalle. Aina. Ei kannattaisi alkaa seurustelemaan ihmisen kanssa jolla on jo lapsia, ellei kestä jäädä kakkoseksi.

Eihän se lapsi Sofialle ole mikään ongelma. Ongelma on se, että Martina omien sanojensakin mukaan vaatii ettei Sofia saa tavata lasta, mutta hankaloittaakseen tilannetta laittoi lapsen yllättäen isälleen samaan aikaan kun tiesi Sofiankin olevan siellä.

No miksei Sofia sitten tee suosiolla tilaa lapselle? Mene kotiinsa, tapaa kavereitansa, harrasta tai ole yksin niin kuin normaalit aikuiset. Miksi se lapsi on ongelma, jos se lapsi ei kerta ole ongelma?


Miksi pitäisi tehdä tilaa? Ei se lapsi ole varmaan Sofialle ongelma? Ihan hyvin voisivat yhdessä maata sohvalla katsomassa leffoja ja hoitaa koiria. Ongelma on lapsen äiti, jonka mielestä hän voi lähettää lapsensa isälleen kun itselle tulee "menoja" ja isän uuden tyttöystävän pitäisi poistua heidän kodistaan/mökiltään sillä sekunnilla kun lapsen äiti ei tykkää uudesta tyttöystävästä.
Itse voi toki esitellä lapsen uudelle palomiespanolleen jo parin viikon tutustumisen jälkeen ja viettää mökkiviikonlopun uuden panon ja huumerikollisen sekä lapsien kanssa, no problem. Mutta lapsen isältä ei toki samaa sallita.

Eihän äidillä ollu mitään menoja ja se oli ennalta sovittu tapaamispäivä, tais huimauspäissään unohtua.

https://aijaa.com/FjmTC0

IG käyttäjä:
Jos tää viittaa Martinaan ni mikä on sun mielestä katkeraa? Se ettei se halua sua sen tyttären lähelle, koska sulla on aika kovat syytteet niskassa? Sulla ei ole oikeutta kuvata toisten lapsia, varsinkaan jos sulle on tehty selväksi ettet kys lapsen kanssa saa olla tekemisissä.

SOFIA:
Miksi hänen lapsensa sitten tulee meidän luokse Hankoon kun minä olen täällä vaikka oli sovittu toinen päivä?
Koska itse ei viitsi lastaan hoitaa.
Vaikeaa on Isbelle sanoa että mene pois, et saa olla meidän kanssa.
Katkeraa on se että hän haluaa stefanin takaisin ja kokoajan ahdistelee meitä ja haukuilla ja kiristämällä. Amen. Enempää en asiasta keskustele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huh huh, tämän päivän käänteiden jälkeen tämä alkaa olla aika räjähdysherkkä keissi.
Martina hyvinvointivalmentajana ja itsetutkiskelijana haluaisi vain olla zen -moodissa välittämättä mistään, mutta hänen päässään kihisee varmaan tuhatta ja sataa. Ja ymmärränkin, sen jälkeen kun Sofia kuvasi hänen lastaan ja Stefan haukkui hänet. Yhtäkkiä tämä meni aivan julkiseksi sanaharkaksi, mitä ei olisi varmaan kukaan halunnut. Martina muuten tykännyt saamistaan kommenteista joissa mm. haukutaan Sofia piripääksi, laiskaksi loisijaksi ja toisten rahoilla eläväksi pintaliitäjäksi. 😄 huh, toivottavasti eivät törmää toisiinsa ollessaan pienessä maistissa jossakin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lokki-Sofia päällepäsmäröi jo Isben tuloa isänsä luokse... voi luoja.

Ai niin, eihän se ressukka voi edes poistua sieltä, jos Stefu ei hanki sille kyytiä. Koska ei Sohvilla ole rahaa. Edes bussiin.

Sofia tienaa kyllä itsekin, toisin kuin esim Maisa törppö.

eikös näistä kahdesta nimenomaan Maisa sentään tee satunnaisesti ihan oikeita töitäkin? Missä se Sofia tienaa?

Vitsailetko?

Törppö tienaa kymmenyksen tuosta mitä Sofia;

https://www.is.fi/viihde/art-2000006295429.html

mitä se Sofia nyt tienaa? Viime aikoina Maisa on tehnyt niitä lentoemon hommia ilmeisesti aika useinkin. 

No odota vaikka verotietoja 😁 Sofialla on kuitenkin kannattava bisnes, törppö tekee muutaman työvuoron vuodessa jotta saa instaan kuvia..

Kertoisitko meille mikä on tämä sofian bisnes?

Kai osaat googlettaa? Nyt esim valmennuksia.

Vaikka miten intät, niin ei nuo verottajan ilmoituksessa olevat ansiot muuksi muutu 😅😅

Vai ootko kuten törppö, joka selitti minituloja sillä ettei "yritykseni kautta saadut tulot näy noissa;? 👍👍

Laita linkki! Ei löydy yhtään mitään valmennuksia tms

Google ilmeisesti hankala työkalu

No osta vaikka kirja;
https://www.fitrakauppa.fi/fit-by-sofia-350.html

Tai lisäravinteita;
https://mwebstore.fi/fi/product/m-nutrition-x-fit-by-sofia-protein-mouss...

Tuossa jonkun kokemus valmennuksesta:
https://www.fitclubfinland.fi/valmentajat/sofia-belorf/caset

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Outoa että lapset saa olla Jeren kanssa.
Ettei vaan syy olisi henkilökohtainen viha.

Miksei lapset sais olla Jeren kanssa, onks sillä jotai käräjiä kesken tai tuomioita sovittamatta? Sai perustaa päiväkodinkin ja siihen hän poliisilta hyväksytty todistus.


Miksei lapsi sitten samalla logiikalla saisi olla Sofian kanssa? Hän on syytteessä rahanpesusta josta tulee todennäköisesti vaan sakkoja. Ei varmaan olisi mitään esteitä myöskään päiväkodin perustamiselle. Jerehän ei itse niitä lapsia siellä hoida. Ja Jerellä taitaa kuitenkin olla kovemmat tuomiot mitä Sofialla. Samoiten Martinalla.
Kummatkin varmaan vapaa-aikana vetää päihteitä, tai mistä me tiedämme ettei olisi mennyttä aikaa kummallakin. Kunhan ei lapsen kanssa samaan aikaan ole päihtyneenä. Ja itseasiassa, hyvin vaikea uskoa että sitä jussia on selvinpäin vietetty mökillä porukassa. Varmasti alkoholia on ainakin ollut.

Sofialla on käräjät kesken ja huumeidenkäyttösyyte päällä, samoin isällä.

Suoman lastensuojelulaki ei pidä hyvänä kasvuympäristönä huumehörhöin seuraa ja ovat kieltäneet paikalla olemisen.

Vierailija

Hei kanssakeskustelijat? kirjoitti:
Pitäiskö aikuisten oikeasti laittaa kaikkiin noihin ravintoloihin ja muihin, joissa on kuvannut, että onko niihin paikkoihin enää TURVALLISTA tulla asiakkaaksi koska siellä otettuja ig-stooreja ym on vuotanut julkisuuteen joissa muiden asiakkaiden kasvoja ei ole blurrattu tai heidän puhetta ei ole mykistetty???

No tämä ongelma on tiedossa jo jokaisessa ravintolassa. Ja siitä käydään keskustelua yrittäjien kesken. Jokainen näistä yrittäjistä toivoo, ettei Sofia B. tule asiakkaaksi, koska silmäätekevät ja varakkaat asiakkaat eivät pidä että heitä kuvataan salaa, ja niitä julkaistaan Sofia B.n instassa.
Ravintoloitsijat ovat joutuneet vastailemaan kiukkuisiin viesteihin ja meileihin. Ei ole suotavaa, että maksavat asiakkaat kaikkoavat yhden ihmisen silmittömän kuvausvimman vuoksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olihan se ihan uskomatonta että Martina vaati turvamiehiä poistamaan Sofia vip alueelta ja kun nämä ei nähnyt siihen mitään syytä niin hyökkäsi Sofian kimppuun.

Käsitin että Sofia vaadittiin poistumaan Teepussien jakamisen vuoksi.

Ei vaan sen takia että "Martinan mies" oli rakastunut Sofiaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Outoa että lapset saa olla Jeren kanssa.
Ettei vaan syy olisi henkilökohtainen viha.

Miksei lapset sais olla Jeren kanssa, onks sillä jotai käräjiä kesken tai tuomioita sovittamatta? Sai perustaa päiväkodinkin ja siihen hän poliisilta hyväksytty todistus.


Miksei lapsi sitten samalla logiikalla saisi olla Sofian kanssa? Hän on syytteessä rahanpesusta josta tulee todennäköisesti vaan sakkoja. Ei varmaan olisi mitään esteitä myöskään päiväkodin perustamiselle. Jerehän ei itse niitä lapsia siellä hoida. Ja Jerellä taitaa kuitenkin olla kovemmat tuomiot mitä Sofialla. Samoiten Martinalla.
Kummatkin varmaan vapaa-aikana vetää päihteitä, tai mistä me tiedämme ettei olisi mennyttä aikaa kummallakin. Kunhan ei lapsen kanssa samaan aikaan ole päihtyneenä. Ja itseasiassa, hyvin vaikea uskoa että sitä jussia on selvinpäin vietetty mökillä porukassa. Varmasti alkoholia on ainakin ollut.

Samalla logiikalla? Ai että Sofialla ei oo käräjiä kesken ja on sovittanu tuomionsa?

No varmaan toi ei käy, koska se ei oo totta

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sofia siis änkesi Hankoon veljensä kanssa, vaikka tiesi Isben olevan "isäviikonlopulla".

Kyllä se tiedossa oli ja luulinkin että otti veljensä mukaan omaksi viihdykkeekseensä, oletin että touhuaa jotain sisarusaikaa veljen kanssa niinä päivinä kun Isbe on paikalla.

Raahasiko Sofia veljensä sen takia Stefun tiluksille, että isäntä olisi sidottu viihdyttämään vierasta, eikä siten pääse olemaan Isben kanssa? Ja Isben kisapäivänä Stefu sitten makasi krapulassa, siihen Sofia varmaan pyrkikin. Sohvi edelleen jumittautui Hankoon huomiota vaatien, jotta Stefun lapsensa tapaaminen jäisi mahdollisimman minimiin. Huomionhakuisuus ilmeni "dinneriä odotellessa", kun Stefu kokkasi keittiössä, ehkä Isben tapaamisen jälkeen, ja Sofia lojui sohvalla, koiransakin odotti ruokaansa. Lopulta Sofia mustasukkaistui totaalisesti kun Stefu oli tavannut isbeä ja Sofia latasi lapsesta clipin instaan pepitellen, tietäen sen olevan vahingoksi, ei ollut sydämiä. Jos Sofian viesti "mitäs Isbe änkesi tänne" on totta, siinä Sofia niittasi lopullisesti itsensä.

Mihin se Sofia olisi voinut mennä jos lasta ei saa kerran kohdata ollenkaan ? Sisällä verhot kiinni vierailujen ajan nyt ja ikuisesti..Melko kohtuutonta. Ei mikään vaarallinen henkilö lapselle varmasti ole, jos nyt ei paras roolimallikaan Martinan mielestä.

Miksi Sofia ei mennyt sinne omaan kotiinsa? Se pieni kämppä johon osteli postaamiensa kuvien perusteella Iittalan astioita ja Smeg D&G vedenkeitintä ja paahdinta ja sisusti valkoisella? Miksi veli ei voinut tulla käymään siellä? Vai oliko ideana esitellä veljelle Hangon lukaaleja omina saavutuksinaan, kuten teki Rantisten Marbellan talolla? :D


Olisi varmaan mennyt jos olisi tiennyt lapsen tulosta. Tai vaikka olisikin tiennyt, miksi hänen pitää lähteä miehensä luota pois kun tämän lapsi tulee kylään? Jos on kuitenkin seurustelu jo lähemmäs puolivuotta. Vaan koska miehen hullu ex käskee mustasukkaisuuksissaan? Ja miten tulevaisuudessa, Sofianko pitäisi aina poistua samalla minuutilla kuin raketti kun Martinalle yhtäkkiä ilmestyykin "menoja" ja Isbe tulee isälleen?

Lapsi menee aina etusijalle. Aina. Ei kannattaisi alkaa seurustelemaan ihmisen kanssa jolla on jo lapsia, ellei kestä jäädä kakkoseksi.

Eihän se lapsi Sofialle ole mikään ongelma. Ongelma on se, että Martina omien sanojensakin mukaan vaatii ettei Sofia saa tavata lasta, mutta hankaloittaakseen tilannetta laittoi lapsen yllättäen isälleen samaan aikaan kun tiesi Sofiankin olevan siellä.

Eikö Isbe ollutkaan Stefun sukulaisilla? Ja tuliko sitten Stefun kanssa käymään kodissaan tilalla, jolloin Sofia kuvasi heti instaan lapsen? Sofian toimintahan aiheutti ongelmat. Mahtaako Isbe enää päästä isänsä luokse, kun siellä vaanii aina salakuvaaja.

Sitähän ei Martina yksin päätä😂! Te puhutte siitä eukosta ihan kuin se olis kaikkivaltias,jeesuksesta seuraava😂...aikuiset ihmiset? Osaatteko nähdä rivien välistä? Uskotteko kaiken mitä Martina ja seiska kirjoittaa😂? Ja nehän kirjoittaa...

Kerro yksikin syy, miksi sinä tietäisit asiat paremmin. Seiska ei kai koskaan sitä paitsi edes kirjoita valheellista tietoa, tulisi muuten seuraamuksia.

Vierailija

Martinalta iso virhe kun toi tilanteen julkisuuteen. ”Hirveän moni on kysellyt..” ei tarkoita sitä, että koko likapyykki on pakko yksipuolisesti läväyttää kaikkien nähtäville.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lokki-Sofia päällepäsmäröi jo Isben tuloa isänsä luokse... voi luoja.

Ai niin, eihän se ressukka voi edes poistua sieltä, jos Stefu ei hanki sille kyytiä. Koska ei Sohvilla ole rahaa. Edes bussiin.

Sofia tienaa kyllä itsekin, toisin kuin esim Maisa törppö.

eikös näistä kahdesta nimenomaan Maisa sentään tee satunnaisesti ihan oikeita töitäkin? Missä se Sofia tienaa?

Vitsailetko?

Törppö tienaa kymmenyksen tuosta mitä Sofia;

https://www.is.fi/viihde/art-2000006295429.html

mitä se Sofia nyt tienaa? Viime aikoina Maisa on tehnyt niitä lentoemon hommia ilmeisesti aika useinkin. 

No odota vaikka verotietoja 😁 Sofialla on kuitenkin kannattava bisnes, törppö tekee muutaman työvuoron vuodessa jotta saa instaan kuvia..

Kertoisitko meille mikä on tämä sofian bisnes?

Kai osaat googlettaa? Nyt esim valmennuksia.

Vaikka miten intät, niin ei nuo verottajan ilmoituksessa olevat ansiot muuksi muutu 😅😅

Vai ootko kuten törppö, joka selitti minituloja sillä ettei "yritykseni kautta saadut tulot näy noissa;? 👍👍

Laita linkki! Ei löydy yhtään mitään valmennuksia tms

Missä valmennukset?

Vierailija

Käsitin, että Sofia olisi kuvannut sisällä Stefua kuvaamassa tyttöä ja että kyseessä oli parin sekunnin klippi, jossa tyttö näkyi lasin takaa. Muuta en tiedä koska Sofia poisti videon todella nopeasti. En usko että hän tarkoitti mitään pahaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hei kanssakeskustelijat? kirjoitti:
Pitäiskö aikuisten oikeasti laittaa kaikkiin noihin ravintoloihin ja muihin, joissa on kuvannut, että onko niihin paikkoihin enää TURVALLISTA tulla asiakkaaksi koska siellä otettuja ig-stooreja ym on vuotanut julkisuuteen joissa muiden asiakkaiden kasvoja ei ole blurrattu tai heidän puhetta ei ole mykistetty???

No tämä ongelma on tiedossa jo jokaisessa ravintolassa. Ja siitä käydään keskustelua yrittäjien kesken. Jokainen näistä yrittäjistä toivoo, ettei Sofia B. tule asiakkaaksi, koska silmäätekevät ja varakkaat asiakkaat eivät pidä että heitä kuvataan salaa, ja niitä julkaistaan Sofia B.n instassa.
Ravintoloitsijat ovat joutuneet vastailemaan kiukkuisiin viesteihin ja meileihin. Ei ole suotavaa, että maksavat asiakkaat kaikkoavat yhden ihmisen silmittömän kuvausvimman vuoksi.

Johan taas tarinan keksit. Et sitten ilmeisesti ole kenenkään muun sometilejä seuraillut, lähes kaikkihan nykyisin kuvaa koko ajan, kaikkea ja kaikkialla huomioimatta sivullisia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sofia siis änkesi Hankoon veljensä kanssa, vaikka tiesi Isben olevan "isäviikonlopulla".

Kyllä se tiedossa oli ja luulinkin että otti veljensä mukaan omaksi viihdykkeekseensä, oletin että touhuaa jotain sisarusaikaa veljen kanssa niinä päivinä kun Isbe on paikalla.

Raahasiko Sofia veljensä sen takia Stefun tiluksille, että isäntä olisi sidottu viihdyttämään vierasta, eikä siten pääse olemaan Isben kanssa? Ja Isben kisapäivänä Stefu sitten makasi krapulassa, siihen Sofia varmaan pyrkikin. Sohvi edelleen jumittautui Hankoon huomiota vaatien, jotta Stefun lapsensa tapaaminen jäisi mahdollisimman minimiin. Huomionhakuisuus ilmeni "dinneriä odotellessa", kun Stefu kokkasi keittiössä, ehkä Isben tapaamisen jälkeen, ja Sofia lojui sohvalla, koiransakin odotti ruokaansa. Lopulta Sofia mustasukkaistui totaalisesti kun Stefu oli tavannut isbeä ja Sofia latasi lapsesta clipin instaan pepitellen, tietäen sen olevan vahingoksi, ei ollut sydämiä. Jos Sofian viesti "mitäs Isbe änkesi tänne" on totta, siinä Sofia niittasi lopullisesti itsensä.

Mihin se Sofia olisi voinut mennä jos lasta ei saa kerran kohdata ollenkaan ? Sisällä verhot kiinni vierailujen ajan nyt ja ikuisesti..Melko kohtuutonta. Ei mikään vaarallinen henkilö lapselle varmasti ole, jos nyt ei paras roolimallikaan Martinan mielestä.

Miksi Sofia ei mennyt sinne omaan kotiinsa? Se pieni kämppä johon osteli postaamiensa kuvien perusteella Iittalan astioita ja Smeg D&G vedenkeitintä ja paahdinta ja sisusti valkoisella? Miksi veli ei voinut tulla käymään siellä? Vai oliko ideana esitellä veljelle Hangon lukaaleja omina saavutuksinaan, kuten teki Rantisten Marbellan talolla? :D


Olisi varmaan mennyt jos olisi tiennyt lapsen tulosta. Tai vaikka olisikin tiennyt, miksi hänen pitää lähteä miehensä luota pois kun tämän lapsi tulee kylään? Jos on kuitenkin seurustelu jo lähemmäs puolivuotta. Vaan koska miehen hullu ex käskee mustasukkaisuuksissaan? Ja miten tulevaisuudessa, Sofianko pitäisi aina poistua samalla minuutilla kuin raketti kun Martinalle yhtäkkiä ilmestyykin "menoja" ja Isbe tulee isälleen?

Lapsi menee aina etusijalle. Aina. Ei kannattaisi alkaa seurustelemaan ihmisen kanssa jolla on jo lapsia, ellei kestä jäädä kakkoseksi.

Eihän se lapsi Sofialle ole mikään ongelma. Ongelma on se, että Martina omien sanojensakin mukaan vaatii ettei Sofia saa tavata lasta, mutta hankaloittaakseen tilannetta laittoi lapsen yllättäen isälleen samaan aikaan kun tiesi Sofiankin olevan siellä.

No miksei Sofia sitten tee suosiolla tilaa lapselle? Mene kotiinsa, tapaa kavereitansa, harrasta tai ole yksin niin kuin normaalit aikuiset. Miksi se lapsi on ongelma, jos se lapsi ei kerta ole ongelma?


Miksi pitäisi tehdä tilaa? Ei se lapsi ole varmaan Sofialle ongelma? Ihan hyvin voisivat yhdessä maata sohvalla katsomassa leffoja ja hoitaa koiria. Ongelma on lapsen äiti, jonka mielestä hän voi lähettää lapsensa isälleen kun itselle tulee "menoja" ja isän uuden tyttöystävän pitäisi poistua heidän kodistaan/mökiltään sillä sekunnilla kun lapsen äiti ei tykkää uudesta tyttöystävästä.
Itse voi toki esitellä lapsen uudelle palomiespanolleen jo parin viikon tutustumisen jälkeen ja viettää mökkiviikonlopun uuden panon ja huumerikollisen sekä lapsien kanssa, no problem. Mutta lapsen isältä ei toki samaa sallita.

Eihän äidillä ollu mitään menoja ja se oli ennalta sovittu tapaamispäivä, tais huimauspäissään unohtua.

https://aijaa.com/FjmTC0

IG käyttäjä:
Jos tää viittaa Martinaan ni mikä on sun mielestä katkeraa? Se ettei se halua sua sen tyttären lähelle, koska sulla on aika kovat syytteet niskassa? Sulla ei ole oikeutta kuvata toisten lapsia, varsinkaan jos sulle on tehty selväksi ettet kys lapsen kanssa saa olla tekemisissä.

SOFIA:
Miksi hänen lapsensa sitten tulee meidän luokse Hankoon kun minä olen täällä vaikka oli sovittu toinen päivä?
Koska itse ei viitsi lastaan hoitaa.
Vaikeaa on Isbelle sanoa että mene pois, et saa olla meidän kanssa.
Katkeraa on se että hän haluaa stefanin takaisin ja kokoajan ahdistelee meitä ja haukuilla ja kiristämällä. Amen. Enempää en asiasta keskustele.

Eli lapsi olisi halunnut olla isänsä ja Sofian kanssa...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lokki-Sofia päällepäsmäröi jo Isben tuloa isänsä luokse... voi luoja.

Ai niin, eihän se ressukka voi edes poistua sieltä, jos Stefu ei hanki sille kyytiä. Koska ei Sohvilla ole rahaa. Edes bussiin.

Sofia tienaa kyllä itsekin, toisin kuin esim Maisa törppö.

eikös näistä kahdesta nimenomaan Maisa sentään tee satunnaisesti ihan oikeita töitäkin? Missä se Sofia tienaa?

Vitsailetko?

Törppö tienaa kymmenyksen tuosta mitä Sofia;

https://www.is.fi/viihde/art-2000006295429.html

mitä se Sofia nyt tienaa? Viime aikoina Maisa on tehnyt niitä lentoemon hommia ilmeisesti aika useinkin. 

No odota vaikka verotietoja 😁 Sofialla on kuitenkin kannattava bisnes, törppö tekee muutaman työvuoron vuodessa jotta saa instaan kuvia..

Kertoisitko meille mikä on tämä sofian bisnes?

Kai osaat googlettaa? Nyt esim valmennuksia.

Vaikka miten intät, niin ei nuo verottajan ilmoituksessa olevat ansiot muuksi muutu 😅😅

Vai ootko kuten törppö, joka selitti minituloja sillä ettei "yritykseni kautta saadut tulot näy noissa;? 👍👍

Laita linkki! Ei löydy yhtään mitään valmennuksia tms

Nimenomaan valmennuskokemus! Ei myy tällä hetkellä valmennuksia. Kukaan ei kiistä että joskus on myynyt. Ja Sofiam kirjat löytyy kaupoista alelaarista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lokki-Sofia päällepäsmäröi jo Isben tuloa isänsä luokse... voi luoja.

Ai niin, eihän se ressukka voi edes poistua sieltä, jos Stefu ei hanki sille kyytiä. Koska ei Sohvilla ole rahaa. Edes bussiin.

Sofia tienaa kyllä itsekin, toisin kuin esim Maisa törppö.

eikös näistä kahdesta nimenomaan Maisa sentään tee satunnaisesti ihan oikeita töitäkin? Missä se Sofia tienaa?

Vitsailetko?

Törppö tienaa kymmenyksen tuosta mitä Sofia;

https://www.is.fi/viihde/art-2000006295429.html

mitä se Sofia nyt tienaa? Viime aikoina Maisa on tehnyt niitä lentoemon hommia ilmeisesti aika useinkin. 

No odota vaikka verotietoja 😁 Sofialla on kuitenkin kannattava bisnes, törppö tekee muutaman työvuoron vuodessa jotta saa instaan kuvia..

Kertoisitko meille mikä on tämä sofian bisnes?

Kai osaat googlettaa? Nyt esim valmennuksia.

Vaikka miten intät, niin ei nuo verottajan ilmoituksessa olevat ansiot muuksi muutu 😅😅

Vai ootko kuten törppö, joka selitti minituloja sillä ettei "yritykseni kautta saadut tulot näy noissa;? 👍👍

Laita linkki! Ei löydy yhtään mitään valmennuksia tms

Missä valmennukset?

Ilmeisesti tauolla, mutta kuten aiemmin linkattu, v. 2918 niillä taottu yli 100 000evuosiansiot.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lokki-Sofia päällepäsmäröi jo Isben tuloa isänsä luokse... voi luoja.

Ai niin, eihän se ressukka voi edes poistua sieltä, jos Stefu ei hanki sille kyytiä. Koska ei Sohvilla ole rahaa. Edes bussiin.

Sofia tienaa kyllä itsekin, toisin kuin esim Maisa törppö.

eikös näistä kahdesta nimenomaan Maisa sentään tee satunnaisesti ihan oikeita töitäkin? Missä se Sofia tienaa?

Vitsailetko?

Törppö tienaa kymmenyksen tuosta mitä Sofia;

https://www.is.fi/viihde/art-2000006295429.html

mitä se Sofia nyt tienaa? Viime aikoina Maisa on tehnyt niitä lentoemon hommia ilmeisesti aika useinkin. 

No odota vaikka verotietoja 😁 Sofialla on kuitenkin kannattava bisnes, törppö tekee muutaman työvuoron vuodessa jotta saa instaan kuvia..

Kertoisitko meille mikä on tämä sofian bisnes?

Kai osaat googlettaa? Nyt esim valmennuksia.

Vaikka miten intät, niin ei nuo verottajan ilmoituksessa olevat ansiot muuksi muutu 😅😅

Vai ootko kuten törppö, joka selitti minituloja sillä ettei "yritykseni kautta saadut tulot näy noissa;? 👍👍

Laita linkki! Ei löydy yhtään mitään valmennuksia tms

Nimenomaan valmennuskokemus! Ei myy tällä hetkellä valmennuksia. Kukaan ei kiistä että joskus on myynyt. Ja Sofiam kirjat löytyy kaupoista alelaarista.

Ja silti tienas 10 kertaa enemmän kui törppö.

Vierailija

Voi kun Stefu sais asiansa ja elämänsä kuntoon:/ Pohjimmiltaan sympaattisimman ja lapsellisimman olonen tästä sakista. Vaikuttaa nyt tosi eksyneeltä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tähän asti olen ollut Martinan leirissä mutta nyt kun tajusin ettei vika olekkaan Sofiassa ja Stefussa niin huomasin että täältähän poistuu lähes kaikki viestit misä vähäänkään kritisoidaan Martinan käytöstä!

Olipa missä leirissä tahansa niin koko ketjun joutaisi poistaa. Eilinen erityisesti oli karmivaa luettavaa kun täysin ulkopuoliset ihmiset ruoti vieraan lapsen asioita. Toisten elämä on täällä vaan suurta viihdettä ja viihdykettä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla