Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (111)

Vierailija

*haukotus*Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Mariska, Chisu, Behm, Adikia onhan näitä, mutta kunhan on ulkonäkö kohdallaan ja jaksavat veivata peppua niin kyllä ne mutella menee...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

William Shatnerin levytykset olivat aika... mielenkiintoisia. Miehellä lienee lahjoja muilla viihteen osa-alueilla mutta musiikki ei kyllä kuulunut niihin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
TikTakin Petra on kyllä oikeasti yllättävän huono laulaja. Bändissä siihen ei jotenkin kiinnittänyt huomiota samalla tavalla, mutta sooloura ei ole oikein lähtenyt lentoon - ja syystä. Esimerkiksi tämä Tähdet Tähdet -veto on aika kamala:

https://www.youtube.com/watch?v=i3kea7HpkY8

Petra on ihan selkeästi bändilaulaja. Tiktakissa toimi hyvin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kukas se oli se yksi tyrkky, jolla oli älytön omakustannekappale, jolla sai huomiota ja sai sitten levysopparin. Jotain instagramia siinä mainittiin. En tiedä julkaisiko sitten koskaan mitään muuta. Joku Maria?

Maria Monde https://www.youtube.com/watch?v=Irk88h73isU

Insgramdam insgramdam insgramdam dam dam dam !!!

JÄRKYTTÄVÄ!!!!!!! Kuulostaa joltain vaja....kilta ¡!!!!!!!!

Vierailija

Musiiilalla oli ennen matemaattinen arvo systemaattisessa luomisessa kun ajatellaaan esim bachia. Kielellinen identiteettiime suomen kieli kolahtaa varmastikin tunteisiimme paremmin kuin ulkomaalainen sanoitus joteen siiihen kannattaa satsata. Nykyään matemaattisuuuden sijaan musiikissa ratkaisee se kuinka hyvin saat musiiikkisi esille mahdollisimman monen korviin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla