Vierailija

Kun parisuhdetta 2v takana. Emme ole naimisissa, mutta molemmat haluavat lapsen. Voiko tässä odottaa vuoden pari vai kannattaisiko alkaa heti yrittämään? Mies on vanhempi. Lähinnä taloudellisista asioista kyse, ettei olla vielä yritetty..

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu teidän taloudellisista asioista tietenkin. Jos olet tai hän on sossupummi tai korviaan myöten veloissa, niin en alkaisi yrittää hänen kanssaan.

Vierailija

Jos muuten asiat on kunnossa ja suhde on vakaalla pohjalla ja molemmat olette valmiita lapsen tuloon kannattaa aloittaa yrittäminen mahdollisimman pian. :)

En halua pelotella mutta ikinä ei voi tietää kestääkö raskaaksi tulo ehkä kuukausia tai jopa vuosia, ja hedelmällisyys ei tunnetusti ajan kanssa ainakaan kasva.. Toki hedelmällisyys on myös hyvin yksilöllistä joten kukaan ei voi sanoa tähän oikeaa vastausta. Joku saattaa raskautua helposti vielä nelikymppisenä ja toisella on ongelmia jo paljon nuorempana.

Myös keskenmeno(t) ja mahdollisesti niiden jälkeen toipumiseen tarvittava aika saattaa viedä teiltä kallisarvoista aikaa, vaikka tietysti suurimmalla osalla kaikki suujukin _onneksi_ ilman suurempia ongelmia.

T. N28 jolla yksi keskenmeno takana

Vierailija

Ei tähän valitettavasti ole mitään yhtä oikeaa ratkaisua, joka olisi yksimielisesti se oikea. Kyse on siitä oletteko itse asiaan valmiit; jos olette, niin lienee oikea aika.

Se joka tietää tulevaisuuden suhteen asian laidan vaikenee.

Mutta yleisesti ottaen ei lapsen saaminen ainakaan bilogisessa mielessä helpotu ikävuosien lisääntyessä.

"Jo" kolmekymmenen ikävuoden omaava/t ovat hyvinkin voineet yrittää lapsen saamista  useamman vuoden siinä onnistumatta kuin taas joku toinen huomattavasti vanhempi saattaa onnistua "kerta yrtiyksellä" 

Luonto, kohtalo, mikä lie ei tässä kohtaa ole aina, läheskään aina reilu.

 Hyvä ja läheinen ystäväni on saanut vasatata viimeisen reilun kymmenen vuotta (ikää hänellä on 35, pian 36) että milloinkas hän saa miehensä (34v) kanssa lapsia ja on täsä utelusta joka kerta alamaissa, eikä vähien siksi, että yriystä on ollut tai koska lapsetomuushoidot ova verraten kalliita ja hän olisi halunnut omaa lasta kauemmin kuin ainakaan minä pystyn muistamaan. - Tututusttiin aikanaan lukiossa. Miehensä hän löysi fuksivuonnan yliopistolta... Perusterveitä ja kuntosia ja oman alansa töissä ovat ollet "jo" useamman vuoden. eli tilanne olsii heilläkin ollut oikein otollinen saada perheenlisäystä. - - Kaikki tietenkään eivät halua saada lasta tai saavat, jos saava "vauvakuumeen" vasta hyvinkin vanhana... 

Sinkkumies     

Vierailija

Jokaisen oma asia.Aina voidaan ajatella ja muistella,miten vanha äitini oli saadessaan minut ja isä.Samoin sukua ja tuttavia laajemminkin. Se on ihan yksilöllistä.Ei kannata mitään oikeaa ikää ajatella. Tietysti ihan nuorena on sitten haastellisempaa,jos on vielä mieleltään lapsi itsekin. Lapsi ja vanhemmuus tuo kuitenkin vastuuta ja velvoitteita.Onko valmis sitoutumaan niihin? Toiset on kypsiä ajatuksiltaan ja käytökseltään jo nuorina. Toiset taas ei tunnu aikuistuvan koskaan. Mitään todellista oikeaa ikää on mahdotonta sanoa. Tietysti jos alkaa neljää kymmentä lähestyä,niin ensisynnyttäjän on sitten haastellisempaa saada lasta.Hedelmällisyys tietysti laskee hiljalleen kaiken aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla