Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Laitoin itse juuri
-reilusti voita
-pestoa
-vuohenjuustoa
-basilikanlehtiä
-tomaattia
-härän ohuita kylmäsavuleikkeleitä
-juustoa

Oli niiin herkkua!

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sinappivinegrettiä, kylmäsavustettua lohta, omenaa, maustekurkkua, kurkkua, sinimailasen ituja runsaasti.

Omena ja idut kuulostaa oudolta

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinappivinegrettiä, kylmäsavustettua lohta, omenaa, maustekurkkua, kurkkua, sinimailasen ituja runsaasti.

Omena ja idut kuulostaa oudolta

Idut kun vaihtaa punajuuriin niin tuossahan on lohta ja rosollia. Joulupöytäpatonki.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinappivinegrettiä, kylmäsavustettua lohta, omenaa, maustekurkkua, kurkkua, sinimailasen ituja runsaasti.

Omena ja idut kuulostaa oudolta

Idut kun vaihtaa punajuuriin niin tuossahan on lohta ja rosollia. Joulupöytäpatonki.

Paitsi, että alkuperäiseen rosolliin ei kuulunut punajuuri. Siihen tuli perunaa ja silliä.

ohis

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mitä patonkia käytätte?

Mä oon ostanut jotain Pirkan uunissa lämmitettäviä ihan valkoisia patonkeja. Oisko ehdottaa jotain rouhevaa?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla