Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (255)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huvittavuus lisää seksikkyyttä.

Pysyy elämäntapakuolleet kauempana.


Huvittavuus tappaa seksikkyyden tehokkaasti. Jäljelle jää nolous ja myötähäpeä.

Kysypä onko miehesi samaa mieltä. Hauskat ja timmit ammattilaistanssijat on about joka ikisen miehen märkä uni.


No sattumalta vartalo taipuu tuohonkin ja mieheni ei pidä tuosta suorasukaisuudesta. Kokeiltu on. Enemmän tykkää aistillisuudesta ja rinnoista. Itseäni twerkissä eniten häiritsee sr, että se keskittyy pitkälti siihen takamuksen vemputtamiseen ja rinnat ja yläosa jää huomiotta.

No se on sen lajin pointti, se takapuolen heiluttaminen. Jos haluat etumuksen heiluttelua, pitää valita joku toinen tanssilaji, esimerkiksi itämainen tanssi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikö voisi olla vaan ihan tavalliset esiintymisvaatteet? Miksi pitää olla liian pienet shortsit, joista kaikki muodot näkyy blaablaablaa

Minkälaiset on tavalliset esiintymisvaatteet? Varmaankin lajinmukaiset, siis flamencossa, hiphopissa ja kansantanssissa erilaiset. Twerkkiin kuuluu ne pienet shortsit, jotta pyllyn hyllyminen erottuu. Meillä aikuisopiston twerkkitunnilla 35+ konttorirotat vetää mikroshortsit jalkaan ja napatopit päälle, koska siinä tanssiessa tulee aivan hiton kuuma. Ja hauskaa on.

Provosoidutteko muuten sambastakin? Siinähän esiintymisvaatteet on vielä pienemmät, ja tanssijoilla vielä kuumemmat kropat. Ja pyllyt näkyy takuuvarmasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei ole paljon liikunnallista arvoa ja mitään tanssitaidetta se nyt  ei ainakaan ole .

Ei paljon liikunnallista arvoa? Mitä oikein tarkoitat? Jos mikään tanssilaji on liikuntaa, niin twerkkaus on sitä. Kokeilepa itse hyllyttää pyllyä vaihtelevissa kyykkyasennoissa tauotta vaikkapa viiden minuutin ajan, voi muuttua ajatukset lajin liikunnallisesta arvosta.

Vierailija

Kummallisesti valkoiset eukot varastavat kaikki strippi-klubien liikkeet ja yrittävät kutsua sitä "taiteeksi" tai "urheiluksi" kyllä jokainen pornoa katsonut tai klubeilla käynyt tietää mitä nämä oikeasti ovat.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mut hei me ei tehdä tätä niinku huomionhakusesti tai niinku miesten takii

Tuo twerkkaamisessa tökkiikin itsellä, kun sen sanotaan olevan puhtaasti vain tanssia ja urheilua. Uskon, että kun pyllynvatkaukseen lisätään muita tanssielementtejä, laji on varmasti kuntoa kohentava, mutta on valehtelua väittää, ettei kyseessä olisi mitenkään seksuaalinen laji. Tankotanssihan on vähän samaa sarjaa, mutta arvostan sitä huomattavasti twerkkaamista enemmän, sillä siinä vaaditaan jo taitoa ja liikunnallisia kykyjä. Takapuoltaan voi hetkuttaa kuka vain.

Vierailija

Kävin takavuosina silloin suositussa sh'bam tanssitunnilla (yksi Les Millsin konseptitunneista). Tuntia veti sinänsä tosi hyvä ohjaaja, persoonallinen homomies. Joihinkin biiseihin kuului  silloin upo-uutta ja eksoottista twerkkausta ja tuo ohjaaja twerkkasi tosi hyvin ja innolla, samalla lauleskellen biisin sanoja isoon ääneen. Kaikki me vaan naurettiin, ohjaaja mukaan lukien, kun se oli niin koomista. Sen jälkeen en ole pystynyt katsomaan twerkkausta vakavalla naamalla. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Todella seksikästä jos nuori hyväkroppainen tyttö tai nainen twerkkaa tiukoissa housuissa. M38

Kaikkihan tämän tietää.

Pupujen ruokaa nön nön nnööö

Tyhmää itsensä halventamista ja huomion hakua.. On se kumma jos elämässään ei pärjää ilman persuksen keikuttamista! Jumaliste aikuiset akat.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla