Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (14348)

Vierailija

Kieltämättä putoaminen oli huonosti leikattu eikä siinä tuntunut nopeasti katsottuna olevan mitään järkeä. Hidastettuna näyttää siltä kuin Ismo olisi työntänyt Lassea vatsasta kaiteen yli vielä oven läpi tullessaan, mutta myöhemmässä kohdassa Ismo näytti yrittävän tarttua Lassen jalkaan. Jos Ismo sai kiinni ja itsekin horjahti samalla yli? Ainakin Laitela väittää ettei tahallaan työntänyt vaan oli onnettomuus kyseessä.

Vierailija

"Me ei kerrota totuutta ikinä.. kenellekään." 

Totuus Nadjan todellisesta isyydestä tulee ilmi varmaan jo kevään loppuun mennessä. Tuskinpa Linda rauhottuu vaatimasta näyttöä, koska epäilee jo valmiiksi Evan vedättävän. Ja isyyden tunnustamiseen tarvitaan aina virallinen dokumentti. Tiedä sitten kuinka pitkälle Susu olisi valmis menemään lääkärinä, mutta eihän Susu toistaiseksi edes tunne Evaa, joten olisi hieman outoa. Kallelta tuota olisi voinut odottaa, kun Eva on hänen yksi parhaista kavereista, mutta tietenkään Kalle ei voi enää vaikuttaa asiaan mitenkään. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Linda on kyllä todella ärsyttävä hahmo. Ei yhtään ymmärrä mitä kaikkea pahaa Aaro on "entisessä elämässään" tehnyt, hokee vaan että isä on nyt muuttunut mies. Luulisi poliisin ymmärtävän että kyllä se sama mies ne rikokset on tehnyt, vaikkei niitä muistakaan, ja sen kuuluu saada teoistaan rangaistus.
Lisäksi Linda kohteli Jiriä huonosti sen peiteoperaation aikana, kun koko ajan yritti sulkea Jiriä ulos ja veljeili Karin kanssa.

Vierailija

Jäikö muille semmonen fiilis, että viikon tapahtumat etenivät normaalia nopeammin?

Eva oli Susun luona maanantain jakson lopussa ja tiistain jakson loppupuolella soitettiin tulokset testistä. 

Ismo pääsi jo loppuviikosta sairaalasta kotiin. Eikä edes kerrottu tarkemmin mitä jalassa tai niskassa oli. Niskatuenkin sai pois kotiin lähtiessä. Kepin kanssa Ismo menee, mutta ei se jalka kai murtunut ollut. Lassen leikkausta ei näytetty ollenkaan. Ainoastaan Susu kertoi dramaattisia uutisia. Olisin kaivannut Ressun ja Kallen lähetymistä, kun eivät jotenkin vaikuta veljeksiltä. Ressu selasi sairaalassa puhelinta, kun odottelivat uutisia :D Tähän olisi sopinut käänne, missä molempien henki voi olla vaarassa ja veljekset olisivat tukeutuneet toisiinsa. 

Camillan & Akin suhde vaikuttaa turhalta pelleilyltä. Eka päädytään sänkyyn ja Camilla onkin taas lähdössä pois, yrittää myydä amandaa Elinalle ja muuttaakin mieltä ja kosii Akia. Häätkin tuntuu näillä kriteereillä olevan pian. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole, koska kolmanneksi viimeinen jakso tästä kaudelta on "Camilla on jäissä pienissä häissä" ja sinne on kuitenkin vielä kuukaudenpäivät aikaa.

Tiina on seuraavissa ennakoissa, mutta Sannia ja Talea ei tällä viikolla näytettyä.

Vierailija

Evasta ei kyllä uskoisi, että on ollut kuukausi kaupalla kaapattuna mökkiin.

Aaro on isäehdokkaista pahin, mutta Jiri oli niin romuna itkemässä Lassesta ja rupesi kunnolla ärsyttämään, kun Eva teki isyysuutisella Jirin niin onnelliseksi. Kehtaakin valehdella asiasta. Olen varma, että Jiristä ja Evasta ei tämän takia ole tulossa hetkeen paria. Ilmeisesti Jiri pysyy Lindan kanssa yhdessä.

Jos olisin Eva, niin en varmaan olisi kertonut koko testistä ja koittaisin lykätä aiheesta puhumista. Miksi Eva ylipäätänsä lähti kartanollekin kertomaan isyydestä? Olisiko kertonut Aarosta totuuden vai valehdellut?

Vierailija

Yllättävän moni juonenkäänne on jälleen arvattu etukäteen. Uskallan suuresti kyseenalaistaa sitä, että päätösjaksossa tapahtuisi jotakin semmoista, jota kukaan ei osannut veikata. Varmasti joku asia menee oikein.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Linda on kyllä todella ärsyttävä hahmo. Ei yhtään ymmärrä mitä kaikkea pahaa Aaro on "entisessä elämässään" tehnyt, hokee vaan että isä on nyt muuttunut mies. Luulisi poliisin ymmärtävän että kyllä se sama mies ne rikokset on tehnyt, vaikkei niitä muistakaan, ja sen kuuluu saada teoistaan rangaistus.
Lisäksi Linda kohteli Jiriä huonosti sen peiteoperaation aikana, kun koko ajan yritti sulkea Jiriä ulos ja veljeili Karin kanssa.

Linda on tullut Aaroon. Ottanut lahjuksia, istunut linnassa.

Vierailija

Kirjotin joskus aikaisemmin tästä, mutta viestini katosi silloin enkä jaksanut uudelleen laittaa.

Lindalla on ollut viime aikoina jonkun verran aaromaisia ilmeitä ja eleitä. Onkohan matkinut tarkoituksella Lehtilältä vai onko kaikki sattumaa? Esimerkiksi se, kun Linda käskee Miran jättämään Violan rauhaa. Ja ensi viikolla Linda tekee suullansa semmosta ääntä jota en osaa selittää, mutta muistaakseni Aaro on myös samaa tehnyt. Tämä sen jälkeen, kun Linda epäilee Jirille Evan vaan vedättävän häntä. Kaikki Aaron sukulaiset on jossakin vaiheessa seonneet, joten miksi ei myös Linda? Toivottavasti Viola pysyy selväjärkisenä.

Vierailija

Olenko ainut jota ärsyttää toi ’Aaro on muuttunut mies’ jankutus.
Pitkään kyllä haulikko kädessään mietti kumman puolia pitää, äidin vai Evan ja Nadjan, teinit joutuivat jo anelemaan.

Vierailija

Evan kotiinpaluu oli kyllä täysin älyvapaa pannukakku. Kaikki oli sen suhteen toteutettu epäuskottavasti. Puoli vuotta vankina mökissä ja joutunut synnyttämään lapsen niissä olosuhteissa, ja lyhyen terveystarkastuksen jälkeen todetaan että kotiin vain, mutta voit puhua terapeutin kanssa jos siltä tuntuu. Ikään kuin se ei olisi itsestäänselvyys tuollaisen jälkeen.

Lindan päällimmäinen ajatus saatuaan tietää isänsä kidnapanneen naapurin/ystävänsä ja isoäitinsä pitäneen tätä mökissä vankina, on tietysti se että ”Eva romuttaa” hänen elämänsä ja että miten isäpappa nyt pärjää vankilassa. Käsittämätöntä myös se, että Linda oli yhtä sinisilmäinen jo ennen kuin edes tiesi kaappauksesta, ja nyt kun selvisi että Aaro ei silloinkaan ollut terve eikä ollut puhtaat jauhot pussissa, vaan täysin hullu, edelleen kyseenalaistamatta hetkeäkään asettuu isänsä taakse luottaen tähän täysin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kalle ja Ressu lähti kauppaan hakemaan wc-paperia (ja makkaravoileipätarvikkeita), olikohan koronaviittaus? 😄

Mulla tuli sama mieleen, kun Ismo patisti Ressun mukaan :D 

Nämähän on kuvattu joskus helmi-maaliskuun vaihteessa, että voi hyvin olla. Rajoituksethan tuli voimaan maaliskuun puolessa välissä ja sitä ennen ihmiset alkoivat hamstraamaan. 

Vierailija

Nadjalle olisin toivonut perheen ulkopuolisen isän, koska perheen sukulaissuhteet ovat kamalia.

Jiri, Linda ja Nadja ovat nyt Severin serkkuja. Uskomatonta oli sekin, että Viola ja Severi seurustelivat. Sitä päivää odotellessa, kun Nellan ja Severin tunteet heräävät. Nella oli joskus ihastunut Severiin. Paitsi Severi ja Nella ovat serkuksia, koska Paula on Severin äiti ja Nellan täti. Ehkäpä eivät sittenkään päädy yhteen :D 

Vierailija

Sairaalasta on tullut paljon kodikkaampi huonekasvien ansioista ja ovat saaneet vanhan puhelimen rakkineen muutettua laatikoksi. Huvitti kyllä Kallen kommentit siitä, että on taso selvästi laskenut. Pitäiskö ex-johtajaylilääkärin tulla paikkaamaan tilanne? Varmasti Kalle olisi saanut tietoa Ismosta ja Lassesta muualtakin kysymällä kuin yrittämällä saada lupaa päästä koneelle. Kai siellä joku aulakin on kyselyitä varten.

Vierailija

Tulispa Happy Homes Vinottaren tiloihin ja samalla voisi tuoda jonkun vanhan esim. Tanjan tai Ossin. Jos en täysin väärin muista, niin Ossi omisti firman alunperin mutta myi myöhemmin Tanja Jääskeläiselle.

Vierailija

Mielestäni oli alunperin aika selvää, että Jiristä ja Aarosta valitaan Vaalanne isäksi. Olen pettynyt tähän lopputulokseen, koska odotin jotakin yllätystä. Tietenkin salkkarimaisesti päätösjaksossa voi käydä niin, että joku kuulee keskustelun tai selviää totuus isyystestistä ja muu onkin isä. Tuskin ainakaan Kalle, koska Ismon lyönti ja pihalla tapahtuva onnettomuus ovat Laiteloiden perheen pääjuttu päätösjaksossa.

Vierailija

Youtubesta löytyy [ENNAKKO] videoita jossa Eeva saa puhelimitse tiedon (istuu sievisillä sohvalla) että Aaro on Naadjan isä. Eihän kukaan rupea oikeudellisesti biologiseksi isäksi ilman ettei ole mitenkään tieto en tuollaisesta testistä ja ettei siitä ole mustaa valkosella. Luulisi, että Aaro haluaisi kyseenalaistaa testin tiedon, tai ainakin vanha Aaro olisi niin toiminut. Isyyden todentamista ei voida virallistaa jos näytteet on otettu jostain wc tilojen harjasta tai hammasharjasta. Jos toi Jirin ja Lindan seukkaaminen heti sen jälkeen kun Eeva katosi oli käsittämätön liike, yhtä häränperskelettä on se miten Linda muuttuu yössä Jirille pelkäksi ilmaksi. Sievisten "sukukunta" on tosi sisäsiittosta porukkaa.

Lasse ja Ismo, Ismo ja Lasse. Voi jeepeli kun kohtaus oli kuin Pikku-Kakkosesta. Ei tuollaisella hipasulla iso mies niin lennä, että ovetkin antaa periksi ja kaiteen yli. Puotipuksun putoaninen oli vielä tyhmempi. Muuten, miksi Lassella on yhdessä promokuvassa sormus vai oliko se Ismo? Kyseessä on sijaisnäyttelijä kun Laitelan kroppa ei ole niin hoikka kun siinä kuvassa.

Ps: Juttako tunnustaa Ismolle suhteensa Lassen?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla