Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (242)

Vierailija

Kaikki mahdolliset viat täällä. Olen rikkonut sääntöjä, nuolia ei ole eikä tuossa laidassa ole viestiketjuja.....

Tämäkin viesti jo bannattu ainakin kerran

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Käytän älypuhelimella, android. Ei ole mahdollisuutta käyttää ylä- ja alanuolia. Koko toimintoa ei edes näy.

Sama oli itsellä eilen. Kun korjaantui, niin nyt sitten alareunaan lävähti tuo palkki, jossa on nuo jaa Twitterissä/facessa/wa.ssa/kirjoita ym. pallurat niin että se on ikään kuin erillisenä palkkina pari senttiä alareunasta sivun "päällä". Eli siis alareunassa vilisee teksti koko ajan tosi ärsyttävästi kun sivua selaa. Kommenttia kirjoittaessa tuo sama palkki pysyy tuossa päällä keskellä näyttöä ja blokkaa osan tästä kommenttikentästä niin että kirjoitus jää vähän väliä sinne alle ja sivua joutuu siirtämään. 7 riviä näkee kerralla mitä kirjoittaa, jihuu.

Eikö nyt voi antaa olla näiden värien ja fonttien olla mitä on eikä koko ajan veivata jotain ulkoasu-uudistusta kun se tarkoittaa vaan sitä että palstasta tulee koko ajan vaan vähemmän ja vähemmän käytettävä. Siinä ei "kiva" ulkonäkö auta kun ihan koko ajan bugii...

Vierailija

Edelleen toivon takaisin "alueen etusivulle" -painiketta, joka aiemmin oli sivun yläreunassa skrollatessa. Se palasi välillä ja nyt taas poistettu. Nythän alueen etusivulle pääsee vain sivun lopusta. Tylsää joutua aina rullaamaan sivun alalaitaan, kun parempi tapa on keksitty.

ällistynyt käyttäjä

Tuun hulluksi täällä. Mikä on?

Yhtäkkiä joka kerta klikatessani sivustolla mitä tahansa aihetta tai jonkin aiheen uutta muuta sivua kuin millä olen, eteen lävähtää näkö- ja käyttöesteeksi jokin hullu höpötys jostain käsittämättömästä. Joka kerta. Ei voi käyttää koko foorumia enää! 😱

Siinä eteen lävähtävässä näkymän peittävässä plakaatissa on tyhmä nsuravan TV:n kuva (?), vihreä OK -namiska ja toinen on Asetukset,jostapaljastuu tasan hirveön mittainen pitkä höpötyssivu. Ei sellaista kukaan hullukaan jaksa alkaa lukea: siinä menisi tunti eikä siinä yllä ole mitään asetuksia mitä klikata.

Pitäisi joka kerran tullessa foorumille ja sillä millikään liikkuessa jaksaa klikkailla sellaista yhtä ja samaa plakaatia OK-namiskoineen. Kuka älytön tuosta on vastuussa? WTF! Ei täällä semmoista ollut? Ei voi jatkaa foorumin käyttöä edes selaillakseen. Jo on hieno juttu.

Vierailija

Monet ketjut on tosi pitkiä (kiva) mutta ongelmana se miten pääsee nopeasti katsomaan vaikkapa 20 sivua taaksepäin?
Jos se on jo korjattu, kiitos!

Vierailija

Olette tainneet "korjailla" vähän liikaa, kun entiset toiminnot eivät enää toimi.

Aiemmin jos ilmoitti jotain törkyä asiattomaksi tuli siitä viesti "Ilmoita asiattomaksi" kohtaan jotain "ilmoituksesi vastaanotettu" tms. nykyään ei enää tule.

Vierailija

Olisi hyvä jos voisi valita helposti miltä sivulta alkaa lukemaan ketjua. Nyt voi vain pari sivua kerrallaan hypätä eteen/taaksepäin.

Kysymys palstan käyttäjille!! Mitä peukutukset tarkoittavat? Joskus kun joku kertoo ikävästä asiasta, tekisi mieli painaa alapeukkua osoituksena siitä että minustakin juttu oli ikävä. Silti siinä on hirveästi yläpeukkua. Ja usein näen että ihmetellään miksi joku saa alapeukkua vaikka minusta se on ihan loogista!? Jos asia on ikävä ja olen harmissani kirjoittajan puolesta, laitan tietty alapeukkua = Minustakin tuo oli kurjaa. Yläpeukkuhan tarkoittaisi että hyvä, juuri oikein tehty!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
toihan on kaunis kurpitsan väri. olkaa hiljaa !!!!!!

Minullakin on ihan oranssi, ei mikään viittaa ruskeaan. Käytän tätä puhelimella. Olisiko sitten että tietokoneella selatessa näyttää eriväriseltä 🤔

Ihan normaali oranssi on 💛

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Haku ei toimi vieläkään...

Mulla kyllä toimii, hyvin 🤔 Ei toki tuosta ylhäältä VAUVAfi-tekstin vierestä, vaan alempaa.

Vierailija

Huonosti toimii nuo sivun oikealla puolella olevat "poiminnat" yms. kohta. Nytkin näkyy pelkästään nuo poiminnat, ei näy uusimpia, eikä suosituimpia ollenkaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla