Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (478)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei yhtään, viiden vuoden yrittämisen jälkeen. Toivomme, että jossain vaiheessa hedelmöityshoidot johtavat synnytykseen. Yksi lapsi riittäisi.

Tänä kuormittavana korona-aikana minulla on onneksi ilo todeta, että vihdoinkin näyttää siltä, että olemme saamassa tämän yhden lapsen. Laskettu aika on heinäkuussa.

Vierailija

En tiedä kun en ole käyttänyt kondomia ja kaatoja on valtavasti. Toivottavasti hoidot ei ota yhteyttä.

Vierailija

2 lasta. 2,5v poika ja n. 6kk tyttö. Tällä hetkellä kaksi on sopiva määrä, eikä ole vielä suunnitelmia kolmannesta. Olemme kuitenkin vielä nuoria niin mieli voi muuttua vielä. Uhmaikäinen ja vauva pitävät kyllä kiireisinä, hatun nosto kaikille useamman lapsen äidille.

Vierailija

Ei yhtään. Ja hyvä niin. Riittää kun seuraan muiden tekemiä (ja näiden tekemisia) ja huokaan helpotuksesta.

Vierailija

Kaksi. Yhden kanssa oli niin helppoa, että toinen tuntui luonnolliselta lisältä. Nyt olenkin niin kovilla, että missään nimessä en ainakaan enempää halua vaan yritän kunnialla kasvattaa nämä kaksi.

Vierailija

21 lasta, 11 poikaa ja 10 tyttöä. 1 lapsi liikaa ja se on tuo 14v poika jolla on 5 isosiskoa, 5 isoveljeä, 5 pikkusiskoa ja 5 pikkuveljeä. Ilman tuota 14v poikaa perhe olisi täydellinen.

Vierailija

1 on. Ehkä 3 tai 4 ois ollut kivasti, mutta enää ei taida ehtiä kuin korkeintaan yhden ja epäilyttää iän ja muiden ongelmien puolesta siihenkään lähteä enää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
0.Vanhapoika kolmannessa polvessa.

No ei ole näköjään vanhapoikuus estänyt isääsi ja isoisääsikään lisääntymästä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla