Vierailija

Taitaa olla coronaluvut todellisuudessa hieman suuremmat sielläkin päin.

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Leikitään kaikki ettei Kiina t*ppanut miljoonia sulkemalla ne väkisin karanteeniin. Saamme paremman mielen. Leikitään että niillä on ihmisoikeudet ja eläinten myös. Uskotaan niiden lukuja kun muuten epäilemme kaikesta.

Vierailija

Koronaviruksen ottaminen tosissaan on ensisijaisen tärkeää. Oon kuitenkin lopen uupunut tähän syyllistämiseen, jota tulee joka suunnasta ja ihan kaikille tällä hetkellä. Niin median kuin yksityishenkilöiden suunnalta somessa.
Tää virus ei häviä sillä, että me revitään muita ihmisiä palasiksi. Meitä kaikkia pelottaa, mutta tää ei ole yhdenkään yksilön syytä. Meitä kaikkia ohjeistetaan valtionjohdon suunnalta, ja kun toimitaan niiden ohjeiden puitteissa, sen on oltava riittävästi.

Tilanteet muuttuvat jatkuvasti ja sen kanssa on vain elettävä, että ohjeistus voi olla tänään eri kuin eilen tai edes tunti sitten.
Toivoisin, että tässä ahdistavassa, meille kaikille uudessa ja huolestuttavassa tilanteessa, ei etsittäisi jatkuvasti seuraavaa hyökkäyksen kohdetta, jota ruoskia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tää on meille jokaiselle varmasti ihan riittävän kuormittavaa muutenkin.
Syyttämisen sijaan voidaan keskittyä esimerkiksi lähikontaktien minimoimiseen ja toistemme tukemiseen ❤️ EDIT: Hei, nyt vielä tarkennuksena, että vaikka olemme mökillä nyt, emme matkustaneet tänne tänään vaan keskiviikkona. Olemme koko ajan toimineet hallituksen silloisen ohjeistuksen mukaan. Mikäli tulee ohjeistus palata takaisin pääkaupunkiseudulle niin tietenkin palaamme heti.

Alma, Helsinki

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten näitä samoja avauksia aiheesta tulee jatkuvasti??

Koska kansan syvistä riveistä se totuus aina löytyy. Ja tulee aina löytymään.

Vierailija

Mitä mä oon kiinalaisten kanssa ollut tekemisissä, niin ei heillä ole erikseen työkännykkää ja omaa kännykkää. He joutuvat maksamaan esim. facebookista, niin ei silloin viitsi ostaa kaikkea useampaan puhelimeen.

Vierailija

Olen viimeisen kuukauden aikama nähnyt kiinasta 2 videota, missä henkilö puree eläimeltä pään pois. Eläintä ei ole käsitelty mitenkään ruokaa varten. Häiritseviä videoita.

Vierailija

No onhan se aivan selvää että siellä on kuollut kotonaan varmaan miljoonia ihmisiä, tauti on riehunut siellä marraskuusta asti. Vasta sitten kun Kiina laittoi. 760 miljoonaa ihmistä karanteeniin alkoi tietoa tihkua ulkomaailmaan ja siinä vaiheessa virus oli riehunut siellä jo pitkään. Kun katsoo mitä virus tekee nyt Italiassa ja Espanjassa niin kuvitteletteko naivisti ettei sama virus olisi tappanut Kiinassa kolmen kuukauden aikana muutaman tuhat ihmistä ja siksi he laittoivat karanteeniin puoli Kiinaa ja romuttivat oman taloutensa useaksi kuukaudessa siksi että vähän mummoja kuoli? Heh.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla