Sivut

Kommentit (174)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
2 lasta ja ollut seitsemät rattaat. Hehe. Onhan tuo paljon mutta kun oli pakko saada. Sama raha näissä pyöri kokoajan kun edelliset aina myin pois kun uudet tulivat.

Ja sait varmaan omasi pois myymällä edelliset? Not?

Vierailija

Viisi lasta. Neljät vaunut. Oli käytettyjä ja hajosivat tai ostin paremmat. Yksiä tarjosi naapuri. Kolmet tai vissiin neljät rattaat. Yhdet hävisivät Legolandissa. Ai niin, oli kaksosten rattaat ja vaunutkin. Niitä ei käytetty. B- lapsi eli vain päivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

2 lasta, yhteensä kolmet vaunut/rattaat. Esikoiselle ostimme naapurilta halvalla yhdistelmävaunut. Niiden käyttö rattaina oli vaivalloista, joten ostimme uutena matkarattaat, joita käytettiinkin kakkosen syntymään saakka. Silloin tuli tarve sisarusrattaille, joten ostettiin sellaiset uutena.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oisko viidet ollu.

Lapsia vai vaunuja? Vai vaunuja per lapsi? 😂
Se on joskus vaikeaa tuo ilmaisu.

Mulla/meillä on yksi lapsi, joten kysymys ei meitä oikeastaan koske. Mutta tälle ainoalle hankittiin yhdet tosi vanhat vaunut, jotka eivät siis mitenkään muunneltavat. Uutena ostettiin sit Brion perusrattaat. Ns. sateenvarjotattaita ei lainkaan.

Kokonaisluku siis kahdet tälle yhdelle muksulle.

Vierailija

Kolmas lapsi tulossa, kahdeksat rattaat jo olleet. Ensin vaihdettiin esikoisen rattaat tupliksi kun tuli kakkonen lyhyellä ikäerolla, vaihdettiin virheostokseksi paljastuneet tuplat toisiin ja lasten kasvaessa vaihdettiin vielä kertaalleen rattaat kapeampaan malliin. Matkarattaissa yksi jo eteenpäin lähtenyt huti, tällä hetkellä taloudessa kolmet matkikset - kahdet tuplat siksi, että ensimmäiset ei mahtuneet lapsia silloin tällöin hoidosta noutavan isoäidin autoon. Isoja rattaita meillä on siis ollut vain yhdet kerrallaan, matkiksia nyt useammat. Mutta eipähän tarvitse olla koko ajan vaihtamassa takaluukusta toiseen.

Vierailija

2 lasta ja yhteensä 7 kpl vaunua/rattaita.
Molemmilla oli omat vaunut, kuomurattaat ja matkarattaat koska ehdin ekan jälkeen myydä ne pois. Lisäksi meillä oli minikokoiset sateenvarjorattaat joilla ei juuri käyttöä ollut.

Vierailija

Kolme lasta, yhdet yhdistelmävaunut, yhdet kaksostenrattaat, Kahdet tavalliset rattaat, yhdet sateenvarjorattaat ja parit tuttavilta saadut parveke/mökkirattaat. Kantoliinoja ja ergoreppu. Vanhimman ja nuorimman ikäero noin 7v.

Vierailija

2 lasta ja meillä oli:
*yhdistelmät
*"kauppakeskusrattaat"
*vähän aikaa käytetyt tuplarattaat, koska pieni ikäero
*täysin romut avorattaat päiväkotikuskauksiin, sellaiset jotka voi jättää sään armoille ja joita ei kukaan pölli.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla