Sivut

Kommentit (352)

Bsjsjs

Täällä monet haukkuu tyttöjä ja naisia, häpeäisitte, tollsilla asenteilla varmistatte sen et pojistanne kasvaa naisia alistavia lieroja

 • ylös 11
 • alas 3
Tulisjosekotona

Itse olen joutunut kokemaan miltä tuntuu olla tyttö: kotityöt kuuluu kaikki tytöille, siivoaminen, tiskaaminen, ruoanlaitto yms jos ei tehnyt jotakin oikein niin haukkuja, solvauksia päin naamaa kuinka on laiska ja typerä akka, vaikka olisi hiki hatussa puunanut koko päivän

Meitä on 4 tyttöä ja 2 poikaa, noille pojille ei olla ikinä huudettu niin paljoa tai patistettu tekemään mitään kotitöitä tai korjaamaan omia jälkiä, tuloksena siitä on että eivät nyt aikuis iällä tiedä miten esim puuro keitetään, nyt kun asuvat tyttöystäviensä kanssa saman katon alla, kengät jalassa kulkevat vieläkin ja jättävät tavaroita minne sattuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jsbbsbs

On todella paskamaista suosia poikia sen takia että nyt sattuu olemaan penis jalkojen välissä. Ja liittää noita stereotyyppisiä ajatuksia et pojat ois jotenkin reilumpia ja mukavempia kuin tytöt. Väärin, ainakin minä muistan kuinka pahimmat koulukiusaajat oli poikia, mut opettaja antoi myöten koska "rakkudesta se hevonenkin potkii" ja "pojat ovat poikia"

Eli oikeutti: haukkumaan, nälvimään, tönimään, ajamaan takaa, potkasemaan yms koska poikia!

 • ylös 15
 • alas 3
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toivoin poikaa enemmän kun mitään ja semmoinen on syntymässä (rv 32). Olisin toki ottanut avosylin myös tytön vastaan, mutta koen poikalapset helpommiksi ja tytöt on usein aika raskaita ruikuttajia. Äitinikin halusi aina poikaa, sai neljä tyttöä. Olen kyllä naisellinen nainen ja tykkään pukeutua ja laittautua mutta koen että tulen poikien kanssa paremmin toimeen henkisellä tasolla, ja kaikki lemmikkieläimenikin ovat aina olleet uroksia jos sillä jotain merkitystä on. :D Mulla ja mun siskoilla oli ainakin hirveitä riitoja aina isoista ikäeroista huolimatta, oltiin aika raskaita draamaqueeneja ja teini-iässä kaikki hirveitä. Siksi suosin mielessäni poikalasta. :)

Anna kun arvaan... Olet sellainen "hyvä jätkä", joka mielellään mollaa aina muita naisia saadakseen irtopisteitä miehiltä?

Mulla on yksi tuttu, joka on kans tällainen. Haukkuu aina muita naisia, miten ovat kamalia työkavereita (miehet niin paljon rennompia ja hauskempia) ja miten poikalapset ovat niin helppoja ja rentoja (toisaalta kyllä valittaa aina adhd-pojastaa, miten raskasta arki on ja itse ihan loppu eikä voi tehdä mitään omaa kun lapsenvahdit eivät pärjää sen pojan kanssa). Miehiä kyllä ihailee ja uskoo myös miesten ihailevan häntä - esim. nuorena on kuulemma ollut tosi suosittu miesten keskuudessa, ja nytkin on flirttiä vähän kaikkien kanssa. Hän kun on niin erilainen kuin muut naiset... joopajoo...

Aina ihmetyttää voimakas inho omaa sukupuolta kohtaan. Toki ihmetyttää voimakas inho vastakkaistakin sukupuolta kohtaan. Mutta jostain oireilusta tai kätketyistä tunteista/pettymyksistä sellainen luultavasti kumpuaa.

Oot kyllä just yksi esimerkki siitä, miksi halusin poikalapsen. :) Mielestäni ihan asiallisesti kerroin syitä sille, miksi poika oli toiveissa (silti sanoin myös tytön kelpaavan) ja kerroin vain omista kokemuksista tyttöperheessä. Kerroin jopa olleeni itsekin teininä turha draamailija kuten tytöillä on usein tapana olla. Silti halusit tulla tähän POIKIEN ÄIDEILLE tarkoitettuun ketjuun pahoittamaan mielesi ja tekemään kaukaahaettua analyysiä minusta ja ehkä muistakin kirjoittajista. Taisit kuukautishöyryissäsi missata myös kohdan, jossa sanoin olevani kyllä ihan naisellinen nainen enkä todellakaan ole mikään raksa-alalla työskentelevä ”yksi äijistä”. En vain enää halua lapsuuteni tyttödraamailun jälkeen niin paljoa tyttölasta kotiini kun koen että voisin saada tasapainoisemman arjen poikataloudessa. :)

Minun persettäni ei kutita se mitä sukupuolta kukakin eniten toivoo, mutta sinun hyökkäävä kommenttisi kyllä vain valitettavasti vahvisti tyypillistä naiskuvaa ja minun vastaukseni tähän omalla tavallaan varmasti myöskin. :) Mulla ei ole mitään omaa sukupuoltani vastaan, nautin vain siitä kun talossani olen ympäröity tasapainoisilla ja rauhallisilla veijareilla (mieheni, koirani, toivottavasti tuleva lapseni) ja koen mielessäni että tämä on helpompaa kun olen itse ainoana ”naaraana” täällä. :) Vältytään turhilta riidoilta.

Ei hyvä jätkä tarkoita vain jotain raskatyyppiä. Usein ne mielestään hyvät jätkät ovatkin ihan naisellisesti pukeutuvia heteronaisia, joilla vaan on tarve saada miesten hyväksyntä ja jotka mielistelevät miehiä haukkumalla ja vähättelemällä muita naisia. Tietynlaiset miehet sitten antavat tällaisille välillä vähän siimaa, ikään kuin palkitsevat naisen siitä, että tämä väheksyy omaa sukupuoltaan. Tietynlaisille miehille se on aina plussaa, kun naiset nokittelevat keskenään, niin miehet voivat keskittyä solmimaan omia hyvä veli -verkostojaan. Fiksummat ja reilummat miehet sitten eivät lähde tällaiseen mukaan.

Poikalapsistaan, miehestään ja urospuolisista lemmikeistään kun voisi olla ihan aidosti iloinen ilman, että se täytyy tehdä joitain muita halveksimalla.

Miksi itse sitten halveksit ”hyvä jätkä” -naisia? Mielestäni ei ole mitään halveksittavaa siinä, jos joku kertoo millainen perhedynamiikka heillä on ollut ja toteaa, ettei sellaista halua, toisin kuin tämä mitä sinä teet. Miksi on sinulta pois, jos joku haluaa mieluummin pojan kuin tytön omien mielikuviensa pohjalta? Harmittaako oma tyttöarkesi sinua noin paljon? Jos ei, niin miksi et hyökkää täällä sellaisten kimppuun, jotka sanovat että olisivat halunneet pojastaan tytön? Siinä on sinulla kyllä pieni itsetutkiskelun paikka. :)

Mikä "tyttöarki"? Minulla on sekä tytär että poika, emmekä vietä mitään tyttö- tai poika-arkea, vaan vietämme omannäköistämme arkea sellaisina yksilöinä, mitä olemme.

Jos huomasit, en olekaan kritisoinut kenenkään perhedynamiikkaa saati lapsitoiveitaan, vaan olen kritisoinut tuollaista oman sukupuolen halveksuntaa. Selitin itse, mitä omassa tekstissäni tarkoitin käsitteellä "hyvä jätkä" (huomaa lainausmerkit), joten kysymykseesi, miksi halveksin sellaisia, voisin vastata, että en suoranaisesti halveksi, mutta kritisoin kyllä kuvaamaani käytöstä.

Mitä halveksuntaa on sanoa, että tyttölapset ovat usein kitisijöitä ja draamailijoita? Varsinkin jos käytän esimerkkinä esim itseäni? Ehkäpä minäkin vain kritisoin sitä enkä halveksi? En kuitenkaan täällä ota esille jotain vanhoja työkavereitani halveksivaan sävyyn ja oleta jotain muuta henkilöä miehiä piirittäväksi vampiksi vain sillä perusteella, että hän ei halua ajautua oman perheensä kanssa samanlaiseen tilanteeseen kuin millainen tilanne hänellä oli omassa perheessään? Itse tunnut ajattelevan, että oman sukupuolesi edustajan tulee olla vain tietynlainen, muuten hän ansaitsee ”kritiikkisi” joka ei btw kiinnosta ketään pätkän vertaa. Aion nyt nauttia raskaudestani ja sinä voit etsiä vaikka äityleistä uuden uhrin itsellesi tai keskittyä niihin, jotka täällä avoimesti ilmaisevat pettymystä toivotun lapsensa sukupuoleen, jonka luulisi olevan huomattavasti isompi ongelma. Sen sijaan olet edelleen täysin väärässä ketjussa vänkäämässä kun selvästi et kohderyhmään kuulu.

Mikäli sanot, että tyttölapset ovat usein kitisijöitä ja draamailijoita niin tuskin käytät esimerkkinä vain itseäsi! Kyllä sinä yleistät ja haukut sitä toista sukupuolta ihan omaa katkeruuttasi!

 • ylös 14
 • alas 6
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En missään nimessä toivonut tyttöä. Itseasiassa esikoista odottaessani toivoin yli kaiken poikaa ja olin superonnellinen, kun sain tietää odottavani poikaa.

Kun näin miehen ystävän vaimoa kerran ohimennen ja hän sai kuulla meidän saaneen toisen pojan, niin hän onnitteli vedet silmissä sanoen ”onnea pojasta! Minä toivoin saavani yhden tyttölapsen pojan lisäksi ja nyt kun hän on teini-ikäinen, niin toivon että voisin perua toiveeni! Hän on niin vaikea ja kaikki tyttöjen ongelmat (ulkonäkökeskeisyys, itsetunto yms. asiat) odottavat, kun tulen töistä kotiin eli työpäivä alkaa uudestaan, kun palaan töistä kotiin. Pojan kanssa ei ole mitään tuollaista teini-iässä ollut!”.

Ja toinen mitä huomasin koulussa työskennellessäni: tytöt ovat niin näsäviisaita, ilkeitä toisilleen jo pienestä lähtien ja se jatkuu yleensä aikuisuuteen asti (esimiehenä useampaa ongelmaa aikuisten keskellä ratkonut ja kaikki liittynyt naistyöntekijöihin).

Minulle yksi päivä alkoi 8-vuotias sukulaistyttö viisastelemaan. Sanoin suoraan tälle tytölle, että nyt pitäisi miettiä onko tämä järkevä asia mistä viisastella. Poikani eivät ole IKINÄ laukoneet mitään tuollaista. Tietenkin kasvatuksellakin on osansa, temperamentilla ja muullakin, mutta.. kuten sanoin, Onneksi Minulla On Vain Poikia.

Minunkin mielestä on hyvä, että SINULLA on vain poikia, olet ilmeisesti alistanut poikasi, he eivät ilmeisesti uskalla muuta kuin mielistellä sinua, etteivät vain kuulostaisi normaaleilta teineiltä joilla nyt sattuu olemaan murrosikää joka kuuluu normaaliin elämään!

En ole koskaan kuullut noin nais/tyttö -vihaista ihmistä, hyi h*lvetti!

Noin katkeraa ihmistä tapaa harvoin, edes av-palstalla!

 • ylös 14
 • alas 7
Vierailija

Ennen lapsia oletin, että ensimmäinen lapseni olisi tyttö, koska olen itsekin esikoinen. Sitten tulin raskaaksi ja aloin nähdä aivan ihania pieniä poikia kaikkialla ympärilläni! Ei tullut ultrassa yllätyksenä, että odotan poikaa. Tokan lapsen sukupuolesta minulla ei ollut yhtä varmaa ennakkoaavistusta, mutta arvelin odottavani jälleen poikaa, koska tuntui jotenkin oudolta ajatella, että voihan se olla tyttökin. Nyt odotan viimeisilläni kolmatta poikaa. Siinä mielessä olisin toivonut tyttöä, että sitten olisin voinut laittaa vastasyntyneenä menehtyneen pikkusiskoni nimen kiertoon, mutta kälylläni on onneksi samanlainen nimimaku ja hän ehti jo antaa tämän nimen syksyllä omalle tytölleen. Minusta tuntui, että ympyrä sulkeutui, ja olin iloinen kun sain tietää odottavani kolmatta poikaa. Vaatteet ynnä muut tavarat ovat isoveljiltä jemmassa ja meillä oli erittäin hyvä nimivaihtoehto myös pojalle. Tämä on luultavasti viimeinen lapsemme enkä koe, että minua jäisi harmittamaan se etten saanut tyttöä. Molemmat tähän mennessä syntyneet pojat ovat niin keskimääräisiä LAPSIA, ei mitenkään erityisen poikamaisia eikä sen puoleen tyttömäisiäkään, ja ihan samanlaisia kuin millainen muistan itse olleeni lapsena.

 • ylös 13
 • alas 0
Vierailija

Tätä ketjua lukiessani en voi olla ihmettelemättä yhtä asiaa; sitä että tytön toivominen on jotenkin alapeukutettava asia. Miksi ihmeessä äiti ei saisi edes omassa mielessään toivoa tiettyä sukupuolta? Ei se sitä tarkoita, etteikö rakastaisi lapsiaan, oli he sitten tyttöjä tai poikia. Meillä jokaisella on omia, psykologisia syitämme siihen, miksi ylipäätään haluamme lapsia, joten onko ihme, että toiveita voi olla myös lapsen sukupuolen suhteen? 

Se ei tarkoita sitä, etteikö äiti rakastaisi jokaista lastaan jos hän toivoo tiettyä sukupuolta, ja varmasti jokainen aikuinen ihminen ymmärtää, että aina nämä toiveet eivät toteudu. Kuitenkin lisääntymisessä kyseessä ovat niin perustavaa laatua olevat biologiset ja psykologiset vietit ja intentiot, että olisi todella ihme, jos kaikille olisi ihan sama tuleeko lapsia vai ei, ja jos tulee niin mitä sukupuolta he edustavat.

Vierailija

Ällistyttävä kysymys.
En olisi ikinä uskonut, että olisi niin paljon tuuria, että saisin pelkästään poikia. Mutta niin kävi, vaikka suvussamme on melkeen pelkkiä tyttöjä. Olen onnistunut synnyttämään poikalapset.
Minusta kysymyksesi kuulostaa samalta kuin kysyisi Teslan omistajalta, toivoisiko hän myös Skodaa.

 • ylös 1
 • alas 13
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En missään nimessä toivonut tyttöä. Itseasiassa esikoista odottaessani toivoin yli kaiken poikaa ja olin superonnellinen, kun sain tietää odottavani poikaa.

Kun näin miehen ystävän vaimoa kerran ohimennen ja hän sai kuulla meidän saaneen toisen pojan, niin hän onnitteli vedet silmissä sanoen ”onnea pojasta! Minä toivoin saavani yhden tyttölapsen pojan lisäksi ja nyt kun hän on teini-ikäinen, niin toivon että voisin perua toiveeni! Hän on niin vaikea ja kaikki tyttöjen ongelmat (ulkonäkökeskeisyys, itsetunto yms. asiat) odottavat, kun tulen töistä kotiin eli työpäivä alkaa uudestaan, kun palaan töistä kotiin. Pojan kanssa ei ole mitään tuollaista teini-iässä ollut!”.

Ja toinen mitä huomasin koulussa työskennellessäni: tytöt ovat niin näsäviisaita, ilkeitä toisilleen jo pienestä lähtien ja se jatkuu yleensä aikuisuuteen asti (esimiehenä useampaa ongelmaa aikuisten keskellä ratkonut ja kaikki liittynyt naistyöntekijöihin).

Minulle yksi päivä alkoi 8-vuotias sukulaistyttö viisastelemaan. Sanoin suoraan tälle tytölle, että nyt pitäisi miettiä onko tämä järkevä asia mistä viisastella. Poikani eivät ole IKINÄ laukoneet mitään tuollaista. Tietenkin kasvatuksellakin on osansa, temperamentilla ja muullakin, mutta.. kuten sanoin, Onneksi Minulla On Vain Poikia.

Minunkin mielestä on hyvä, että SINULLA on vain poikia, olet ilmeisesti alistanut poikasi, he eivät ilmeisesti uskalla muuta kuin mielistellä sinua, etteivät vain kuulostaisi normaaleilta teineiltä joilla nyt sattuu olemaan murrosikää joka kuuluu normaaliin elämään!

En ole koskaan kuullut noin nais/tyttö -vihaista ihmistä, hyi h*lvetti!

Noin katkeraa ihmistä tapaa harvoin, edes av-palstalla!

Kommenttisi on mielestäni aika outo, koska teet olettamuksia, joita et voi tietää.  Kommentoimasi kirjoittaja kirjoittaa nimittäin aivan totuudellisia asioita.  Se on totta, että tytöt ottavat helpommin onkeensa ne asenteet, joita kotona viljellään.  Olen ollut koulukiusattu ja nimenomaan tyttöjen taholta.  Minua kiusattiin isäni aiheuttamien asioiden takia, ja silloin niistä juoruiltiin tietysti paljon, mutta vain tytöt alkoivat kiusata minua niistä.  Kukaan poika ei ikinä sanonut mitään.  Tytöt osasi olla ilkeitä!  Kävivät jopa kotini ikkunan takana hyppimässä ja ilkkumassa.   Tilanne parani vasta kun vaihdoin koulua.

Sitä paitsi luit huonosti.  Kirjoittajallahan on tytär.  

Nuo työpaikkaongelmatkin tuntuu tosiaan liittyvän useimmiten naistyöntekijöihin.  Olen yhtä tapausta ollut ratkomassa ja se kyllä osoitti, että palaveriin osallistuneet miehet yrittivät tosissaan saada ratkaisua aikaan ja pyrkivät rakentavaan keskusteluun, naisilla taas ilmeni vain tarve "saada puhua suunsa puhtaaksi" ja vain haukkua toisiaan.   Se on aina ikävä toteamus, kun kyseessä on todellakin oman sukupuolen edustaja.  

Voisin melkein käyttää omaa ilmaisuasi, ja kirjoittaa, että noin vihaista ja katkeraa ihmistä tapaa harvoin, edes av-palstalla.  Hyit ja helvetitkin voin laittaa samaan tapaan.

Vierailija

Mun äitillä on 4 lasta ja kaikki tyttöjä.. äitini on aina toivonut saavansa poika lapsen, mutta ei saanut sitä.

Itselläni nyt 2 lasta ja molemmat poikia. Toivoin itsekin poika lasta ja olen tyytyväinen, kun molemmat on poikia. Toki, jos tulisi tyttö niin tyttökin olis kiva, mutta rakastan poika lapsiani ja en vaihtais mihinkään. Mummi on tyytyväinen, kun tuli poika lapsenlapsia:)

Vierailija

  Olin hämmästynyt kun kuulin että sikiö onkin poika -sekä minä että mieheni olimme olleet aivan varmoja, intuitiolla johon järkevän ihmisen ei pitäisi langeta, että meille tulee tyttö, olemme selkeästi sellaisia ihmisiä jotka saisivat tytön. En tiedä millä logiikalla. Olen kuitenkin jo 39 ja lasta ei saatu alulle ihan helposti, joten noin kahden sekunnin sisällä tuli tunne että olkoot vaikka hermafrodiitti kunhan on elossa ja terve. Ja ehkä on parempikin näin -ei ole hyväksi muodostaa ennakkoluuloja ihmisestä jota ei koskaan ole tavannut, ei varsinkaan jos kyseessä on oma lapsi. Tytöstä olisin toivonut reipasta Peppiä joka tekee mitä tahtoo -maailma on sellainen että naisella on syytä olla sisua ja terävät kyynärpäät jos aikoo pärjätä -pojalle annan ehkä enemmän tilaa olla herkkä ja rauhallinen jos se on hänen temperamenttinsa mukaista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitä kun katselee tuttavan tyttöä ja muistelee omaa lapsuuttaan, niin ei kiitos. Pojat on helpompia, viihdyn paremmin poikien ja miesten kanssa. Naiset osaa olla niin kieroja, vaativia ja ilkeitä. Enkä ole letittäjä, sukan silittäjä tyyppiä.

Ei tyttärestäsi välttämättä tulisi äitinsä kaltainen ilkeä kieroilija.

Minäkö ilkeä kiero? Oletko nainen.. 😂


Sinähän haukuit kaikki naiset ilkeiksi kieroilijoiksi. Vai etkö SINÄ itse tietenkään kuulu tuohon joukkoon, muut naiset ne vaan?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla