Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (335)

Vierailija

Riippuu iästä. Ollaan oltu yhdessä 10 vuotta, naimisissa 2 ja lapsi tulossa. Ikää meillä molemmilla 28v.

Jos olisin ollut sinkku ja nyt löytänyt miehen tässä iässä, en kyllä odottelisi 10 vuotta. Alle 30v on hyvä aika alkaa yrittää lasta, koska biologia on kuitenkin otettava huomioon. Varmaan tässä tapauksessa puhuisin lapsihaaveista alusta saakka ja perinteisen ensin häät, sitten lapsi -kaavalla n. 1-2 vuoden seurustelun jälkeen voisi alkaa yrittää lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tapasimme 29-vuotiaina ja 33-vuotiaina tulin raskaaksi. Eli nelisen vuotta meni meillä. Sinä aikana ehdittiin selvitä kahdesta ”parisuhdekriisistä” ja yhdestä isommasta riidasta/erimielisyydestä. Tuli sellainen olo että jos niistä selvisi niin selviää lähes mistä vaan.

Heh, no me olimme seurustelleet muutaman kuukauden, kun jätimme ehkäisyn pois. Mutta lapsi tuli vasta yli kahden vuoden päästä siitä ja lapsettomuuspolin avustuksella. Olisi ollut todella outoa olla viisi vuotta ensin yhdessä (kuten joku oli ehdottanut), ennen kuin olisi edes yritetty lasta. Eli eiköhän kaikki ihmiset ja parit ole erilaisia. Nyt yhdessäoloa takana yli kahdeksan vuotta meillä.

Vierailija

Entäs jos toisella (yksinhuoltaja) on jo useamman vuoden ikäinen lapsi? Vaikuttaako teidän mielestä asiaan? Onnellinen terve lapsihan on merkki siitä, että kumppani on hyvä vanhempi. Tottakai asiaan vaikuttaa se, miten suhde yhdessä kestää stressiä.

Vierailija

Kylläpä työ jaksatte pitkään odottaa! Minulla se on useinkin mielessä heti toisen sukupuolen tavatessani tai viimeistään varttitunnin kuluttua.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Alkuhuuma kestää sen kaksi vuotta joten vähintään 3v. Mielellään niin että siitä suurin osa olisi asuttu yhdessä.

Ja kun katsoo näitä keskusteluja tällä palstalla, niin pitää erityisesti kiinnittää huomiota toisen kotitöiden tekemiseen. Ja keskustella mitä tapahtuu lapsen tulon myötä, jotta ei tulisi näitä täälläkin nähtyjä ylläktyksiä. Kirjoittaa vaikka oikein sopimus asiasta.

Ei auta. Sovimme loputtoman tarkasti ja todella monta kertaa saman keskustelun. Silti lapsen jälkeen kaikki jäi mulle. Toinen avasi oven ja laittoi puhelimen kiinni. Siinähän sitten olin ja tein kaikki yksin. Pari vuotta ja alkoi taas perhe kiinostaa. Ero oli mielessä usein.

Vierailija

Naisen kannattaa miettiä vain sitä, jaksaako huolehtia lapsesta. Miehistä hyvin harvoin on kuin lisärasitusta, eikä parisuhde ole perheen perustamisen edellytys naiselle.
Nainen siis tekee vauvan jos haluaa vauvan, oli tuntenut miehen yhden illan tai vuosia. Sopivaa prinssiä on turha odotella, ei sellaisia ole.

Hyvä mummo on paljon tärkeämpi kuin äidin parisuhde, lapsen kannalta.

Vierailija

Entä jos puolison lisäksi pakettiin kuuluu jo valmiiksi puolison lapsia? Mistä silloin tietää koska on sopiva aika vauvalle?

Olin jo kauan halunnut lapsen tavatessani mieheni. Miehellä oli kolme lasta edellisestä liitosta jotka asuivat äitinsä kanssa. Nopeasti aloin odottaa vauvaa, sain keskenmenon, tulin uudelleen raskaaksi, mieheni 15-vuotias tytär muutti meille, menimme naimisiin ja saimme vauvan. Tässä vaiheessa olimme tunteneet vuoden!

Puoli vuotta tästä mieheni toinen tytär teki itsemurhan. Vuotta myöhemmin kun odotin toista lastamme äitini sairastui syöpään. Sitten lapsemme syntyi ja itse lähes kuolin. Vuosi tästä vauvalla todettiin syöpä...

Olen miettinyt että jos olisin jäänyt alussa odottamaan sopivaa ajankohtaa vauvalle olisiko sitä koskaan tullut?

Vierailija

Minä olin Ex:n kanssa 7vuotta ennen raskautta yhdessä. Erosimme kun esikoinen oli vajaa 3-vuotias. Nykyisen kanssa olimme vajaa puoli vuotta yhdessä. Nyt olemme olleet 14 vuotta yhdessä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat