Sivut

Kommentit (24)

Pöööööö

Ymmärrän kysyjää täysin, usein tarjoilijat ulkomailla tulevat pusuttamaan ja kutittamaan, en tykkää, ja en tod. ole mikään juro.

Vierailija

Mahtaa psykiatria ketuttaa, opiskelee sen 6+6 vuotta ja sitte joutuu vastaileen avuttomien mammojen kysymyksiin että mitä tehdä kun joku vilkutti lapselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei hyvvee päivää tätä nykyajan menoa. Olisitte kiitollisia että joku on niin lapsirakas, että viittii teijän kullanupuille jutella/vilkutella/hymyillä. Siinähän se lapsen sosiaalisuus kasvaa ja hän saa hoksata kuinka erilaisia me ollaan. Kyllä ne aikuiset myös hoksaa lapsen hienovaraset eleet, jota jotkut kunnioittaa jotkut ei. Miettikää nyt hyvänen aika, kohta ei mitään uskalla tehä kun psygologitkin neuvovat aivan ihmeellisesti asioita. Jos lähetään ihan ihmisen perustarpeista liikkeelle... Miettikää, että jonkun lapsen pelastus voi olla se että joku ottaa häneen hyväksyvän katsekontaktin tai vilkuttaa tai jopa pörröttää hiuksia jne...
Ei ne lapset rikki mee jos joskus tuntuu epämukavalta hyvänenaika. He vaan oppii siinä, että on monenlaisia ihmisiä olemassa. Toki rajansa kaikella, mutta lapsien kanssa maailman matkaaja minäkin, enkä nyt ole kertaakaan törmännyt tosi tunkettelevaan tyyppiin. Ja minun lapseni ovat ujoja vieraille. Toivottavasti tämä tosiaan oli vain läppää.

P. S. Sitä en ymmärrä, että vaunujen verhon taakse mennään tai kosketaan pienen vauvan kasvoihin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat