Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (478)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oltiin ajateltu ja suunniteltu (asunnon koko, talous, omat voimavarat) yhtä. Saatiin kaksoset. Nämä siis riittävät meille paremmin kuin hyvin.

Vierailija

Kaksi, kolmas tulossa. Vähän vielä jännittää että oliko hyvä ajatus mutta varmasti olisi jäänyt vaivaamaan, jos ei oltaisi kolmatta tehty(/yritetty). Tosin vielä on ekaan ultraan pari viikkoa aikaa, eli kölliiköhän siellä kohdussa kuitenkaan ketään? Kaksoset olisi pienoinen katastrofi mutta kai siitäkin selvittäisiin. Arpapeliähän lasten hankkiminen aina on.

Vierailija

6 lasta, 7. Syntyy kevään aikana. Onneksi ei tarvitse itse päättää lapsilukua. Luoja tehköön sen Meidän puolesta, en osais päättää mikä olisi sopiva luku, haluaisin varmaan aina "vielä yhden lisää ".

Vierailija

Neljä lasta on, haluttiin miehen kanssa monta lasta alunperinkin. Sopiva tämä määrä ei mielestäni ole vielä vaan luultavasti tullaan vielä viides tekemään. Taidan kuulua niihin jotka aina haluaisivat vielä yhden mutta mahdollinen viides tulee kyllä olemaan viimeinen. Valitettavasti auton sekä asunnon koko, varallisuus ja oma ikä tulee vastaan viidennen kohdalla joten silloin on sovittu että piuhat katkeaa mieheltä sen jälkeen kun lapsi on maailmassa. Kaksoset eivät kyllä olisi nekään järkytys, mutta auto olisi sitten jo pakko vaihtaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla