Kommentit (2)

Vierailija

Tämä artikkeli saisi olla Vauva.fi:n etusivulla koko joulunalusajan ja mieluiten vuoden ympäri koska leluja ostetaan muulloinkin kuin jouluksi.

Aikuisten kannattaisi mieluiten vaikka yhdistää voimavarojaan ja lahjabudjettiaan sekä ostaa lapselle tai nuorelle yksi laadukas ja mieluinen joululahja tarpeettoman rihkaman sijasta. Se vaikuttaisi jo ilmastoonkin kunhan ensin löytyisi trendsettereitä, jotka näyttäisivät mallia.

Suomalaiset ovat tunnetusti järkikansaa. Eiköhän tällaisesta asiasta saataisi sovittua helposti ja kysyttyä sitä, mitä lahjan saaja ihan oikeasti haluaa?

Myös kierrätyskelvottomat joulupaperit olisi syytä unohtaa. Mieluummin vaikka näppärä ompelemaan kankaisia pusseja joululahjoja varten. Pusseja voi sentään aina käyttää uudestaan ja samalla lapset oppivat jo kotonaan järkevän toimintatavan.

Moni eläkeläinen voi tuntea olonsa yksinäiseksikin ja saisi mielekkyyttä kun voisi ommella jotain, jolla on ihan konkreettista vaikutusta tulevaisuuden maapallolle. Persoonallinen kangaskassi tai jumppapussi kierrätysmateriaaleista on varmaan myös aika monen toivelahja.

Vierailija

Äänestän kukkarolla. Toreilta ja markkinoilta tai halpamarketeista en leluja osta. Mieluummin laatua (Lego on Lego vain jos palikassa lukee Lego).
Hampurilaispaikoissa otan lelun tilalle mieluummin jäätelön, jollei lelu ole sellainen, jolla tiedän oikeasti olevan käyttöä. Jouluksi Lego-kalenterit ja karkit mieluummin vain karkkeina, eikä mitään muovikrääsää ohessa. Toki sitä muovikrääsää kulkeutuu silti kotiin. Yleensä se on hauskaa 15 minuuttia, jonka jälkeen sitä ei saa heittää pois, vaikkei sillä mitään tee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla