Kommentit (3)

Vierailija

Harmillisen suurella osalla miehistä on jonkinasteinen alkoholiongelma, sellainen että se vaikuttaa negatiivisesti muuhun perheeseen ja parisuhteeseen.

Miehelläni oli alkoholiongelma, jota hän ei koskaan myöntänyt. Heti perjantaina työviikon päätteeksi piti rentoutua alkoholin voimalla. Pulloja löytyi autotallista ja varastosta. Lasten edessä mies ei juurikaan juonut, mutta humaltui kuitenkin aina niin, että minä sen huomasin. Lauantait ja sunnuntait menivät sohvalla maaten krapulan kourissa, eikä mies ollut usein edes päivällä ajokunnossa. Eipä siinä voinut tehdä mitään yhteistä kivaa perheen kanssa.

Sinkkumarkkinoille mentyäni huomasin saman ongelman aina vain uusilla miehillä. Juominen oli joko humalahakuista tai jatkuvaa tissuttelua. Sellaiseen parisuhteesen en suostunut enää. Onneksi löysin lopulta raittiin, terveelliset elämäntavat omaavan, kunnollisen miehen. t. onnellinen

Surullista

Niin on. Miehet otavat itsensä vapaaksi viikonlopuksi eikä ole vastuussa lapsista.
Pelkän, jos juo salaa, ei pysty rehellisesti sanomaan kriisitapahtumassa ettei pääse rattiin. Esimerkiksi kun pitäis ajaa terveyskeskuksen.
Isossa krapulassa ei huoma lopetta jos on baareissa. Silloin mene rahaa ja rohkeana tavataan naisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat