Kommentit (3)

Vierailija

Kun lapsi ei syö, vanhempi ahdistuu ja hermostuu - ja aiheuttaa lapselle syömishäiriön. Mut hei, muutama lusikallinen meni alas! Kun syömishäiriö puhkeaa vasta 10 tai 20 vuotta myöhemmin, se ei vanhemman vastuulla enää ole... joten omaetu aggressiolla on sikäli fine.

Vierailija

Meidän poika söi huonosti ja hitaasti ensimmäiset 5 vuotta. Mäkkärissä mutusteli hampparia tunnin. Vauvana todettiin maitoallergia (rintalakon yhteydessä) jonka vuoksi epäilimme kaikkea mahdollista allergiaa, aineenvaihdunnan häiriötä ym. Neuvolassa ei reagoitu koska kasvoi hyvin pituutta, oli vain hyvin laiha. 5 vuotiaana leikattiin isot nielurisat ja tämän jälkeen alkoi oikeasti syöminen. Eli todennäköisesti oli vauvasta asti ollut vaikeuksia niellä ! Helposti nieltävä pasta ja kananmuna olivat lempiruoka..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Edelleen nirso

Itse olin se nirso lapsi. Istutettiin tuntikausia ruokalautasen ääressä ja vaivihkaa syötin koiralle. Jos kukaan ei vahtinut niin sotkin lautasen ruoalla, jotta näytti että olisin syönyt päivän aikana. Olin aina alipainoinen. Kaikki valitti että syösyö, minä söin herkkuja kun ajattelin että niillä lihoo. Tuloksena ylipainoinen aikuinen, enkä edelleenkään osaa syödä kunnolla ruokaa, varsinkaan kasviksia, söisin mielellään ruokani soseutettuna mut eiväthän aikuiset niin tee. Oma lapseni on nyt 1-vuotias ja aivan yhtä huono syömään kuin minä lapsena, pidän huolen ettei häntä kohdella samoin kuin minua kohdeltiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla